Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Pany, który ma Bizona? Potrzebuje długość całkowita rury wysypu i średnicę.Nic pilnego ale mam ideie😁 i nie chciał bym narobić się zbytnio.

@daron64  gotòw bez mierzenia odciąć swoją rurę🤭😜

2 minuty temu, pedro2 napisał:

Oho alert przyszedł. No to po deszczu 🤦

I mi przyszedł tylko nie wiem czy na moje miejsce zamieszkania czy obecnego pobytu.

Ani tu ani tu deszczu nie było

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

6mm już  jest i piękny widok, od Ryśka  jakby druga chmura zawróciła i dalej pada 

20230819_184724.jpg

To nad Ryśkiem te... znaki na niebie?

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

@daron64  gotòw bez mierzenia odciąć swoją rurę🤭😜

I mi przyszedł tylko nie wiem czy na moje miejsce zamieszkania czy obecnego pobytu.

Ani tu ani tu deszczu nie było

Tu zawsze można liczyć na pomoc 🤪.Wiem że naiwnością jest liczenie tu na taką bzdurę ale postanowiłem spróbować.Jak dostanę odpowiedź to może i w Lotto wygram.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Nie, z przeciw położnej strony🤭

2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Z czego chłodnik robicie?

Śmietana, woda, ocet, sól...szczypiorek, ogórka posiekanego trochę i może być trochę natki pietruszki....i z kartoflami....mniam...

To mój chłodnik...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Nawet tęcza jest...

Kurna maże się pod kołami na polu...

Sie porobiło. LUBELSKIE, ostoja tradycji, polskości ... tęczowe😪

Opublikowano

Oj coś tam na radzyniem wali... @tytanowyJanusz burza tam teraz?

1 minutę temu, Agrest napisał:

Sie porobiło. LUBELSKIE, ostoja tradycji, polskości ... tęczowe😪

Oj tam oj tam....

Opublikowano
9 minut temu, marcin19071980 napisał:

Tu zawsze można liczyć na pomoc 🤪.Wiem że naiwnością jest liczenie tu na taką bzdurę ale postanowiłem spróbować.Jak dostanę odpowiedź to może i w Lotto wygram.

Dostaniesz, ale cierpliwością wykazać się musisz.

Darek będzie do huty bizona gonił to rurę odciąć może.

Aktywny pewno poda wymiary, ale pierw bykom paszy zada i jaja wyhuśta😜

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Śmietana, woda, ocet, sól...szczypiorek, ogórka posiekanego trochę i może być trochę natki pietruszki....i z kartoflami....mniam...

To mój chłodnik...

Ja robiłem  tylko na samym szczypiorku i też super, ale dodam to co u Ciebie trzeba dobrego próbować 👍

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Dziś to on raczej myśli o co z panią się pogniewać 

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To mój chłodnik...

To mizeria nie chłodnik:P

Opublikowano
13 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To mój chłodnik...

U mnie tak samo tylko bez octu. Rzodkiewki można też dodać, cebulki w kosteczkę 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Dziś to on raczej myśli o co z panią się pogniewać 

W sumie to zasadne staje się pytanie, i pod rozprawkę dane być może - czy myśli, a jeśli już to czym...😁

Marcinku atywny wybacz, alem na wypoczynku i żart się mie trzymo 🤭

30 minut temu, marcin19071980 napisał:

Pany, który ma Bizona? Potrzebuje długość całkowita rury wysypu i średnicę.Nic pilnego ale mam ideie😁 i nie chciał bym narobić się zbytnio.

A jeszcze raz zacytuję bo mnie nurtuje - jak chcesz połączyć 818+ sen + rura do bizona? 😜

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

Znalazłem niedaleko w ogłoszeniu ale nie lubię palić głupa przez telefon więc wolę najpierw zapytać.250zl a ze żmijka 350 do wyboru do koloru.

3 minuty temu, Agrest napisał:

W sumie to zasadne staje się pytanie, i pod rozprawkę dane być może - czy myśli, a jeśli już to czym...😁

Marcinku atywny wybacz, alem na wypoczynku i żart się mie trzymo 🤭

A jeszcze raz zacytuję bo mnie nurtuje - jak chcesz połączyć 818+ sen + rura do bizona? 😜

Kupiłem BINa 10tonowego i chce to w podłodze zamontować.Taniej się chyba nie da.Za doradztwo dziękuję, poradzę sobie.

Opublikowano
8 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

U mnie tak samo tylko bez octu. Rzodkiewki można też dodać, cebulki w kosteczkę 

O też... Zieleninę można zamienie...

No ale bez octu??... Wolę zzzz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v