Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Sylwekx25 napisał:

W starmanach ta skrzynia z tą przebitką trochę poyebana, mi dużo wygodniej się przełączało biegi w zwykłej 200...

Zwykła skrzynia w starze nie była zła ale z przyczepą jednak przydał by się bieg między 4 a 5 bo mało silnik z ramy nie wyskakiwał jak miał ogon załadowany żeby się rozpędzić😁

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

to kup i sprawdz-ja tak zrobilem z blueN gdy saletra byla po 3200, teraz gdy jest po 1600 to raczej nie .. jesli nie bedzie padac to koncze z opryskami i nawozeniem na dzis..

sianko schnie samo..

na szczescie jeszcze do twojego stanu miedzy zetorkiem12 a pafnucym razy 2 jeszcze mmi daleko..

to o mlocinach to bylo do wycieczki dzieci a nie twojego wujka.

face tkotry lata byl kapitane batorego to skoncyzl ta samo szkole rolnicza😂 co ja 

a czego mozecie mi zazdroscic jesli ja nic nie mam ?? wedlug ogarka przynajmniej..

chyba tylko tego ze procz walenia w klawiature potrafie internet do czegos wiecej wykorzystac...

wszelkie wasze klopoty z majatkami,rodzina,dzierzawami wynikja w duzej mierze z tego ze nie znacie przepisow,nie potraficie wyszukac odpowiednich paragrafow.

kpk a kpc to dla was czarna magia.

gdzie ??

🤣

Naprawdę chcesz wiedzieć 🤔

Taki inteligentny i nie wie a dzieci wiedzą 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
25 minut temu, konteno napisał:

ładna kopia boscha

to bedzie tam przenawożone

Ale jaka jakość

Na przecinaki nie widać że robił a kute w kamyki

I nic nie ztępione

Umyć i nie za nowy można sprzedać. 

Opublikowano
13 godzin temu, Strongman napisał:

Chłopaki jest taka sprawa,miałem kupić pole od sieroty i dawałem jej duży hajs i mieszkanie w mieście a onaze znajdzie kogoś innego co wiencej da a nikt do tej pory nie kupił tylko hwast rośnie a podpisałem w kursie że obrabiam,żeby renta szła bo wcześniej obrabiałem a ona ze ktoś kupuję daje więcej i chce żebym ja nie siał,a na zimę zaorałem i na wiosnę obrobiłem pod siew,kablować do kursu czy nie.

Ja dobry człowiekjestem ale whuj wali.

To ile jej dajesz $ jeśli nie tajemnica

Opublikowano

Połaziłem trochę po polach, już teraz jest bardzo sucho, gdzie piach to już o plonie można zapomnieć  a deszczu w prognozach nie widać na najbliższe 2 tygodnie.

J23Lh9rBUOhb6w00u7Z35HokDHa3yG1R_zLQ_zzk24ubFU9ijiFBIsP6g3NTjEaaup9e_pWPIsuYkJbOBy_C1zEVP49fe9BSdkowjo2Oba2k4WdZ7GO9pq81ESt6PCi21RrGL481Hcrj0nXRLmZkfqKkK_Nc35RbJKjqA0bSOFqBZ8yVAU1GY4fTJ22WDOKfQyGNpiOs8FDmV7Pz-lFxk7waLMCQm_DgSB72xXAWLnXYLxFKA7GtFsCtEAGcy64gmjl1yjBfVXh8pwKTgozXzk-if10fckcj8QzUyYpZ_PZtLI-f8VKhxktt27COVTfXKViQ6Em1YQK-R2sPz8L1P-VSYT2vR3j_yj-n93wc0DWT8rEAXVencOiq7C8Fz0-d01qYzJF7Jxdr9YtDGIc4iKI61VIaStZ4EN3BjDpSP4VARKXx8xwt_8mm3JR-SLx1xpb0RKKROcCUTzemdjX5cnOg1TYtOzkbbcGeAVy8y0CLjJdVHdJELiWRxY4UATVH_8cvcRsTS6z2VrMFQLAE7zxXgvwtbbVCvS2ut_A4Lq4REdjMm1s1vCYZMghTfmmBsAk-8OwkBAACAyfX0bXZSb1Nhc9qL6z9sqKfcG0zBoFm-JuFLZmblqFpUsPsSpoVEm-Sl7QhARzmhmZr3DbtOfzVwxd3t0D3mjgUBmKwJn32tJU8itTb8gGGtZCU01o83Xduo0M3GlsITCLdRfRETHErjOruXVWT4GoZu0KUAaoIY8OQoH-AEVVEvAxg7Nv1BpxSn1etr-gtEEvQQ40gd0_PMZXT84TICYqbtAQUIMWWgGNfRoW_SQ_zS_zu6ZF_0WhLhPRq5zMfj-GC61nRb6m9matnQEZ6zeklJEHQljwWt0Kx4djYyw9KIb_h1gMz_T_PkaQT3gtn65xp3BHcBzEPmRnr0E-DiM0vvFflpZg_=w703-h937-s-no?authuser=0

Opublikowano
2 minuty temu, Pigmei napisał:

Połaziłem trochę po polach, już teraz jest bardzo sucho, gdzie piach to już o plonie można zapomnieć  a deszczu w prognozach nie widać na najbliższe 2 tygodnie.

