Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gregor, a Wy z Merylin kiedy? Wtedy bym się może na te wasze Kurpie wybrał 🤔 Wszak tu twierdzą, że bez następcy to nierozwojowy jesteś 🤔

Kiedy ja tu wspominałem ze ja rozwojowy? Ja nigdy tak nie wspominałem. Pjoter przyjedź i bez tego chyba chrzestnym chcesz zostać? 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Pjoter przyjedź i bez tego chyba chrzestnym chcesz zostać? 

Kurła jego mać, tom wdupił...

2 minuty temu, slawek74 napisał:

na kościół przekażesz 🤪😁

Nigdy. Lepiej ziemię bambrowi nawet niż im.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Za głupi ja aby się za cudzymi dzieckami uganiać...

Rozważam tą kwestię w pewnym momencie życia. Jeśli nie zostanie nikt w domu, wszelkie zobowiązania będą spłacone to kto wie co będzie.

Masz 50% szans na to że jutro rano zajdziesz i wszystkie kury będą zdechłe, 50% szans na to że Ci pszczoły wymrą, że w ciapku korba pójdzie na spacer itp itd. 

Tak że to już wystarczający powód żeby nic nie robić?? 

Opublikowano
26 minut temu, Pafnucy12 napisał:

no grubo pojechałeś...

Jakie grubo? Nie widzisz co się dzieje w tych oknach życia czy nawet wspomnianych przeze mnie śmietnikach? Krowa się ocieli to dziecka broni, nawet kura kurczaków a kobieta wyrzuci. I niby kto jest głupie bydle? Te kury gorsze niż bydło

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Masz 50% szans na to że jutro rano zajdziesz i wszystkie kury będą zdechłe, 50% szans na to że Ci pszczoły wymrą, że w ciapku korba pójdzie na spacer itp itd. 

Tak że to już wystarczający powód żeby nic nie robić?? 

Nie mieszaj pojęć. Bo mieszasz. Robić coś dla dzieci, których nie ma a coś dla siebie to zasadnicza różnica. 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Nie mieszaj pojęć. Bo mieszasz. Robić coś dla dzieci, których nie ma a coś dla siebie to zasadnicza różnica. 

Napisałeś że 50% szans że się nie uda to wystarczający powód. 

Czyli tak można wszystko wytłumaczyć 

Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Bo mnie kurła zapraszał na te Kurpie a tu wychodzi, że nie rozwojowy... To co mi po odwiedzaniu takiego jak sam człowiek zacofany.

Może bym pochlali trochę. Ty kurla zaczynasz się robić jak ja ze jak profitu nie masz  to i w odwiedziny się nie wybierasz? 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jakie grubo? Nie widzisz co się dzieje w tych oknach życia czy nawet wspomnianych przeze mnie śmietnikach? Krowa się ocieli to dziecka broni, nawet kura kurczaków a kobieta wyrzuci. I niby kto jest głupie bydle? Te kury gorsze niż bydło

Tu się z Tobą zgadzam w całej rozciągłości

Opublikowano

Można wszystko ale ty oczywiście dopasowujesz do wszystkiego. A mowa o tym czy robić to dla kogoś.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Można wszystko ale ty oczywiście dopasowujesz do wszystkiego. A mowa o tym czy robić to dla kogoś.

alexw całej tej rozmowie nie chodzi o ciebie a ty się wpier... z butami....

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Kto dopasowuje to dopasowuje.... Mógłbyś w politykę iść 

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No i uj komu do tego. Jak chce to ma. Też nie mam baby, nie mam dzieci i miał nie będę, można całkowicie nic nie robić. A jednak mało bo mało ale się jeszcze dłubie. A też nie będzie komu przekazać.

Khm Khm 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Widzisz, jakbyś znał normalne pojęcie rodziny, albo chociaż stada to byś wiedzial że się chce jak najlepiej dla najbliższych. Tak jak dziad napisał wcześniej, nawet krowa w stadzie dba o mlode. Nawet nie koniecznie matka ale również inne bronią swojego stada...Tylko skąd to wiedzieć jak obraz rodziny to heinrich który rządzi a reszta to poddana służba która wpierdala dostanie jak się nie słucha 🤷

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Tu się z Tobą zgadzam w całej rozciągłości

Mylicie się. Kobieta idzie do okna życia jak nie widzi warunków u siebie i chce dla dziecka chociaż materialnie lepiej, chociaż ja ich tak na prawdę nie rozumię.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Khm Khm 

materialista... 😄

Pioter nie daj mu. na... na króliki odpisz...!

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

mięso z indyka się znajdzie

a z pawia byś ni miał? 🤔

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

czy ty myślisz że ,,dawniej,, albo kiedyś było lżej 🤦‍♂️ głupiś

na kościół przekażesz 🤪😁

Ja już myślałem nad tym ,może jakiś Caritas czy coś podobnego

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

już? to zapytam ile Ty masz lat i ta kolezanka

Pełnoletni jesteśmy 🙂

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

może jakiś Caritas czy coś podobnego

rodziny ni masz?

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

3 minuty temu, konteno napisał:

myślę że od następcy 

to twoja zechce z kim innym 

Bardziej jest na nie niż ja

to jakaś dziwna jest

witejus napisał:

1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki będe się brał za rozwój gospodarstwa tylko nie wiem od czego zacząć

Może zacznij od następcy, potomka.

też mu to radzilem😁😁😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v