Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiejsza próbka Tajfuna.5 redlin 200m długości 218 worków.

IMG_20230719_183427_042.jpg

Opublikowano
46 minut temu, jacor73 napisał:

Bo myśli, że za 20 czy 30 na godzinę znajdzie solidnego pracownika, jakby zapłacił godziwą stawkę i do tego na umowę, to by musiał oganiać się od pracowników.

Stawka która napisałeś to za obsługę codzienna. 

Znam przypadek gdzie chłopak za 18 zł jeździ i jeszcze się obraził jak mu napisałem że jest głupi i się daje wykorzystać..  wszyscy by się postawili to by zarobili tyle ile się należy. 

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, marcin19071980 napisał:

Dzisiejsza próbka Tajfuna.5 redlin 200m długości 218 worków.

IMG_20230719_183427_042.jpg

Tajfun suchy ziemniak. Kto to kupi, chyba na dla świń.

4 godziny temu, jacus napisał:

weganski obiad fasolka i bob..

Jak ten bób przygotowałeś?

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Chilluje sobie. żebyś nie był żonaty to bym Cię zaprosił 🤫 zycie jest piekne

Do Tajlandii żeś żukiem zajechał na dziewczyny? 🙆 To ja do Merlin podjadę, zobaczę czy kobita czego nie potrzebuje 😏

Opublikowano
4 godziny temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chłopaki ile dni w tygodniu spędzacie/ spędzaliście u swoich dziewczyn lub narzeczonych ?

0 dni i godzin. 

Opublikowano
13 minut temu, pedro2 napisał:

Do Tajlandii żeś żukiem zajechał na dziewczyny? 🙆 To ja do Merlin podjadę, zobaczę czy kobita czego nie potrzebuje 😏

Jaka Tajlandia przyjacielu. Są w Polsce takie miejscówki które można nazwać rajem na ziemi 😉

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał:

Czy Wy w tym lubelskim tylko o klęskach myślcie? myślałem że to tylko Rysiek, ale widzę że to jakaś regionalna przypadłość.   :P

Ziemia słaba. Zboże tanie Byki tanie świnie zakazane z czegoś trzeba żyć. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Warmiak napisał:

Tajfun suchy ziemniak. Kto to kupi, chyba na dla świń.

Jak ten bób przygotowałeś?

Naprawdę?Co Ja teraz z tym zrobię,10hektarow tego mam?No nic trzeba będzie się za jakim chodowcą świn rozejrzeć.Kosztow sobie narobiłem i wszystko teraz w koryto za 0,20gr pójdzie.Dobrze że są tacy koledzy co pomogą i uświadomią ciemniaka.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

podwieziesz ze dwa worki🤔 lubię suche nie lubię papy 😁🙋‍♂️

Za darmo bym ci dał.Ale nie boisz się że się otrujesz? Widzisz co Warmiak napisał.Lepiej nie bierz bo anielski orszak może być.

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Za darmo bym ci dał.Ale nie boisz się że się otrujesz? Widzisz co Warmiak napisał.Lepiej nie bierz bo anielski orszak może być.

Że mnie musi niezła świnia bo też suche lubię, jak będziesz jechał do Sławka to i ja ze 4 wezmę 

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

podwieziesz ze dwa worki🤔 lubię suche nie lubię papy 😁🙋‍♂️

ryzykant ze mnie 🤪😁

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Łolek napisał:

Że mnie musi niezła świnia bo też suche lubię, jak będziesz jechał do Sławka to i ja ze 4 wezmę 

Muszę pociągnąć rozmowę z @Warmiak.Moze mi coś podpowie ciekawego.Pierwszy raz mam ziemniaki a wygląda że się na tym zna wiec mądrego to będzie miło posłuchać.W nocy na Zjazdową pojadą ale teraz się boję sprzedawać kupujacy mogą zacząć hrumkać.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jakbyś widział za co to byś drobniaki nie mówił😎

Nie wiem za co, ale 70kg bobu nie robi na mnie jakiegokolwiek wrażenia ... Dobre pol zbiornika paliwa w bizonie ... Ale im człowiek mniej ma tym się bardziej chwali, ci na prawdę bogaci nie mówią o tym ile mają ...

pieniądz lubi cisze🤫🤫🤫🤫

• Like 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

17 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Zjeść obiadek i parę spraw załatwić, trochę jak Rysiek wziąć, trochę wydać.

Kiedyś mieliśmy takie talerze

to jest półmisek lub salaterka nie wiem jak to się fachowo nazywa🤭😆

Opublikowano
3 godziny temu, Łolek napisał:

Masz ponad 30 lat a pytania zadajesz jak dziecko 

A bo może coś robię źle 🤷

Opublikowano
13 minut temu, marcin19071980 napisał:

Muszę pociągnąć rozmowę z @Warmiak.Moze mi coś podpowie ciekawego.Pierwszy raz mam ziemniaki a wygląda że się na tym zna wiec mądrego to będzie miło posłuchać.W nocy na Zjazdową pojadą ale teraz się boję sprzedawać kupujacy mogą zacząć hrumkać.

W nocy sprzedaj i w nogi 

11 minut temu, szymon09875 napisał:

A ja to chyba zacznę jak Rysiek, na co to gonić 🤔 wczoraj do 1 dzisiaj też się zapowiada długi wieczór a idzta w UJ...

Pociotek we czem mogę pomóc Ci 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v