J23Lh9rBUOhb6w00u7Z35HokDHa3yG1R_zLQ_zzk24ubFU9ijiFBIsP6g3NTjEaaup9e_pWPIsuYkJbOBy_C1zEVP49fe9BSdkowjo2Oba2k4WdZ7GO9pq81ESt6PCi21RrGL481Hcrj0nXRLmZkfqKkK_Nc35RbJKjqA0bSOFqBZ8yVAU1GY4fTJ22WDOKfQyGNpiOs8FDmV7Pz-lFxk7waLMCQm_DgSB72xXAWLnXYLxFKA7GtFsCtEAGcy64gmjl1yjBfVXh8pwKTgozXzk-if10fckcj8QzUyYpZ_PZtLI-f8VKhxktt27COVTfXKViQ6Em1YQK-R2sPz8L1P-VSYT2vR3j_yj-n93wc0DWT8rEAXVencOiq7C8Fz0-d01qYzJF7Jxdr9YtDGIc4iKI61VIaStZ4EN3BjDpSP4VARKXx8xwt_8mm3JR-SLx1xpb0RKKROcCUTzemdjX5cnOg1TYtOzkbbcGeAVy8y0CLjJdVHdJELiWRxY4UATVH_8cvcRsTS6z2VrMFQLAE7zxXgvwtbbVCvS2ut_A4Lq4REdjMm1s1vCYZMghTfmmBsAk-8OwkBAACAyfX0bXZSb1Nhc9qL6z9sqKfcG0zBoFm-JuFLZmblqFpUsPsSpoVEm-Sl7QhARzmhmZr3DbtOfzVwxd3t0D3mjgUBmKwJn32tJU8itTb8gGGtZCU01o83Xduo0M3GlsITCLdRfRETHErjOruXVWT4GoZu0KUAaoIY8OQoH-AEVVEvAxg7Nv1BpxSn1etr-gtEEvQQ40gd0_PMZXT84TICYqbtAQUIMWWgGNfRoW_SQ_zS_zu6ZF_0WhLhPRq5zMfj-GC61nRb6m9matnQEZ6zeklJEHQljwWt0Kx4djYyw9KIb_h1gMz_T_PkaQT3gtn65xp3BHcBzEPmRnr0E-DiM0vvFflpZg_=w703-h937-s-no?authuser=0

Jaki rejon

Opublikowano

trawa na piachudrach na pniu schnie. 

za bogaty rok to się nie zapowiada. 

Opublikowano
12 minut temu, Pigmei napisał:

No za dobrze to to nie wygląda, azotu pewnie dostało sporo 🤔

Kurna jeszcze obiadu nie było a powietrze z koła poszło w pisdu 🤬 a opryskiwacz pełny 

Serwis wulkanizacyjny zjedzie na 17 to wieczór psikany będzie 

Opublikowano

A się zapowiadało dobrze. Zboża ładnie wystartowały u większości ludzi. Teraz może być tak, że je odetnie. 

11 minut temu, HF86 napisał:

a bogaty rok to się nie zapowiada. 

Opublikowano

po zniwach kazdy bedzie pisal ze po 8 ton zbiera na VI klasie...

kawe wypic i do siana.

2 godziny temu, Pafnucy12 napisał:

No tylko że sam sobie ocenę wystawiasz...

Może posłuchajmy opinii tu piszacych?

pod paczkomatem spotkalem wieska-od razu ogarek[to jego ziomal] mi sie przypomnial i rynek w filipowie🤣

czyjej opinii?

tego co nie umie wniosku o doplaty wypelnic ? czy tego co mocznika od mocznika z ureaza nie odroznia, albo tego co mocznik poglownie chce siac ?? 

tu wiekszosc malo rozgarnieta wiec co mnie ich opinia obchodzi ??

2 godziny temu, Bananek napisał:

sram na ich ziemię tak samo jak i na ciebie i twoje marne wpisy. kombinuj dalej leszczu.

nie napinaj sie bo ci sie skorka rozerwie 🤣 - jesli tak zrobili to chyba mieli jakis powod ?? nie znam sytuacji ale ty chyba wiesz czemu ?

2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

No i jakie wnioski ...Jak takie co pisałeś do szefa to znaczy że nie wiesz czy to działa czy nie ....ot produkt właśnie dla takich idiotow 🤭

to przeczytaj jeszcze raz co wtedy napisalem...

1 godzinę temu, Łolek napisał:

Naprawdę chcesz wiedzieć 🤔

Taki inteligentny i nie wie a dzieci wiedzą 

tu dzieci nie ma..nie wiem do czego ten post sie odnosil konkretnie..

no paru, co ma rozum dziecka to sie znajdzie 🤣

Opublikowano
58 minut temu, Łolek napisał:

No za dobrze to to nie wygląda, azotu pewnie dostało sporo 🤔

Kurna jeszcze obiadu nie było a powietrze z koła poszło w pisdu 🤬 a opryskiwacz pełny 

Serwis wulkanizacyjny zjedzie na 17 to wieczór psikany będzie 

Ja przed chwilą bańkę z ropą przez pola targalem więc wszystko w normie.Cos się musi dziać inaczej człowiek by nie wiedział co to gospodarstwo.

Opublikowano
5 godzin temu, slawek74 napisał:

cofnąłeś się w czasie 🤔 ja też chcę 😁

Sławek u nas to jeszcze mleko odbiera 11 😛 

FB_IMG_1675437117116.jpg

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Ja przed chwilą bańkę z ropą przez pola targalem więc wszystko w normie.Cos się musi dziać inaczej człowiek by nie wiedział co to gospodarstwo.

Tylko nie mów w domu 😁

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Tylko nie mów w domu 😁

No właśnie w domu po nią byłem

Opublikowano
3 minuty temu, marcin19071980 napisał:

No właśnie w domu po nią byłem

Byś miał zetora to pamiętałbyś że wieczorem i s południe Zatankować trzeba. A że fendtem bujasz to i zdarza się zapomnieć 😜

Opublikowano

Radziu poka fotki i podaj cenę.

Ty chyba 6t kupowałeś.

Komornik ciśnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v