Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

No i co z tego? Taniej i tak wyjdzie niż baba.

Czemu uważasz że kobieta to tylko wydatek?.

Nie uwierzysz, ale One potrafią zarabiać pieniądze ..

Tak tylko informuję...

Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał:

No widziałem i to i to. Chyba kupię plandekę bo za daszek będą 4

Jakby co to blachodachówki mi zostało jeden arkusz, brązowy 😉

11 minut temu, Łolek napisał:

I teraz się jeszcze naczynia umyje 😉

A na koniec matka z tej wody herbatę zaparzy

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, marcin19071980 napisał:

Wielu tu jest zachłyśniętych nowościami.I myślą że jak kupują zachodni sprzęt to lux rodzynek i sąsiedzi uklękną a zazwyczaj to właściciel klęka jak dostanie rachunek za naprawę.Ja nie wstydzę się pokazać starej prasy bo wiem że wiele nowszych nie jest lepsza Kombajn zbożowy mam stary ale wiem że jak pojadę nim w pole to wrócę o własnych siłach po skończonej robocie.Poprostu już się napatrzyłem na to co przyjeżdża do nas z tego mitycznego zachodu.A widziałem bardzo wiele i książkę o tym mógł bym napisać o tym jak rolowani są nasi cwani na tego typu forach rolnicy.

Dobry,w nich co najwyżej kabina i błotniki korodują.Ja to nie lubię szpachlowania g.....i zachwycania się wątpliwej jakości złomem.

Mojemu błotniki poprawiałem kabina oryginał 

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Mojemu błotniki poprawiałem kabina oryginał 

No widzisz jak Ja to znam.

Opublikowano
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Jak nie dobry to jutro robić przelew?

Porobili?

Ryśkowi kombajn znowu się rozdupczył?

Wstrzymaj się 😉 ty wiesz że dobry 

Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

No widzisz jak Ja to znam.

Jak myślisz co było mfowi bo już chyba problem rozwiązany 

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Nie uwierzysz, ale One potrafią zarabiać pieniądze ..

Pewnie że potrafią,znam taką co gospodarkę sponsoruje 🤭

Przed chwilą, Łolek napisał:

Wstrzymam się

Takie o to to mi dziś w oko wpadło 

IMG_20230816_110836_01.jpg

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Pewnie że potrafią,znam taką co gospodarkę sponsoruje 🤭

Wstrzymam się

Takie o to to mi dziś w oko wpadło 

IMG_20230816_110836_01.jpg

Musisz mieć duże oczy 

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Jak myślisz co było mfowi bo już chyba problem rozwiązany 

A coś mu było?Coś tam z pompą robiłeś ale nie śledziłem tematu.

Opublikowano
1 minutę temu, marcin19071980 napisał:

A coś mu było?Coś tam z pompą robiłeś ale nie śledziłem tematu.

No pompa po kapitalce u Wachowiaka robiłem, pół godziny w polu i znowu tryb awaryjny i wywiozłem dziada na serwis 

Okazało się że jak pompa się przegzewala to od temperatury odksztalcila się wtyczka od pompy i jak się rozgrzał to  piny nie stykały 

Jutro test połowy, może do @wojtal24się skoczy 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Wiela będzie kosztować?

Kornik 1850 plus 300 montaż i dojazd 35km do firmy🤷‍♂️

20230724_205354.jpg

20230726_075212.jpg

okolo tysiaka zamiennik a przełożyć chyba sam dam rade 

Edytowane przez radekz200
Opublikowano

Kurna niezła sumka za ten sterownik...

Czemu takie ceny to ma? Aż nieprzyzwoite.

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Kurna niezła sumka za ten sterownik...

Czemu takie ceny to ma? Aż nieprzyzwoite.

Myślę że za pół tej ceny idzie to kupić tylko nie w Tarnowie 

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

Kwasi już pewno skojarzenie ma...

On dzisiaj panie w jacuzzi był że żoną a potem strzelał do celu 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Łolek napisał:

Myślę że za pół tej ceny idzie to kupić tylko nie w Tarnowie 

Pisałem już tu kiedyś że Korbanki mnie zablokowali na YouTubie za napisanie cen części pod jednym z filmów.Pamietam dobrze jakie były początki Korbankow i jak malowali stare kombajny zbożowe bez mycia a teraz wielcy fachowcy.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Kurła kurła

W niedzielę i święto nie kosił to i Pan nie pokarał. 

A do tego PISDAŁ 500 ZŁ do tony pszenicy dziś

Udany dzień

IMG_20230816_162304.jpg

IMG_20230816_160342.jpg

IMG_20230816_164529.jpg

Nie przeginaj żebyś nie przegiął co? lepiej weź to do głowy co tu jest napisane.

"

Faryzeusz i celnik

9 Opowiedział też niektórym, co dufni byli w siebie, że są sprawiedliwi, a innymi gardzili, tę przypowieść: 10 «Dwóch ludzi przyszło do świątyni, żeby się modlić, jeden faryzeusz, a drugi celnik. 11 Faryzeusz stanął i tak w duszy się modlił: „Boże, dziękuję Ci, że nie jestem jak inni ludzie: zdziercy, niesprawiedliwi, cudzołożnicy, albo jak i ten celnik. 12 Zachowuję post dwa razy w tygodniu, daję dziesięcinę ze wszystkiego, co nabywam”. 13 A celnik stał z daleka i nie śmiał nawet oczu wznieść ku niebu, lecz bił się w piersi, mówiąc: „Boże, miej litość dla mnie, grzesznika!” 14 Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony, nie tamten. Każdy bowiem, kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się uniża, będzie wywyższony»."

Opublikowano
2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Pisałem już tu kiedyś że Korbanki mnie zablokowali na YouTubie za napisanie cen części pod jednym z filmów.

Marże mają kosmiczne, osłona wentylatora 1300, z Niemiec z hurtowni za 700 kupiona tylko 5 dni czekania 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Nie przeginaj żebyś nie przegiął co? lepiej weź to do głowy co tu jest napisane.

"

Faryzeusz i celnik

9 Opowiedział też niektórym, co dufni byli w siebie, że są sprawiedliwi, a innymi gardzili, tę przypowieść: 10 «Dwóch ludzi przyszło do świątyni, żeby się modlić, jeden faryzeusz, a drugi celnik. 11 Faryzeusz stanął i tak w duszy się modlił: „Boże, dziękuję Ci, że nie jestem jak inni ludzie: zdziercy, niesprawiedliwi, cudzołożnicy, albo jak i ten celnik. 12 Zachowuję post dwa razy w tygodniu, daję dziesięcinę ze wszystkiego, co nabywam”. 13 A celnik stał z daleka i nie śmiał nawet oczu wznieść ku niebu, lecz bił się w piersi, mówiąc: „Boże, miej litość dla mnie, grzesznika!” 14 Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony, nie tamten. Każdy bowiem, kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się uniża, będzie wywyższony»."

Takie bajki dzieciom czytaj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v