Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

sam 🤔🤦‍♂️

niektórzy nie potrzebują towarzystwa żeby dać w palnik

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Przebieg to w nim i tak z 600

twoje pieniądze i twoja sprawa, ale ja już chyba bym się na takie auto nie zdecydował

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, gringo1984 napisał:

Tak trzymać. Jak mówił pewien wstawiony rolnik na dożynkach " więzi rodzinne trzeba kultywatorować":P

Ja w tym kultywatorowaniu mam swoją funkcję😉...zawsze dbam, żeby sponiewierani do domów trafili🤭...zwykle, jak bracia do stołu zasiądą, to moja droga do domu wiedzie przez trzy powiaty i kończy się nad ranem🙆...a ile razy dzwonili wieczorem, że niby...sprawę mają🤦...

Opublikowano
44 minuty temu, bratrolnika napisał:

powiem ci Rysiu że taki d*py nie urywa jak na zdjęciach, w dodatku ten przebieg, i trzeba dodać że to już pełnoletnie auto jest... 

Każdy będzie lepszy niż ten aktualny Ryskowy powóz.

Opublikowano

Ma 317 tys

Co robione to tarcze i klocki tył przód

Sprężyna tylna amortyzatora

Rozrząd pasek i rolki z pompą wody 

Końcówki stabilizatora

Stacyjka bo się zacinała. 

Wszystko reszta nie tykana. 

Niech szmelcwageny i ałdi tak chodzą. 

Opublikowano

Pogody Panowie beluje sianko. Będzie stało do piątku na łące ale co zwinięte to zwiniete

15 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ma 317 tys

Końcówki stabilizatora

Tylko pewnie w garażu pod kocem stoi 

Opublikowano
22 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ma 317 tys

Końcówki stabilizatora

O ile cofnięty 🤔...

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, soltys48 napisał:

Jest klient to się jadzie 

IMG20230822132611.jpg

U mnie też jeden kosi dzisiaj.

Skosiłem z 6ha łąki wrazie czego jak by nie padało to siano będzie, jadę stalerzuje jeszcze jeden ha do obrządku.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, soltys48 napisał:

Jest klient to się jadzie 

IMG20230822132611.jpg

Chciałem dzwonic pytać czy i do mnie przyjedziesz usługę prasowania zrobić, ale kuzyn prasę wypożyczył, zostało jakieś 8 ha żyta do zebrania i warfamka powiedziała dość tego 😲 ja nie chcę do domu ja chcę się je**c 🤣

@kizak do Stradun od ciebie daleko ? Bo nie pamiętam dokładnie 🤔 jutro tam będę w okolicach rzepak siać.

Edytowane przez szymon09875
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pół osie pękają , coś jak w zo56

Jak ułańska fantazja ponosi, to i pękają. Nie raz siedział po skrzynię a półosie te same ponad 30 sezonów

Edytowane przez jacor73
Opublikowano
7 minut temu, szymon09875 napisał:

Chciałem dzwonic pytać czy i do mnie przyjedziesz usługę prasowania zrobić, ale kuzyn prasę wypożyczył, zostało jakieś 8 ha żyta do zebrania i warfamka powiedziała dość tego 😲 ja nie chcę do domu ja chcę się je**c 🤣

@kizak do Stradun od ciebie daleko ? Bo nie pamiętam dokładnie 🤔 jutro tam będę w okolicach rzepak siać.

Co ją zabolało 

Opublikowano
36 minut temu, Strongman napisał:

U mnie też jeden kosi dzisiaj.

Skosiłem z 6ha łąki wrazie czego jak by nie padało to siano będzie, jadę stalerzuje jeszcze jeden ha do obrządku.

Też lucernę skosilem 

15 minut temu, szymon09875 napisał:

Jakby co to jutro będę miał podczepiona 

• Thanks 1
Opublikowano

Podbieracz, rolka na krzywkach spadła, zablokowała, bieżnia i dwie belki do wymiany prawdopodobnie. Po sezonie się zdecyduje czy ja reanimować, ale wydaje mi się że trzeba szukać coś innego.

8 minut temu, Łolek napisał:

Co ją zabolało 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v