Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Może w ciąży są 🤭🤭🤭🤭

To raczej menopauza.

Opublikowano
30 minut temu, Strongman napisał:

To sąsiad zaora do boku ,jak wie że nikt za tym latać nie będzie.

Podatku nie będzie komu płacić to gmina zlicytuje i ktoś wtedy kupi bo tak przeważnie kończy pole po starych kawalerach bez rodziny.

Kto co z tym zrobi to mnie obchodzić już nie będzie bo będę dawno gdzieś leżał.

25 minut temu, 6465 napisał:

Szwagier weźmie.

O ile on pierwszy nie wykorkuje.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Na moje to ona nic nie warta jak nie potrafi zrozumieć że ten robi coś z czego żyje i nie ma czasu 

No ale też bez przesady że cały czas praca. Kłócisz się z gościem jednym a widzę że takie same podejście masz do pracy jak i big.

Edit coś i u mnie zaczyna padać deszcz

Edytowane przez PAN88
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, brodziak81 napisał:

Gdzie te baciary? Osobiście polecam sam bym chetnie zobaczył ich na żywo.

U sąsiada na poprawinach w Barczącej w Bianco grali

@brodziak81 pada u Ciebie?

@marcin19071980 bronisze dzisiaj 35-30 jakby interesowało zejścia zero z rana

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
gregor1284 napisał:

Na moje to ona nic nie warta jak nie potrafi zrozumieć że ten robi coś z czego żyje i nie ma czasu 

Niech zakasa rękawy i pomoże Jemu, wtedy zrozumie ile czasu co zajmuje, myślą że jak same mają wolne albo pracują od do to każdy tak ma 🙄🙄🙄

Opublikowano
Przed chwilą, kris91 napisał:

Niech zakasa rękawy i pomoże Jemu, wtedy zrozumie ile czasu co zajmuje, myślą że jak same mają wolne albo pracują od do to każdy tak ma 🙄🙄🙄

Dokładnie, jak chce , żeby wcześniej skończył i miał dla niej czas, to do roboty i chłopu pomóc. On się stara także dla niej. A jak babie nie pasuje, to zmienić babę

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

No to nie wiesz co się robi??? 

Obskoczylem aby najlepsze miejscówki,na rekreację nie było chęci 

55 minut temu, marcin19071980 napisał:

Coś mi w tym tygodniu kury zastrajkowały i tylko kilka jajek.Chyba muszę je czymś postraszyć.Zra za dwóch a nie wywiązują się z obowiązków.

FB_IMG_1686889540049.jpg

Du..a też musi odpocząć 

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A wody dużo, a budowle sakralne mnie nie interesują, mam we wsi drewniany kościół, nawet tam po odnowie w nim nie byłem. 

To może to.

Tyle po bogactwie.

Na dziedzińcu kartofle rosną...

IMG_20230702_141735.jpg

Opublikowano (edytowane)

I się pojeździlo.

Deszcz popadał, ale przeczekamy pod dachem.

Obejrzałem trochę samolotów i pojazdów. Powrót bocznymi by popatrzeć na jakieś ciekawostki....i frajda jak cholera Panie Piotrusiu...

A i breloczek se kupiłem 

1688302517467947715129353557384.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Pałac też we wsi mamy... Nie byłem tam z 10 lat...

Jest rzecz która chociaż trochę cię interesuje 🤔 małolat a jak stary dziadek nad grobem się zachowujesz

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, jahooo napisał:
13 minut temu, kris91 napisał:

Dokładnie, jak chce , żeby wcześniej skończył i miał dla niej czas, to do roboty i chłopu pomóc. On się stara także dla niej. A jak babie nie pasuje, to zmienić babę

To raczej nie metoda. Wtedy zostanie zlecona kolejna praca, a potem kolejna i...kolejna. Zresztą już pisał, że razem robili...

Marcin musi po prostu zacząć być gospodarzem...

Takie moje zdanie🤷

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

i frajda jak cholera Panie Piotrusiu...

Jak dla mnie żadna frajda... Właśnie leżakuję i patrzę na radar czy deszcz przyjdzie czy nie bo się chmurzy. Koło 16 do stajni, może by kudły na łbie obciął i koniec dnia.

1 minutę temu, PAN88 napisał:

Jest rzecz która chociaż trochę cię interesuje 🤔 małolat a jak stary dziadek nad grobem się zachowujesz

Nie ma chyba takiej rzeczy. 

Opublikowano (edytowane)
57 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kto co z tym zrobi to mnie obchodzić już nie będzie bo będę dawno gdzieś leżał.

Ty o tym nie myślisz, ale dużo osób nie umiera tak z dnia na dzień ,tylko się męczy.

Wczoraj w nocy padało i znowu pada.

20230702_144951.jpg

20230702_142009.jpg

20230702_144004.jpg

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
37 minut temu, Pafnucy12 napisał:

To może to.

Tyle po bogactwie.

Na dziedzińcu kartofle rosną...

IMG_20230702_141735.jpg

A czo to za Yamaha? Pewnie dziś więcej przejechałeś niźli ja od przeglądu do przeglądu ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v