Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

wiem, ja swoje zawsze w sierpniu zaczynam kosić także może się uda, żeby wyschło. Tym bardziej teraz przy takich temperaturach.

Jaki koszt konstrukcji hali? 

I wymiary?

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

No niby tak

Ale ja tam wóz wołam na nią

SA jeszcze kłonice metalowe do drewna w klocu

Borty się zdejmuje a zakłada kłonice takie jak w dłużycy też na zawiasie 

31 minut temu, Uziu92 napisał:

10 ma przyjechać hala.

Którego roku 

Jak u rzebraków z holliłud 😁😁😁😁

taka firma im się trafiła jak mi od betonów, pedał 20 razy przekładał a i tak nie przyszedł. pół roku czekałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Widzieliście co się wyprawia we Francji? Wojną domową zaczyna tam pachnieć.

Multikulti. Ot ta ich nowoczesność 

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Ciebie nie, mnie tak samo. Ludzie są różni i sam o tym doskonale wiesz...

Podłość ludzka nie ma granic 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

myślisz że tu taka bieda że wołków nie ma 🤔

Twój wybór...

Przyznaj szczerze jak wysokie świadczenie na Ciebie pobierają 

Opublikowano
37 minut temu, Uziu92 napisał:

taka firma im się trafiła jak mi od betonów, pedał 20 razy przekładał a i tak nie przyszedł. pół roku czekałem.

Inflacja ,za tanio się zgodził, jak niewiadomo oco chodzi to o pieniądze.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Inflacja ,za tanio się zgodził, jak niewiadomo oco chodzi to o pieniądze.

Nie wiadomo. Nie raz jest i klient taki ze nikt do niego iść do roboty nie chce. Znajomi jak ich klientka podku..ła to dach do połowy zrobiony zostawili i nikt nie chciał jej tego dokończyć. Teraz do skarbówki jeżdżą ich klienci, inni którzy nie chcieli tego dachu robić itp.

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

No jestem k**wa trochę Picasso 

IMG_20230701_202542.jpg

czemu ta Pani ma zieloną głowę, i co w ręku trzyma?

Opublikowano
malaczarna napisał:

13 godzin temu, slawek74 napisał:

nie eko tylko nieróbstwo/lenistwo albo tym podobnie to się nazywa....

Wypraszamy sobie 

dla mnie to marnotrastwo....

Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, DANDYS napisał:

No jestem k**wa trochę Picasso 

czemu ta Pani ma zieloną głowę, i co w ręku trzyma?

to Ewa w raju i jabło w ręku trzyma 😁

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie wiadomo. Nie raz jest i klient taki ze nikt do niego iść do roboty nie chce. Znajomi jak ich klientka podku..ła to dach do połowy zrobiony zostawili i nikt nie chciał jej tego dokończyć. Teraz do skarbówki jeżdżą ich klienci, inni którzy nie chcieli tego dachu robić itp.

A znowu w mojej okolicy  kiedyś szef firmy na dachu umarł jak zmieniali dach od słońca ten blask od blachy i udaru dostał,dach rozkryty w puł zrobiony,majstrów trzeba na duch a każdy terminy.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

to Ewa w raju i jabło w ręku trzyma

ale musi coś zjadła, że tak zzieleniała... :D

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

to pokaż jak lepiej żyć tylko z takiego jak u nich areału bez dobierania albo idź na etat i pokaż ile po pracy jesteś w stanie samemu się pogospodarzyć 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

Twój wybór...

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty

nie rozumiem... toż jak by przyjechała, to robotę we dwoje szybciej byście zrobili i czasu więcej dla siebie by wam zostało... 🤷‍♂️

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

Twój wybór...

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

to niech by przyjechdła ....

konteno napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

to pokaż jak lepiej żyć tylko z takiego jak u nich areału bez dobierania albo idź na etat i pokaż ile po pracy jesteś w stanie samemu się pogospodarzyć 

albo grubo albo wcale...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v