Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
slawek74 napisał:

Ulman napisał:

9 minut temu, rolnik34 napisał:

szwagier ma skode 2008 r diesel i ma 65 tys pierwszy wlasciciel

4 tys na rok, co jeden to lepszy....... 😆 Ja jakbym nie kombinował to nie chce być mniej jak 30- 35 tys na rok i do tego nikt oprócz mnie tym samochodem nie jeździ. 

Jest na forum @Roman176 co jeżdzi 100tys rocznie obrabia kilkadziesiąt ha, pracuje w kopalni i ma wszedzie  blisko  bo na śląsku mieszka. Ten to dopiero jest kozak🤣

sąsiad mój przez 5 lat nowym tiguanem 20tys machną 🤭😁

amatorzy golfem ok 130tys przez 3 lata

Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał:

Marek, ja widziałem nawet agregat, co żeś go...nie kupił😉...

Czemu niestety? To jakie duże chciałbyś mieć, a jakie masz?

Mam ok. 3 razy mniejsze niż chciałbym mieć. 

Opublikowano

fantasta i ruski troll  🤣. oczywiscie ze nie napisze..

pisal ile ma ha ale zapomnial i teraz boi sie napisac..

56 minut temu, Qwazi napisał:

To Twoje gospodarstwo takie?

w marzeniach , 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

fantasta i ruski troll  🤣. oczywiscie ze nie napisze..

pisal ile ma ha ale zapomnial i teraz boi sie napisac..

w marzeniach , 

Nigdy nie pisałem i nie napisze.  Jak ktoś będzie bystry to sobie mniej wiecej oszacuje. 

Co ty małopolski chłopku z pierdziszewa możesz wiedzieć o rolnictwie w większej skali? Tak samo jak wczoraj Roman się zaorał nie wiedząc jak działają koncerny z dużymi klientami, tak samo i ty tego nie kumasz. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Nigdy nie pisałem i nie napisze.  Jak ktoś będzie bystry to sobie mniej wiecej oszacuje. 

Co ty małopolski chłopku z pierdziszewa możesz wiedzieć o rolnictwie w większej skali? Tak samo jak wczoraj Roman się zaorał nie wiedząc jak działają koncerny z dużymi klientami, tak samo i ty tego nie kumasz. 

🤣 ty nawet nie wiesz ile masz dzieci -tez pisales 😂. zdziwiony byl ja mu pokazalem rozklad jazdy autobosow w jego gminie bo tez nie wiedzial ze jezdza..

ruski troll....do tego ukrainiec z pochodzenia ,z grzedy sokalskiej -pepka swiata.. 

roman to po pijanemu glupoty pisze  a ty na trzezwo.

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

🤣 ty nawet nie wiesz ile masz dzieci -tez pisales 😂. zdziwiony byl ja mu pokazalem rozklad jazdy autobosow w jego gminie bo tez nie wiedzial ze jezdza..

ruski troll....do tego ukrainiec z pochodzenia ,z grzedy sokalskiej -pepka swiata.. 

roman to po pijanemu glupoty pisze  a ty na trzezwo.

Zacytuj  post w którym pokazałeś mi rozkład jazdy autobusów. 

Co do dzieci i wielkości gospodarstwa  to cie drażni bo jesteś zbyt niewydolny intelektualnie by sobie poskładać kawałki w całość. Wprost nigdy nie pisałem ale miedzy wierszami ktoś bystry wyczyta. Ty nie masz na to szans i stąd frustracja

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Dobrze że choć ty w to wierzysz 

To że bez picowania to dobrze. To że wygląda na bardziej 0,5mln km niz na 200 tys  - nienajlepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v