Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Strongman napisał:

Jeszcze były Simsony skutery,mój miał zębatkę tylno od skutera to potrafił się bujnąć ale czy na 3 biegu czy 4 szedł tyle samo praktycznie no chyba że z górki ale tak 70 leciał max.

Miałem Sr51 

Każdą złotówkę która miałem w niego ładowałem, ale chodził jak pszczółka, 8 kanałowy cylinder, wydech spawany pod cylinder, gaźnik chyba 19mm albo 21 nie pamiętam już 

Opublikowano

Rozumiem.

Ale tak to działa.

Na szczęście trochę wyłapują tych symulantów. Nie każdy też lekarz zechce bajki pisać.

2 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Gość symulował na całego po tym telefonie 

Opublikowano
37 minut temu, marcin19071980 napisał:

Dziś ok południa na drodze obok mnie była stłuczką.W sumie nic wielkiego.Mitsubichi wiechalo w tył Ducato.Wydawalo się że sprawa prosta i oczywista.Bylem akurat na polu i miałem okazję ta parodie oglądać.Najpierw niewiadomo skąd minutę po zdarzeniu pojawił się nie oznakowany radiowóz.Funkcjonariusze stwierdzili że nie ma potrzeby wzywać karetki i straży bo nic nikomu się nie stało ale niestety nie mieli alkomatu i wezwali następny patrol.Po około 30min zjawił się wezwany radiowóz.Policjanci z tego radiowozu opieprzyli przy ludziach tych z nieoznakowanego że do niczego się nie nadają i dlaczego nie powiedzieli że potrzebny jest alkomat bo też nie wzieli.Piep....drzwiamii odjechali.Po następnych 30min zjawił się następny patrol już z potrzebnym sprzętem.Przez ten cały czas kierowca Ducato (30lat max)opie...kierowcę Lancera i nic mu nie było bo i po czym jak w jego aucie nawet zderzak się nie zarysował.Ktos do niego zadzwonił i w sekundzie źle się poczuł i zarządzał karetki.Karetka po ok 20min się zjawiła i zabrała delikwenta do szpitala.Wtedy policja wezwała straż pożarna bo to już jest wypadek a nie stłuczka.Nasza lokalna jednostka zjawiła się w pełnym zestawie 6ludzi i nawet co robić nie mieli.Ale wyjazd już zaliczony.Technika do wypadku z 40km ściągnęli aby wszystko obfotografował na wypadek sprawy sądowej.Cuda na kiju.I my za to wszystko płacimy.A gość z Ducato na bank wyłudza odszkodowanie.

Matko kochana🤦...

Opublikowano

Myślę nad jakimś traktorkiem kosiarka , zastanawiam się czy używany szukać czy nowy 11/13 tys już można kupić Husqvarna najmniejszy model . Z używanymi to różnie bywa.

Opublikowano
21 minut temu, Karol6130 napisał:

Noo

20230715_063703.jpg

Co tak licho skoszone 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v