Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po co , takie Gregory zaraz po socjal by się rzucili 🙆

👇

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Tacy ludzie jak Mieciu są potrzebni najbardziej ;)

👍

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ugorem puszczę a nie dam. Po moim trupie. 

To zadanie Mietka🤷

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Jasne rozumiem,ale mam uraz do tego przedmiotu

Ale on potrzebny. Powiem Ci tyle, że gdyby nie ta dieta, to nie wiem w jakim stanie zdrowia by była i nie wiem, jak bym z nią wtrzymał...i nie tylko ja

Jednak uraz rozumiem...

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Celowo napisałem o Kurpiach, żebyś...się odezwał🤭

Rozważam ten start w wyborach ale gdybyśmy wygrali to pierwsze co odłączymy kurpiowszczyznę od polski, UE, ONZ i who. Od who to może nie bo jaką wojnę nam wymyślą jak na ukrainie. Potem budujemy wysoki mur który będzie otaczał teren kurpiowszczyzny a potem zalejemy ich wodą jak stonke!

8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po co , takie Gregory zaraz po socjal by się rzucili 🙆

Ano. Za całe życie miesieczne chorobowe co dostałem 

Opublikowano
31 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak jak mówisz, najpierw lwy do wodopoju idą, małpy na końcu 🤣

No nawet przy stole siedziały trzy lwy  bo czwarty to nie pił 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Rozważam ten start w wyborach ale gdybyśmy wygrali to pierwsze co odłączymy kurpiowszczyznę od polski, UE, ONZ i who. Od who to może nie bo jaką wojnę nam wymyślą jak na ukrainie. Potem budujemy wysoki mur który będzie otaczał teren kurpiowszczyzny a potem zalejemy ich wodą jak stonke!

Mietek Ty się lepiej odnieś do tego👇

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie dam, nie będzie mi k*rew sprowadzał albo prowadził hodowli zachowawczej kretów.

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Tacy ludzie jak Mieciu są potrzebni najbardziej ;)

Nie. Ja tam się nie nadaje. Dajta mi dalej moje dziadowskie życie prowadzić 

5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie dam, nie będzie mi k*rew sprowadzał albo prowadził hodowli zachowawczej kretów.

Teraz to gadasz prawie jak Merlin

Tam zaraz k.rwy. nie ruchali a dziewczyny obrażają...

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Qwazi napisał:

Piotrze Ty byś musiał z moją żoną pogadać. Ona by Ci może pewnych rzeczy do głowy nakładła. Samą je chleb, który piecze sobie z białej kaszy, a wszystko co smażone to tylko na oleju kokosowym. Na lodówce ma rozpisaną całą dietę i robi sobie badania składu ciała (tak to się chyba nazywa). Te zabiegi pomogły jej w walce z pewnymi schorzeniami...

Jak wygląda, niech Ci Marek @Łolek powie...

Szymek, do wielkiej Polski mam 8 km🤷

No i jak powiem ze fajna laska to się narażę a jak że nie fajna to sie obrazisz 

I tera to żeś mnie załatwił kolego 

Fajna kobitka oboje jesteście chudzielce  takie typowe hfy 🤭

Edytowane przez Łolek
  • Haha 3
Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie zabieram się za to, ba nawet nie myślę. Żarcie i picie to jedyne przyjemne w życiu. Nie będę dla siebie się zmieniał, mi bez różnicy jutro czy za 40 lat.

Wołowiny nie jem bo droga i muszę kupić, wieprzowe muszę kupić i nie przepadam, większość warzyw powoduje u mnie wstręt a owoce to wręcz odruch wymiotny.

ale pierdaczysz. 

ja mimo wszystko robię by godnie żyć i dobrze zjeść. 

czy zdrowe, czy nie. wszystkiego staram się spróbować, nie wszystko robię sam i nie wszystko mi się chce. poto jest sklep. 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

No nawet przy stole siedziały trzy lwy  bo czwarty to nie pił 

A właściwie to rację masz bo ten czwarty to małpa jest 🤭🤭 i mu to nawet dziś powiedziałem 🤣

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

mamcia już 4tego utlukla. 

zajde pogadać nieraz to się śmieje bo idzie na warzywo to w progu jej mówię darz bór 🤭

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Hahaha Haefiątko pa tera 

received_728369665709351.jpeg

socjalizm zje swoich ojców. zawsze tak było. ludziom się we du0ach poprzewracało od tego dobrobytu. 

chomonto na szyję i pole orać 😤

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, szymon09875 napisał:

A właściwie to rację masz bo ten czwarty to małpa jest 🤭🤭 i mu to nawet dziś powiedziałem 🤣

O to żeś Zbyszka obraził, on bardzo sympatyczny człowiek jest, chyba że mnie na myśli masz 🤭

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wołowiny nie jem bo droga i muszę kupić, wieprzowe muszę kupić i nie przepadam, większość warzyw powoduje u mnie wstręt a owoce to wręcz odruch wymiotny.

Czyli zostaje trawa, Kupkówkę czy Tymotkę preferujesz?

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

I oboje nie lubimy typowych hf ów🤷🤭

no ładnie 😟

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

@pedro2 pytałeś czy moja żona nie gotuje...

168840787373838337430256806644.jpg

To było gdzieś z tydzień temu i dopiro zrobiła 🙆 to teraz się nie dziwię, że jeździsz na mięso z kota z łoniakami Abdula 🤭 

40 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano. Za całe życie miesieczne chorobowe co dostałem 

A nie prościej samych llulków ogrodzić i zalać? Na co oni komu 🤔

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

650 700 z olx skupy jutro mam się dowiedzieć

A u nas owies na rynku po 1300 był 🙆 goń go w środę na Podlasie. Jeszcze Ci na zapiekankę zostanie 😁

Opublikowano

Dzięki Marek że i mnie witasz 🙂

Dzień dobry państwu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v