Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

szlachetne hobby tylko drogie

Niektóre kwoty potrafią zbić z nóg...ale i tak dążę

Dzień dobry. Pogoda jaka była wczoraj, taka i dzisiaj. Plany na dzień też. A tu dzień dziecka i powinno się świętować 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, konteno napisał:

T088 przede wszystkim a coś jeszcze prócz niego ?

T088/1 ze skrętnymi osiami i wydłużaną hydraulicznie ramą.W ostatnim roku istnienia kombinatu go produkowano więc jest to biały kruk.Widzialem go na zlocie fanów Fortschritta w Niemczech chyba 35sztuk wyprodukowane.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Wcale się nie wyspałem przez te kupy złomu na polach.Jak by popadać normalnie nie mogło @Qwazimasz wku.... cię trochę.A później moja córka mnie ubije bo nie kazała mi wstawiać koni.

IMG_20220611_093117_410.jpg

Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Nic

Dopiero po żniwach się porobią 

Tu piszesz że będzie ciężko po żniwach, tam dalej że dopłacać do zboża będą....

To w końcu jak?

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale nam bomby nad głowami nie latają

Już dwie były

Opublikowano

Ale one zabłądziły to się nie liczą 

Dopiero jak w lidera opozycji by jedna trafiła to był by problem 

Mogli by przegrać 

14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ale po zniwach po 5000 do ha bedzie jak skup po 400 kupi

Obyś nie musiał wieźć za 100 

Skupy też będą chciały zarobić a jak będą wiedzieć że będzie dopłata to...

Druga sprawa dopłata może być dla skupów 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie sztuka się urobic 

Właśnie, a nierób przeważnie nie ma nic wiec nie inwestował brak kredytów na głowie i ma w d*pie wszystko

Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

A gdzie pompony 

I zdobne kutasy?

A, nie, te to u szlachty polskiej😁

Opublikowano
marcin19071980 napisał:

Wcale się nie wyspałem przez te kupy złomu na polach.Jak by popadać normalnie nie mogło @Qwazimasz wku.... cię trochę.A później moja córka mnie ubije bo nie kazała mi wstawiać koni.

IMG_20220611_093117_410.jpg

twoje? ile kosztuje takie utrzymanie konia ?

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

A gdzie pompony 

Ja od tego ręce umywam i zaopatrzeniowcem zostałem.Miala już w podstawówce marzenia o hodowli koni to jej zrobiłem a teraz niech sobie głowę kręci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v