Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, kizak napisał:

Chłodno ,rześko ,chłopaki w zeszły piątek zaczęli wykop fundamentu chałupy ,a dziś już ściany z superexa idą  . Kutwa ,to ekipa ,nikt nikogo za bardzo o nic nie pyta  ,każdy wie co ma robić ,niema bezsensownego chodzenia po coś  ,i esaaaaaa

Kazik pochwal się tu zdjęciem z budowy 

Siemanko 🙋‍♂️

Słonecznie i tak chłodnawo ale deszczu jeszcze potrzebne może w nocy dzisiaj coś popada 

Opublikowano
15 minut temu, Qwazi napisał:

Pany słoma z pokosu po ile lata?

50-70 za 150-160

7 minut temu, malaczarna napisał:

Ja za darmo oddaje

To błąd.

Opublikowano
35 minut temu, jacus napisał:

tylko takie drobne pytanie -za ile lat to sie bedzie rozwalac ?? sciany pekac,domy osiadac ??

pochmurno,zimno. 

Jak tak to wszystkie magazyny i hale w Strykowie powinny być już ruiną a stoją i pracuje tam kilkanaście tysięcy ludzi 

Opublikowano

a czytales ksiazke pod tytulem :buszujacy w zbozu "??

mala czarna to oczywiscie dziewczyna szamana bo chyba nie tepa dzida ??

ten browar to chyba z dzikiego wschodu-jesli fascynuje go dziki zachod ??

parno sie robi-trawa w ogrodko rosnie, likwidacja  w toku.

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Jak tak to wszystkie magazyny i hale w Strykowie powinny być już ruiną a stoją i pracuje tam kilkanaście tysięcy ludzi 

budowa magazynu czy hali to chyba sie rozni troche od domu ?? tam maja metalowe konstrukcje ,plytami obite ?? nie bylem nigdy

Opublikowano

O kurła ni stąd ni z owąd 7mm z małej chmurki lunęło. 🤗 Aż Drewko przykrylem

34 minuty temu, Qwazi napisał:

@malaczarna jedno by do Ciebie pasowało, "Buszujący w zbożu" do wszystkich, bo żniwa...a to trzecie to...nie wiem do kogo dopasować 🤔🤭...

IMG_20230721_105445.jpg

Suafek 🤔😁

• Haha 1
Opublikowano
52 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie ma co się dorabiać na rodzinie

Ja ty na niej się nie dorobisz to ona na tobie napewno.

Opublikowano
pedro2 napisał:

O kurła ni stąd ni z owąd 7mm z małej chmurki lunęło. 🤗 Aż Drewko przykrylem

34 minuty temu, Qwazi napisał:

@malaczarna jedno by do Ciebie pasowało, "Buszujący w zbożu" do wszystkich, bo żniwa...a to trzecie to...nie wiem do kogo dopasować 🤔🤭...

Suafek 🤔😁

znowu szczawiu zaczepki szukasz ? w cenach mleka już ci odeszło a....

marcin19071980 napisał:

52 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie ma co się dorabiać na rodzinie

Ja ty na niej się nie dorobisz to ona na tobie napewno.

dokładnie ..żyjmy jak bracia a liczmy się jak żydzu,,....

Rolnik1973 napisał:

Schody PO regeneracji

IMG_20230721_112047.jpg

jednak nie zbijsłeś ? czym robiłeś?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v