Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

wiem, ja swoje zawsze w sierpniu zaczynam kosić także może się uda, żeby wyschło. Tym bardziej teraz przy takich temperaturach.

Jaki koszt konstrukcji hali? 

I wymiary?

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

No niby tak

Ale ja tam wóz wołam na nią

SA jeszcze kłonice metalowe do drewna w klocu

Borty się zdejmuje a zakłada kłonice takie jak w dłużycy też na zawiasie 

31 minut temu, Uziu92 napisał:

10 ma przyjechać hala.

Którego roku 

Jak u rzebraków z holliłud 😁😁😁😁

taka firma im się trafiła jak mi od betonów, pedał 20 razy przekładał a i tak nie przyszedł. pół roku czekałem.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Widzieliście co się wyprawia we Francji? Wojną domową zaczyna tam pachnieć.

Multikulti. Ot ta ich nowoczesność 

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Ciebie nie, mnie tak samo. Ludzie są różni i sam o tym doskonale wiesz...

Podłość ludzka nie ma granic 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

myślisz że tu taka bieda że wołków nie ma 🤔

Twój wybór...

Przyznaj szczerze jak wysokie świadczenie na Ciebie pobierają 

Opublikowano
37 minut temu, Uziu92 napisał:

taka firma im się trafiła jak mi od betonów, pedał 20 razy przekładał a i tak nie przyszedł. pół roku czekałem.

Inflacja ,za tanio się zgodził, jak niewiadomo oco chodzi to o pieniądze.

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Strongman napisał:

Inflacja ,za tanio się zgodził, jak niewiadomo oco chodzi to o pieniądze.

Nie wiadomo. Nie raz jest i klient taki ze nikt do niego iść do roboty nie chce. Znajomi jak ich klientka podku..ła to dach do połowy zrobiony zostawili i nikt nie chciał jej tego dokończyć. Teraz do skarbówki jeżdżą ich klienci, inni którzy nie chcieli tego dachu robić itp.

Opublikowano
Przed chwilą, DANDYS napisał:

No jestem k**wa trochę Picasso 

IMG_20230701_202542.jpg

czemu ta Pani ma zieloną głowę, i co w ręku trzyma?

Opublikowano
malaczarna napisał:

13 godzin temu, slawek74 napisał:

nie eko tylko nieróbstwo/lenistwo albo tym podobnie to się nazywa....

Wypraszamy sobie 

dla mnie to marnotrastwo....

Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, DANDYS napisał:

No jestem k**wa trochę Picasso 

czemu ta Pani ma zieloną głowę, i co w ręku trzyma?

to Ewa w raju i jabło w ręku trzyma 😁

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie wiadomo. Nie raz jest i klient taki ze nikt do niego iść do roboty nie chce. Znajomi jak ich klientka podku..ła to dach do połowy zrobiony zostawili i nikt nie chciał jej tego dokończyć. Teraz do skarbówki jeżdżą ich klienci, inni którzy nie chcieli tego dachu robić itp.

A znowu w mojej okolicy  kiedyś szef firmy na dachu umarł jak zmieniali dach od słońca ten blask od blachy i udaru dostał,dach rozkryty w puł zrobiony,majstrów trzeba na duch a każdy terminy.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

to Ewa w raju i jabło w ręku trzyma

ale musi coś zjadła, że tak zzieleniała... :D

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

to pokaż jak lepiej żyć tylko z takiego jak u nich areału bez dobierania albo idź na etat i pokaż ile po pracy jesteś w stanie samemu się pogospodarzyć 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

Twój wybór...

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty

nie rozumiem... toż jak by przyjechała, to robotę we dwoje szybciej byście zrobili i czasu więcej dla siebie by wam zostało... 🤷‍♂️

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

te zabawkowe 🤔🤭

Twój wybór...

Moja już obrażona ,bo chciała przyjechać dziś w dzień ale mówię że mam trochę roboty 🤷 no i kuźwa poszło 🤦

to niech by przyjechdła ....

konteno napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

to pokaż jak lepiej żyć tylko z takiego jak u nich areału bez dobierania albo idź na etat i pokaż ile po pracy jesteś w stanie samemu się pogospodarzyć 

albo grubo albo wcale...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v