Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

To nie są standardowe zęby i nie są na górze ramki. Myślę, że i tak byś nie sięgnął na czwartą belkę🤔...

Ale nie są na dole 🤷

1 minutę temu, PRIMO napisał:

Ty do niej lepiej nie fikaj bo jak cię zgarnie 🖐 to na orbitę polecisz🤣😂

A tak na poważnie to mój średni syn przerzucił dalej tego wałka. 

Ma pary chłopak , chyba po tacie 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Ma pary chłopak , chyba po tacie 🤔

Nie ważne po kim tylko ważne że ojciec ma osobistego bodygarda. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

No pewnie że tak, a i żonę ma bardzo dobrą 🙂

Ty też nie możesz narzekać 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Się robi się 

Meloman 14,2%

20230808_194702.jpg

Jaką to laverda?

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, PRIMO napisał:

Ty do niej lepiej nie fikaj bo jak cię zgarnie 🖐 to na orbitę polecisz🤣😂

A tak na poważnie to mój średni syn przerzucił dalej tego wałka. 

Z piętnaście lat do tyłu belkę 120 po Sipmie wzięliśmy we dwóch na widły i poszliśmy kawałek 

7 minut temu, Agrest napisał:

Znalazłem sklep, jutro sprawdzą dostępność i cenę w niemieckim magazynie.

Ale cena boli mocno

Z tym pierwszym toczeniem w życiu wcale nie żartowałem. Za sukces uznaję to że wyszedłem z tego bez szwanku i nic nie uszkodziłem, a to że udało się utoczyć to co zaplanowałem to już dla mnie jak lot w kosmos 

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Ja to korzystałem incydentalnie, można powiedzieć. Moja żona często i chwali. Teściowa też. Synowi zatoki pokonała. Nawet tej najmłodszej w kolce niemowlęcej pomogła...

Ty okazjonalnie 🤔, ona mówiła co innego ty też jesteś lepszy kwiatek, dwa razy w tygodniu i okazjonalnie 

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Ty okazjonalnie 🤔, ona mówiła co innego ty też jesteś lepszy kwiatek, dwa razy w tygodniu i okazjonalnie 

No a jak...przecież nawet całych 10 nie dojechałem. Aneta potrafiła w ciągu roku załapać cztery serie. Ty narazie też byłeś okazjonalnie...

Opublikowano

Właśnie dolało i to konkretnie więc jutro znów koszenia nie będzie.

Opublikowano

Witajcie. Wczoraj sie udało zebrac troche slomy,ale oczywiście z przygodami i dobrze ze nikogo nie bylo w srodku wtedy. Ułożyłem calą ścianę, wyjechalem ciagnikiem,zona ładowarką bo pomagala. Bralem ostatnią bele i słyszę huk,3 warstwy spadly,ale te co na sztorc to juz zostawilem

20230808_180748.jpg

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Nic dziwnego że spadły jak tak blisko ściany ustawione i pewnie coraz bardziej wysunięte na zewnątrz były.

Pierwszy poranek od dawna ze słońcem. 

Tamte przy ścianie to zostaly z tamtego roku tylko dolozylem 3 bele i 3 warstwy. Nastepna sciana na 3 warstwy i 4 dolozylem na wiazanie 1 i 2, ale spadly. Pozniej zrobilem tak ze pierwsza sciana na 3 warstwy a 2 na 4

20230808_194031.jpg

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v