Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

W tym, co Karol napisał była pewna kombinacja, a stwierdzenie "dziadostwo" nie oznaczało dziadowego kilka czy torby🤷... @Karol6130 mylę się🤔

A żeby nie było, to ja uważam, że to co on nazwał dziadostwem wcale nim nie jest...

Pierdolita głupoty lepsze niż ja 🙆

Idę stąd bo widzę nic dobrego mnie tu nie spotka 😛

Opublikowano
9 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Pierdolita głupoty lepsze niż ja 🙆

Idę stąd bo widzę nic dobrego mnie tu nie spotka 😛

Bo każdy w życiu ma taki moment że musi iść sam na spacer ze swoimi myślami. 

Opublikowano
26 minut temu, Qwazi napisał:

W tym, co Karol napisał była pewna kombinacja, a stwierdzenie "dziadostwo" nie oznaczało dziadowego kilka czy torby🤷... @Karol6130 mylę się🤔

A żeby nie było, to ja uważam, że to co on nazwał dziadostwem wcale nim nie jest...

No u nas z df nie są zadowoleni

Znajomy mechanik nie chce ich na warsztat

To dziadostwo

Opublikowano
10 godzin temu, Qwazi napisał:

Od szklanki...pełnej🤷🤭

To jest głos rozsądku🤷😉...

Wy tutaj pierdzielita  o szklankach pełnych pustych a postawić i polać to nie ma kto 

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

No i ręką dalyj boli 

Opuchnięta 

Pewnie już długo nie pożyje 

Idę podpis złożyć 

Pamiętaj że zawsze cię lubiłem i wspomnij o mnie w  testamencie 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Mateusz1q napisał:

Qwazi ty masz nastepce?

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, bo teoretycznie sprawą otwarta. Ale praktycznie na 99% nie. Moje starsze dzieci już poza domem, a najmłodsze też raczej w innym kierunku podąży

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
5 minut temu, Mateusz1q napisał:

Qwazi ty masz nastepce?

Chyba nie ,dopiero może jakiego zięcia  znajdzie 🤔

Opublikowano
8 minut temu, Łolek napisał:

Wy tutaj pierdzielita  o szklankach pełnych pustych a postawić i polać to nie ma kto 

Postawić jak najbardziej, polać też...tylko belki na przyczepie...ale to się zdejmie🤷...smak wiśni posiadam😉

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Chyba nie ,dopiero może jakiego zięcia  znajdzie 🤔

I nawet kandydat by się znalazł, albo i dwóch 🤔...

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Trzeba żony pytać 🤭

Łooooj...o tym nie pomyślałem🤦...a ostatnio się robiła na bóstwo🙆...

1 minutę temu, Mateusz1q napisał:

Za mało ha żeby lekko sobie żył następcą czy za dużo kredytów i nie chcą? U nas to się biją produkcja roślinna i spokojne życie a nie w korpo w mieście

Ha nie tak mało. Kredytów całe zero. Mają lepsze zajęcia...i pieniądze 🤷

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Qwazi napisał:

Łooooj...o tym nie pomyślałem🤦...a ostatnio się robiła na bóstwo🙆...

Ten typ tak ma,od czasu do czasu lubią się podrasować 

Naprawdę ładnie deszczyk podlewa użytki zielone 💪

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
10 minut temu, Mateusz1q napisał:

Za mało ha żeby lekko sobie żył następcą czy za dużo kredytów i nie chcą? U nas to się biją produkcja roślinna i spokojne życie a nie w korpo w mieście

U was to gdzie? I ile ha minimum żeby z roślinności żyć 🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

Wczorajszy opad deszczu łącznie 20 l 

Qq odrazu się uśmiechnęła i liście wyprostowała

Szczęściarz. Całe okrągłe zero

Siema

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, Łolek napisał:

No i już światłość wróciła u mnie bez strat ale w okolicy i drzewa i dachy uszkodzone

9l wody trochę ooratowalo 

U nas też ok 10l  trochę kuku poratuje bo zboża i trawy już pozamiatane

Opublikowano
4 minuty temu, Mateusz1q napisał:

Wielkopolska 40ha i bez spektakularnych inwestycji można żyć alegl wiadomo gosp budynki obejście dom wyrobione ciężka harówka pokoleń przy krowach 

U mnie się nie da z roślinnej 🤷

Opublikowano
5 minut temu, Mateusz1q napisał:

Wielkopolska 40ha i bez spektakularnych inwestycji można żyć alegl wiadomo gosp budynki obejście dom wyrobione ciężka harówka pokoleń przy krowach 

Ja tak obserwuje dookoła ze jak już obejście ogarnięte i sprzęt wmiare wymieniony to się ludzie biorą za roślinną. Czy z samej roślinnej nie udało by się tego uzyskać?

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ja tak obserwuje dookoła ze jak już obejście ogarnięte i sprzęt wmiare wymieniony to się ludzie biorą za roślinną. Czy z samej roślinnej nie udało by się tego uzyskać?

Teraz dom to 800tys minimum żeby zamieszkać to nierealne z 40 ha roślinnej gdzie obejście jakieś budynki gospodarcze. Roślinna 40 ha to jakieś małe inwestycje i życie wakacje samochód ledwo starczy.

4 minuty temu, Qwazi napisał:

U mnie się nie da z roślinnej 🤷

Łąki? U nas buraki rosną niby 4 klasa ale podglebie glina 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v