Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po co , takie Gregory zaraz po socjal by się rzucili 🙆

👇

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

Tacy ludzie jak Mieciu są potrzebni najbardziej ;)

👍

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ugorem puszczę a nie dam. Po moim trupie. 

To zadanie Mietka🤷

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Jasne rozumiem,ale mam uraz do tego przedmiotu

Ale on potrzebny. Powiem Ci tyle, że gdyby nie ta dieta, to nie wiem w jakim stanie zdrowia by była i nie wiem, jak bym z nią wtrzymał...i nie tylko ja

Jednak uraz rozumiem...

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Celowo napisałem o Kurpiach, żebyś...się odezwał🤭

Rozważam ten start w wyborach ale gdybyśmy wygrali to pierwsze co odłączymy kurpiowszczyznę od polski, UE, ONZ i who. Od who to może nie bo jaką wojnę nam wymyślą jak na ukrainie. Potem budujemy wysoki mur który będzie otaczał teren kurpiowszczyzny a potem zalejemy ich wodą jak stonke!

8 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po co , takie Gregory zaraz po socjal by się rzucili 🙆

Ano. Za całe życie miesieczne chorobowe co dostałem 

Opublikowano
31 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak jak mówisz, najpierw lwy do wodopoju idą, małpy na końcu 🤣

No nawet przy stole siedziały trzy lwy  bo czwarty to nie pił 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Rozważam ten start w wyborach ale gdybyśmy wygrali to pierwsze co odłączymy kurpiowszczyznę od polski, UE, ONZ i who. Od who to może nie bo jaką wojnę nam wymyślą jak na ukrainie. Potem budujemy wysoki mur który będzie otaczał teren kurpiowszczyzny a potem zalejemy ich wodą jak stonke!

Mietek Ty się lepiej odnieś do tego👇

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie dam, nie będzie mi k*rew sprowadzał albo prowadził hodowli zachowawczej kretów.

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

Tacy ludzie jak Mieciu są potrzebni najbardziej ;)

Nie. Ja tam się nie nadaje. Dajta mi dalej moje dziadowskie życie prowadzić 

5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie dam, nie będzie mi k*rew sprowadzał albo prowadził hodowli zachowawczej kretów.

Teraz to gadasz prawie jak Merlin

Tam zaraz k.rwy. nie ruchali a dziewczyny obrażają...

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Qwazi napisał:

Piotrze Ty byś musiał z moją żoną pogadać. Ona by Ci może pewnych rzeczy do głowy nakładła. Samą je chleb, który piecze sobie z białej kaszy, a wszystko co smażone to tylko na oleju kokosowym. Na lodówce ma rozpisaną całą dietę i robi sobie badania składu ciała (tak to się chyba nazywa). Te zabiegi pomogły jej w walce z pewnymi schorzeniami...

Jak wygląda, niech Ci Marek @Łolek powie...

Szymek, do wielkiej Polski mam 8 km🤷

No i jak powiem ze fajna laska to się narażę a jak że nie fajna to sie obrazisz 

I tera to żeś mnie załatwił kolego 

Fajna kobitka oboje jesteście chudzielce  takie typowe hfy 🤭

Edytowane przez Łolek
  • Haha 3
Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie zabieram się za to, ba nawet nie myślę. Żarcie i picie to jedyne przyjemne w życiu. Nie będę dla siebie się zmieniał, mi bez różnicy jutro czy za 40 lat.

Wołowiny nie jem bo droga i muszę kupić, wieprzowe muszę kupić i nie przepadam, większość warzyw powoduje u mnie wstręt a owoce to wręcz odruch wymiotny.

ale pierdaczysz. 

ja mimo wszystko robię by godnie żyć i dobrze zjeść. 

czy zdrowe, czy nie. wszystkiego staram się spróbować, nie wszystko robię sam i nie wszystko mi się chce. poto jest sklep. 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

No nawet przy stole siedziały trzy lwy  bo czwarty to nie pił 

A właściwie to rację masz bo ten czwarty to małpa jest 🤭🤭 i mu to nawet dziś powiedziałem 🤣

Opublikowano
11 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

mamcia już 4tego utlukla. 

zajde pogadać nieraz to się śmieje bo idzie na warzywo to w progu jej mówię darz bór 🤭

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Hahaha Haefiątko pa tera 

received_728369665709351.jpeg

socjalizm zje swoich ojców. zawsze tak było. ludziom się we du0ach poprzewracało od tego dobrobytu. 

chomonto na szyję i pole orać 😤

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, szymon09875 napisał:

A właściwie to rację masz bo ten czwarty to małpa jest 🤭🤭 i mu to nawet dziś powiedziałem 🤣

O to żeś Zbyszka obraził, on bardzo sympatyczny człowiek jest, chyba że mnie na myśli masz 🤭

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Wołowiny nie jem bo droga i muszę kupić, wieprzowe muszę kupić i nie przepadam, większość warzyw powoduje u mnie wstręt a owoce to wręcz odruch wymiotny.

Czyli zostaje trawa, Kupkówkę czy Tymotkę preferujesz?

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

I oboje nie lubimy typowych hf ów🤷🤭

no ładnie 😟

Opublikowano
2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

@pedro2 pytałeś czy moja żona nie gotuje...

168840787373838337430256806644.jpg

To było gdzieś z tydzień temu i dopiro zrobiła 🙆 to teraz się nie dziwię, że jeździsz na mięso z kota z łoniakami Abdula 🤭 

40 minut temu, gregor1284 napisał:

Ano. Za całe życie miesieczne chorobowe co dostałem 

A nie prościej samych llulków ogrodzić i zalać? Na co oni komu 🤔

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

650 700 z olx skupy jutro mam się dowiedzieć

A u nas owies na rynku po 1300 był 🙆 goń go w środę na Podlasie. Jeszcze Ci na zapiekankę zostanie 😁

Opublikowano

Dzięki Marek że i mnie witasz 🙂

Dzień dobry państwu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v