Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Też lubię jeść te, jak to się zwie 🤔  już teraz nim trafią do słoików 😛

To taka salsa na kanapki,czy do %🤤prosty szybki przepis,bez pasteryzacji

Jak wystygnie można wiosłować 

Opublikowano
1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Oto to. Mój dziadek miał prawie 94 lata jak umarł i też jeszcze chciał jeszcze dzień dłużej pożyć.

@Karol6130 wybierasz się jutro do miastkowa kościelnego?

Jutro odpoczywam

Dopiero do domu wróciłem 

Przewleczony kabel siłowy przez betony, później 2.5 ara trawnika założone 

A co tam jest, geniek z jastrzębiem, 

Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Witajcie Wszyscy. Co tam słychać ciekawego na af? Powiem tak,jestem caly uwalony w brudzie z ładowarki,2 godziny dimerem a i tak nie wszystko zeszło,ale znalazlem awarie. Dzięki Panowie @jahooo za zdjecie katalogowe,znalazlem w necie caly za free wiec super i przy okazji dowiedzialem sie ze "nasi tu byli". @Łolek i @marcin19071980 tez cos sie odezwali. No i dobrze miec kolegow na wsi, dwoch potwierdziło te domysły o awarii wlasnie tej urwy plastikowej😀

20230715_192130.jpg

Teść co na to 🤔

1 godzinę temu, adamowicz84 napisał:

Warto było  jechac.

IMG_20230715_115546_0.jpg

IMG_20230715_135222_5.jpg

Na zlot Jelcza to bym pojechał 😉

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Może Ty pierwszy, starszyś

Nie wiem 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Proszę bardzo jaki patriota😔

Mam szybką imprezę wkrótce....

Na sezon i potężny przemysł zaczekam do sezonu

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

@Aktywnyrolnik7245 robił ze mną. Jak się popsuło to gadal ze nie trzeba było robic tego co chcialem ale przeciez to i tak by się stało. Od 12 do 19 rozkręcanie,w międzyczasie do znajomych jezdzilem o porady, sporo rozkrecania zeby było dobre dojście. Widac ze nie ruszane bardzo długo ale bylo cos robione bo brakowalo 2 śrub a 2 były urwane i to one najwiecej klopotu sprawily a tak byłaby szybka akcja. Dobrze ze ja jestem taki że jak cos zacznę to chce skonczyc. Stary chcial mechanika wzywac bo nie damy rady sami. A to prosta robota tylko te dwie sruby narobily klopotu. Teraz tylko zamówić czesc i założyć i pewnie ladowarka bedzie miala wiekszego powera i najwazniejsze,bedzie zrobione na dluzej

Opublikowano
37 minut temu, Agrest napisał:

Kurła,  biesiada weselna w Iłży, a ja z pola ledwie wrócił i dwa browary obalił.

Jeszcze ze dwa i Sławomira bym zdjął jako prowadzącego. 🤭🤭🤭

na którym?

Opublikowano
40 minut temu, Baks00 napisał:

Uprzedzam to na zimę (znając życie za miesiąc nie będzie)

IMG20230715211404.jpg

Leczo, kiedyś mogłem to jeść cały czas, aż któregoś razu się strułem i teraz jakoś tak tylko czasami się skusze

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

na którym?

Już po. Tvp2

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Leczo, kiedyś mogłem to jeść cały czas, aż któregoś razu się strułem i teraz jakoś tak tylko czasami się skusze

Pryskane pewnie było 🤔

Opublikowano
14 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Najprawdopodobniej na nikogo. Albo sam przepieprzę albo jeden wuj kto to weźmie jak mnie nie będzie.

Ten sąsiad co ma te tuje koło twojej pszenicy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Popier96 napisał:

A jechałeś kiedyś czymś co generuje więcej niż 90km na pełnej po mieście? Myślisz, że lecąc 180-200 po ulicach miasta przyglądasz się na znaki? 🤣. Otrząśnij się, żadna wina pieszego. Wykurwili i tyle. A gościu po prostu uciekł przed śmiercią.

pieszy byl takim samym debilem jak kierowca..tam nawet co pareset metrow sygnalizacja jest, w poprzek szyny tramwajowe. 

200 na alejach ?? nie sadze zeby amortyzatory to wytrzymaly-tam dziennie prawie 20 tysiecy samochodow przejezdza.

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

Czepie się.

Wytłumacz czym wyprzedzasz innych?

Jak tak dłużej już Cię znam, to wybacz, ale takiego zacofania jak tam u Was, to ciężko znaleźć....no chyba że w skansenie, do którego jutro jadę motorem..

To nie złośliwie, ale Ty naprawdę się ostaleś daleko za peletonem.

A jak to całe życie to te kilka lat?

Jaka starość?

Dziś spotkałem znajomego. Trochę go nie widziałem....młodszy sporo....na przeszczep serca czeka....

Wszyscy wielce mądrzy. dopóki choroba nie przyjdzie.   Mogą umierać i jutro, ale tylko teoretycznie... Ehhhhh.....

1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

No czas na deser...

16894451801928089833318424083880.jpg

sam sobie odpowiedziales na  wlasne zapytanie o zacofanie..

zobacz skad firma koral jest ..

w limanowej  bylem wiec mysle ,ze  to taka sama dziura ja lubartow - a czemu u was nie ma takiej firmy ??? 

slowo klucz-fabryki,firmy, biurowce-skad mozesz znac takie oznaki zacofania jesli u was ich nie ma..

u nas nikt nie musi babrac sie w ziemi bo ma tysiace innych mozliwosci rozwoju i zarabiania pieniedzy.

na 25 ha to ja jestem dzialkowcem..

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Oooo, pewnie tak.Takie ilości tej chemii przewalam że już się myli.

rimmel-znaczy rimsulfuron w tym roku kiepsko zadzialal. 

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

To nie leczo,to do słoików takie cudo

Opublikowano (edytowane)

A co działki mieć większej nie chcą myślisz.Tym bardziej ty masz kawałki a nie pola.A takie pole kilku arowe do boku nie jeden by kupił na poszerzenie posesji powiedzmy na ogród.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v