Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

A tak w ogóle to.... świętujeta jutro?

https://youtu.be/sjZ_s3EeSwA?si=jNma26FKOi8oWeXn

radekz200 napisał:

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

kukurydze jutro bedziem golić 🌽

🤦‍♂️ bieda taka że krowy głodne 🙆‍♂️

Pafnucy12 napisał:

33 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Spokojnie nie człowieki

Brata znajomy

Pytał czy co będzie miał

A właśnie przyjechał to ja Volvo i gaz. 

Tylko lewy błotnik ma 125

Reszta orginał. 

Czekaj.... kupiłeś to?

i to nie ,,on,, tyko w lgbt 🙆‍♂️🤦‍♂️😁

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

brozka bedzie czy pies ?? u na skromnie -syn kierownika tuczarni swin i przydupas ministra.. minister byl miesiac wczesniej.

Prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi.

18 minut temu, Ikarus napisał:

Pod rzepe już wozicie?

Korpiele? O tej porze? Toć to już dawno za późno. Do 20 sierpnia sadzić najpóźniej. 

No i przy piątku kupił znów 3 cudaki.

371505783_606326588380010_5275139513881390210_n.jpg

Opublikowano
11 minut temu, slawek74 napisał:

bieda taka że krowy głodne 🙆‍♂️

Jak to? To daj im jeść 🤷‍♂️ 

....byś odpisał..,

Opublikowano
24 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

A z jakiej okazji? Jutro niby pierwszy dzień dożynek, jakaś potańcówka wieczorem - aby wiatr był od zachodu to nie będzie aż tak echa niosło w moją stronę.

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

bieda taka że krowy głodne 🙆‍♂️

Jak to? To daj im jeść 🤷‍♂️ 

....byś odpisał..,

ja 🤔 to radek głodzi 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A z jakiej okazji? Jutro niby pierwszy dzień dożynek, jakaś potańcówka wieczorem - aby wiatr był od zachodu to nie będzie aż tak echa niosło w moją stronę.

Maryjne. Śruta mi się skończy..

Co zrobić by do piekła nie trafić...?

Mariusz by wiedział, ale coś ostatnio nie aktywny...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

prosta sprawa-naklamales a teraz nie wiesz co .. gdybys mial na prawde jakies gospodarstwo to bys napisal ile.. tu nikt wielkiej tajemnicy nie robi procz ciebie..

zeby szukac postu sprzed pol roku, to musialbym z toba sie na rozum zamienic.

Chwalą to się wiejskie głupki pod sklepem. Stara zasada - pieniądze lubią ciszę. O Pieniądzach, majątku i rodzinie pisać wszem i wobec to dla mnie głupota. 

Nie chcesz szukać bo byś nic nie znalazł. To twoje pisanie to projekcja niemocy i frustracji małopolskiej wielopokoleniowej małorolnej biedoty.  Nie mozesz poznać faktów to je zmyślasz.  

Opublikowano
35 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No gdzie nowe auto samemu sprzątać....niech choć pajęczyny zmiotą...

Czarne bierz...brudzi się, ale najładniejsze...

Rysiek czasowy to będzie miał piękne i czyste. Ja mam czarny 13lat. 🐕 Go jebał.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

ja 🤔 to radek głodzi 🤦‍♂️

Źle cytowałem? Upsss

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Maryjne. Śruta mi się skończy..

Co zrobić by do piekła nie trafić...?

Mariusz by wiedział, ale coś ostatnio nie aktywny...

pożyczę mam namielone 🤭😁

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

pożyczę mam namielone 🤭😁

Za drogo byś chciał., 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie znam... Ja jutro sobota jak sobota. Posprzątać u zwierzaków, śrutować jeszcze nie muszę, kurom na tydzień gdzieś jeszcze starczy, a reszcie jest ledwo co uśrutowana beczka.

Kurna... Może drzwi zamknę, to nie zauważy nikt jak z meter śruty zrobie..,

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

sławciu u mnie krowy przynajmniej swiezynke jedzą a nie jakieś stare kilkuletnie 😂

No jak ty ja jutro kosisz to ta swierzynka niespecjalna  musi być 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Łolek napisał:

No jak ty ja jutro kosisz to ta swierzynka niespecjalna  musi być 

No jak to?

Bardziej świeża 

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v