Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
39 minut temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

13°

W nocy wstawiony

Co jeden to lepszy

https://www.olx.pl/d/oferta/volvo-xc-90-2-4-ocean-race-super-stan-serwis-gwarancja-CID5-IDV28og.html

przynajmniej ,,cywilizowane'' szyby ,a nie jak teraz robią, wizjerek jako tylnia ,a tylne boczne maleńkie podniesione do gory ,a tylni słupek jak drzwi w stodole . Jak przyjdzie cofać ,a lusterka oddalają ,i jeszcze z krytą przyczepką to idzie się pochlastać .

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Na 30 kilometry chyba...🤭

kolega miał S 60 z tym silnikiem to mówił że na autostradzie przy 130 komputer pokazał 4,5l/100km, możesz wierzyć, nie musisz

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

kolega miał S 60 z tym silnikiem to mówił że na autostradzie przy 130 komputer pokazał 4,5l/100km, możesz wierzyć, nie musisz

Tam tak

Ale to ponad 2 t i wyższy większe opory

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ile takie volva palą? 12 wystarczy?

Jak ktoś pod czerwone nie kręci to 10 miasto 7 trasa

Tak mówią z wioski co mają

Ale tak 8 na zbiorniku wychodzi

paleniem aut jest odwrotnie jak. plonem pszenicy tu mowia pali mało na taką kolubryne myślę że 10l to minimum

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

No to jak mogę, to nie wierzę.

Już sprawdziłem co internety mówią 

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Miasto 14, trasa 8, jeżeli dobre wtryski. Jak któryś leje to plus 2l. Średnia wychodzi 9-10.

5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To jest volvo

Nie szmelcvagen

Tu pooglądaj jutup to 600 000 to nie przebieg jemu

Badziewny japoński automat. Może do auta ważącego 1,2 jest ok. W Volvo nie wytrzymuje. 

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał:

TAA, internety, cała prawda całą dobę🤦‍♂️😅

No a nie?

Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał:

No to jak już nabrałeś wprawy Piotrze

Daj spokój, wczoraj prawie bym się utopił na samym dołku przy rowie. Gnoja dużo a kawałek do nawiezienia mały, regulacji posuwu w rozrzutniku brak bo to samoróbka i na dwójce trzeba było jeździć. 

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

Dzień dobry Państwu

A  dobry panu 

23 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A nie lepiej kupić coś czego nikt w okolicy nie ma 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To jest volvo

Nie szmelcvagen

Tu pooglądaj jutup to 600 000 to nie przebieg jemu

No i tyle będzie miał.

2006r to 17lat x minimum 30tys to 510tys km.

Radom, wycacany, pewno jeszcze czerwone zaciski hamulcowe będzie miał w gratisie jak opisywane gdzieś niedawno komisy ze Zwolenia🤭

https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/pojechalismy-do-komisu-w-zwoleniu-po-idealna-skode-superb-chcieli-nas-naciagnac-na-40/1w5xz5n

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

2006r to 17lat x minimum 30tys to 510tys km.

Co ty tu sugerujesz?przecie pisze, przebieg 274 tys km:ph34r:

Rysiek do kościoła jedzie raz na kilka lat, wyskoczyć czasem po pizzę to i z przebiegiem nawet pół melona wystarczy, on i tak większość roku spędza na legowisku😜

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano

Na jedną oś napędową, a są dwie😁

3 letnie auto kupiłem z przebiegiem 113tys i liczę że oryginał choć pewności nie mam

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Daj spokój, wczoraj prawie bym się utopił na samym dołku przy rowie. Gnoja dużo a kawałek do nawiezienia mały, regulacji posuwu w rozrzutniku brak bo to samoróbka i na dwójce trzeba było jeździć. 

Przygody się zdarzają. Jakbyś wolał, możesz ładować😉...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v