Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

To ta na którą tak długo polowałeś? :ph34r:

kolega sprzedaje 😛

3 minuty temu, Agrest napisał:

Radziu poka fotki i podaj cenę.

Ty chyba 6t kupowałeś.

Komornik ciśnie?

chcialbys? 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Zwykła skrzynia w starze nie była zła ale z przyczepą jednak przydał by się bieg między 4 a 5 bo mało silnik z ramy nie wyskakiwał jak miał ogon załadowany żeby się rozpędzić😁

Oto to. To też trochę panie Adamie naszym autem latałeś

• Like 1
Opublikowano
47 minut temu, jacus napisał:

po zniwach kazdy bedzie pisal ze po 8 ton zbiera na VI klasie...

kawe wypic i do siana.

pod paczkomatem spotkalem wieska-od razu ogarek[to jego ziomal] mi sie przypomnial i rynek w filipowie🤣

czyjej opinii?

tego co nie umie wniosku o doplaty wypelnic ? czy tego co mocznika od mocznika z ureaza nie odroznia, albo tego co mocznik poglownie chce siac ?? 

tu wiekszosc malo rozgarnieta wiec co mnie ich opinia obchodzi ??

nie napinaj sie bo ci sie skorka rozerwie 🤣 - jesli tak zrobili to chyba mieli jakis powod ?? nie znam sytuacji ale ty chyba wiesz czemu ?

to przeczytaj jeszcze raz co wtedy napisalem...

tu dzieci nie ma..nie wiem do czego ten post sie odnosil konkretnie..

no paru, co ma rozum dziecka to sie znajdzie 🤣

Jacus w przeciwieństwie od takiej skrobidupy jak ty to wielu ludzi woli zapłacić  doradcy i on ogarnia za nich papierkową robotę 

Pierniczysz o tym moczniku a do tej pory nie napisałeś jaka jest różnica w ploniwaniu qq sianej twoim sposobem a takim jaki stosuje większość tu obecnych 

Papier wszystko przyjmie, wywody profesora jak i wypociny przemądrzałego chamskiego egocentryka 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

kolega sprzedaje 😛

chcialbys? 🤔

Nie bierzesz do kompletu 🤔

Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

kolega sprzedaje 😛

Ty za pośrednika robisz? Interes na handelku pewnie się marzy. Fakt, ponoć lepszy handelek niż szpadelek ;) 

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

IMG_4556.jpeg

IMG_4557.jpeg

56 i 46 

Za tą na dole mogę dać 30 tys 

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Byś miał zetora to pamiętałbyś że wieczorem i s południe Zatankować trzeba. A że fendtem bujasz to i zdarza się zapomnieć 😜

W Dżonie brakło.

Opublikowano
15 minut temu, radekz200 napisał:

IMG_4556.jpeg

IMG_4557.jpeg

56 i 46 

56 za dwie, a co za 46 🤔

Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Upałów nie ma a pierwsze obiawy udaru już są 🙆‍♂️

Ja dopiero załapał że to są ceny.Szaleja ludzie

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Serio chłopaki dobre przyczepy z dobrych rąk jakby kto chciał to warto 😛

Radek skąd wiesz o tych rękach 🤔że one dobre, się tam ładnie  zabawiacie 🙆‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Serio chłopaki dobre przyczepy z dobrych rąk jakby kto chciał to warto 😛

ale już głupawka ludziom przeszła pt kupmy cokolwiek, nie ważne za ile, bo gotówka parzy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v