Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
45 minut temu, gregor1284 napisał:

Czyli wyzbył się instynktu stadnego co w dzisiejszych czasach jest bardzo na plus.nie podąża jak Baran za resztą

Widziałeś i sam pisałeś jak są wytresowania nie pójdzie do kościoła to coś złego się stanie itd. Jak tam dziadu po sobocie? Ja dopiero do domu wracam 🤣

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Zatrzymaj go trochę. Niech sianokosy da dokończyć 

Nie przejmuje się sianikosami

Opublikowano
20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Rozumiem , to na koniec pozdrowienia dla całej rodziny 

zadaj sobie pytanie .     Czy byś chciał Ją chętnie z dzieciakami widzieć obok siebie ,za 15 lat ,zajeżdżając ot tak do Twojej rodziny .  Jeśli masz wątpliwości,odpuść . Ale tak i tak weż te kwiaty ,wiele Cię nie będzie kosztować ,a będziesz mądrzejszy o nowe doświadczenie ,dyskretnie obserwuj reakcję ,że jesteś trudny element to wiesz ,daj fory na to 

Opublikowano
14 minut temu, PAN88 napisał:

Widziałeś i sam pisałeś jak są wytresowania nie pójdzie do kościoła to coś złego się stanie itd. Jak tam dziadu po sobocie? Ja dopiero do domu wracam 🤣

Nie przejmuje się sianikosami

Dobrze. Przed piątą już w drogę wyruszałem a i odziwo chłopaki dotarli ale dziś bez tych swoich jesic i anżel 

Opublikowano
25 minut temu, gregor1284 napisał:

A teraz co inteligentniejsi poczytajcie i wyciągnijcie wnioski. 

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Eksperyment_Calhouna

już dawno wyciągnąłem , jak ci z lepszą sytuacja rezygnują albo odkładają na później to nie ma sensu, siostra ze szwagrem też darowali sobie , lepiej kotka mieć w bloku na 4 piętrze niż dziecko pomimo dobrej pracy na państwowym wikcie , kuzynka też nie ma a jej siostra w irlandii ma bliźniaczki 

znajoma z pracy wyjechałą z mężem do stanów po rozpoczęciu wojny na ukrainie i tam też bliźniaczki im sie urodziły , w polsce nic nie mieli a tam na start od rodziny chatę i dużego pick upa 

w sąsiedniej wiosce u dziedzica pgru też dzieci nie ma pomimo że 3 lata młodszy od paru lat żonaty i $ ma jak gnojowicy czy mleka 

14 godzin temu, Pafnucy12 napisał:

domu pełnego miłości.

jak nie było się wychowywanym w dzieciństwie w takim domu to raczej ciężko będzie samemu później taki dom stworzyć 

13 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

To wymysł człowieka, tak jak i religia itp. Prędzej przywiązanie a nie jakieś górnolotne hasła.

o to to a najlepszym przykładem w świecie zwierząt tego co w życiu robią ludzie są pingwiny 

15 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

jak ci kazali większy sprzęt kupić żeby robota szybciej szła żeby w niedziele w obejściu nie dłubać to nie a tera masz 

15 godzin temu, radekz200 napisał:

znata damian z0909?

kiedyś tu był podobno a tera jakiś youtuber kołchoźnik , co z nim?

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, kizak napisał:

zadaj sobie pytanie .     Czy byś chciał Ją chętnie z dzieciakami widzieć obok siebie ,za 15 lat ,zajeżdżając ot tak do Twojej rodziny .  Jeśli masz wątpliwości,odpuść . Ale tak i tak weż te kwiaty ,wiele Cię nie będzie kosztować ,a będziesz mądrzejszy o nowe doświadczenie ,dyskretnie obserwuj reakcję ,że jesteś trudny element to wiesz ,daj fory na to 

I całe życie będzie pantoflem? A niech pokaże jej że ma na nią wy....E, niech paniusia nad nim poskacze 

