Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, stempos1980 napisał:

W piątek ciotce kupowałem irge na Broniszach to placił 40 zł za worek.

Ogólnie utrzymują się 30-40 zł  za worek

To 2 zł za  kg mam propozycję. Krzaki zielone jeszcze i wszystko rośnie ale 36 stopni to już po nich pewnie będzie. Deszcz ma być kiedyś to się zagotuje 

39 minut temu, slawek74 napisał:

no u mnie z pryzmami to 1,12ha podwórka 🤭

Ja mam 40 arów prawie

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

jakiś horror z rana oglądasz?

Tytuł kobieta 🤷

Opublikowano
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Z ogrodem to ponad hektar będzie na pewno 

Kurła, to u nas gość co ma z 5x tyle pola co Ty ma może z 70a i to dwa domy na jednej działce a jest największy we wsi. 

55 minut temu, slawek74 napisał:

Pryzmy to u nas ciężko znaleźć a co dopiero takie podwórko. 

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, to u nas gość co ma z 5x tyle pola co Ty ma może z 70a i to dwa domy na jednej działce a jest największy we wsi. 

Do tego jeszcze wkoło gospodarstwa ponad  3ha pola bo połowa podwórka i to pole to jedna działka i druga połowa to inna działka 60 arowa 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Tytuł kobieta 🤷

No i po co męczysz się ty i przy okazji ją. Nie macie dzieci, ślubu to jest najlepszy moment na rozstanie. I nie pisz tu takich głupot bo może jakiś twój znajomy to czyta i ma bekę. 

Edytowane przez 6465
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

Do tego jeszcze wkoło gospodarstwa ponad  3ha pola bo połowa podwórka i to pole to jedna działka i druga połowa to inna działka 60 arowa 

E tam ja mam 7.2 i za droga 3 ha lasu od razu

2 minuty temu, Baks00 napisał:

Kobieta która nie jęczy w nocy warczy w dzień 🤷

Coś w tym jest

• Like 2
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Z ogrodem to ponad hektar będzie na pewno 

55 minut temu, slawek74 napisał:

to ile ma wzrostu że jest największy?

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Etam przydziczał...tam święta wojna jak nic🤔...nie może być inaczej...

Co to znaczy święta wojna 🤔

Kiedy ruszacie z koszeniem pszenżyta i pszenicy 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Mata te podwórka jak u nas pola... 

wlasnie skosilem ogrodek nawet zbiornik w kosiarce nie poszedl. 

II klasa ziemi ma i swoje minusy-co 2 tygodnie trzeba kosic..

1 godzinę temu, Leszy napisał:

@Chłoporobotnik u was po prostu za dużo ludzi mieszka. Trzeba by gęstość zaludnienia zmniejszyć :ph34r:

masz racje- trzeba deportowac nielegalnych imigrantow z polski wschodniej i ludnosc spadnie prawie  o polowe  🤣 

jak na razie opadow brak,obiad kawa i do pola,na wszelki wypadek blisko zeby nie trzeba bylo z daleka wracac za chwile..

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Etam przydziczał...tam święta wojna jak nic🤔...nie może być inaczej...

Co to znaczy święta wojna 🤔

Kiedy ruszacie z koszeniem pszenżyta i pszenicy 🤔

w sierpniu 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v