13 minut temu, konteno napisał:

już dawno wyciągnąłem , jak ci z lepszą sytuacja rezygnują albo odkładają na później to nie ma sensu, siostra ze szwagrem też darowali sobie , lepiej kotka mieć w bloku na 4 piętrze niż dziecko pomimo dobrej pracy na państwowym wikcie , kuzynka też nie ma a jej siostra w irlandii ma bliźniaczki 

znajoma z pracy wyjechałą z mężem do stanów po rozpoczęciu wojny na ukrainie i tam też bliźniaczki im sie urodziły , w polsce nic nie mieli a tam na start od rodziny chatę i dużego pick upa 

w sąsiedniej wiosce u dziedzica pgru też dzieci nie ma pomimo że 3 lata młodszy od paru lat żonaty i $ ma jak gnojowicy czy mleka 

jak nie było się wychowywanym w dzieciństwie w takim domu to raczej ciężko będzie samemu później taki dom stworzyć 

o to to a najlepszym przykładem w świecie zwierząt tego co w życiu robią ludzie są pingwiny 

jak ci kazali większy sprzęt kupić żeby robota szybciej szła żeby w niedziele w obejściu nie dłubać to nie a tera masz 

kiedyś tu był podobno a tera jakiś youtuber kołchoźnik , co z nim?

A przepraszam Ty masz jakiś dozór że nie możesz gdzieś w świat wyjechać?

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
37 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Deszcz pada.

Eeeee tam....

16882924008844934781470144250973.jpg

Opublikowano

I znów ☁️ wyszła i deszczem sypło. Podoba mi się taka pogoda. Plony będą rekordowe, trzeba po niedzieli magazyn pozamiatać, tabletki rozłożyć i czekać żniw.

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A przepraszam Ty masz jakiś dozór że nie możesz gdzieś w świat wyjechać?

bo taniej siedzieć tu gdzie sie mieszka a jak wyjedziesz w świat to i w świecie wydasz to co zarobisz i niewiele $ ze sobą przywieziesz w rodzinne strony

Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

bo taniej siedzieć tu gdzie sie mieszka a jak wyjedziesz w świat to i w świecie wydasz to co zarobisz i niewiele $ ze sobą przywieziesz w rodzinne strony

Jak jedziesz zarobić to niekoniecznie. Znam takich co domy pobudowali z tej zagranicy a i firmy pozakładali, a znam i takich co nie mieli za co wrócić.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz a co byś zrobił teraz ,jak nie chce ze mną gadać 🤔

Tak ja Kwazi napisał nie kłaniaj się przed nią .

Jeśli to zrobisz to wtedy co będzie chciała to z tobą zrobi.

Zrobi z ciebie pantofla 😁

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

I całe życie będzie pantoflem? A niech pokaże jej że ma na nią wy....E, niech paniusia nad nim poskacze 

No i co ,trochę poskacze ,obskoczy ,i pazurki wtedy dopiero pokarze .   Kwiaty i obserwować . W tym przypadku pantofel to może jedyne sensowne rozwiązanie . Jeśli ma bardziej poukładane we łbie ,to może na dobre wyjść .  Zainteresowany  niech wyjdzie z siebie i popatrzy na to z boku . 

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

@gregor1284 jak takie samo gówno by sie robiło jak tu to tak , kasy z tego nie będzie 

Chcesz do fabryki aku do elektryków isc u wroga? Tylko za ogarnięcie po tysiąc złotych co miesiąc dla mnie,14 zostanie dla Ciebie 

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie sądzę. Mam ostatnio jakieś drętwienia w lewej nodze, palce mnie tam coś rwą. Ale po lekarzach się włóczył nie będę. Coraz częściej ostatnio w brzuchu coś warczy. Ale nie ma co.

Tak łatwiej żyć.

Pioter tutaj się z tobą nie zgodzę, ostra choroba, wypadek i twoje teorie idą w pisdu będziesz prosił o pomoc czy przeciwbólowe 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, kizak napisał:

No i co ,trochę poskacze ,obskoczy ,i pazurki wtedy dopiero pokarze .   Kwiaty i obserwować . W tym przypadku pantofel to może jedyne sensowne rozwiązanie . Jeśli ma bardziej poukładane we łbie ,to może na dobre wyjść .  Zainteresowany  niech wyjdzie z siebie i popatrzy na to z boku . 

Pani jakieś szopki stwarza a ten przy niej lata. On teraz nie ma życia a co będzie później?

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pioter tutaj się z tobą nie zgodzę, ostra choroba, wypadek i twoje teorie idą w pisdu będziesz prosił o pomoc czy przeciwbólowe 

Lepiej umrzeć niż kogoś o pomoc błagać. A najlepiej to umrzeć po cichu, bez niczyjej ingerencji i jak najszybciej. Już żyję tak jakby każdy dzień mógł być tym ostatnim.

• Like 1
  • Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v