Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

już Ty byś się tymi paniami zaopiekował 🤦‍♂️🤭

a faktycznie zdrowe i powabne 🤫

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

może by i to kupił

w jakim celu?

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

bo nie lubię ciągle tego samego... nudzi mi się. zetora mam strasznie długo... no i żone, ale... 🤭

Zetora zmienić , żonę trudniej 🤷

11 minut temu, Qwazi napisał:

Mają jeszcze...i to sporo

Ja bym zmienił tylko nie wiem na co 

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a ja wiem... szejsiont by tak może na początek, ze z turem i szerokim łogumieniem.... późni wiencyj... 🤭

Dobra...daje dwie siuntki po czydzieści...myśl szybko, no późnij też bedzie...wincy😉

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

w jakim celu?

Na kiełbasę bardzo dobre, ponoć lepsza niż świńska. Jakby tak do tego domieszał indyka albo królika 🤔 Coś tam próbował na grillu też robić. A i można na pewno zrobić jakiś kawałek w piekarniku. Tylko mordę strasznie drze.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

10 minut temu, Pafnucy12 napisał: bo nie lubię ciągle tego samego... nudzi mi się. zetora mam strasznie długo... no i żone, ale... 🤭 Zetora zmienić , żonę trudniej 🤷 Ja bym zmienił tylko nie wiem na co

zetora czy żonę 🤔 zetora na żonę 🤔 czy żonę na zetora 🤔🙆‍♂️🤪

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na kiełbasę bardzo dobre, ponoć lepsza niż świńska. Jakby tak do tego domieszał indyka albo królika 🤔 Coś tam próbował na grillu też robić. A i można na pewno zrobić jakiś kawałek w piekarniku. Tylko mordę strasznie drze.

znajomy zachwalał mięso, ale podobno zrobić trzeba potrafić by smaczne było... no ale skoro tak głośne, to chyba dyskwalifikuje u Ciebie...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Skąd Ty to możesz wiedzieć jakieś się jeszcze nie ożenił 

Z opowiadań...

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie bądź taki pewny Karol...łon nas może zaskoczyć 🤔

• Like 1
Opublikowano

znajomy zachwalał mięso, ale podobno zrobić trzeba potrafić by smaczne było... no ale skoro tak głośne, to chyba dyskwalifikuje u Ciebie...

Ano, nie podoba mi się to. Choć kaczki czy gęsi mi nie przeszkadzają ale niech tylko pies u sąsiada zacznie koncert...

Opublikowano

Chłoporobotnik napisał:

w jakim celu?

Owce ? daj se spokój, nie zjesz...

Opublikowano
Karol6130 napisał:

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zetora zmienić , żonę trudniej

może jakie poradniki czyta 🤔 ja tam nic narazie nie zamierzam zmieniać... 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Dobra...daje dwie siuntki po czydzieści...myśl szybko, no późnij też bedzie...wincy😉

no kusząca propozycja.... dorzuć czydziestke i zara ze śwagrem wyjade...

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Owce ? daj se spokój, nie zjesz...

Nie śmierdzi ponoć. Tylko nie dopytałem czy tłuste. Bo jak kaczka tłusta to się wrzuci i rosół dobry, co chude to się ogryzie a resztę kury zeżrą. A tu rosołu nie ugotuje raczej.

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Rp445...jak to na co...na elitę 

Panie Mariuszu toż nie stać mnie na taki rarytas 🙆. Coś bliżej z230 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie śmierdzi ponoć. Tylko nie dopytałem czy tłuste. Bo jak kaczka tłusta to się wrzuci i rosół dobry, co chude to się ogryzie a resztę kury zeżrą. A tu rosołu nie ugotuje raczej.

Daj spokój, sąsiadka miała te owce przez 3 miesiące 🤦

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

🤔 ja tam nic narazie nie zamierzam zmieniać... 😁

Bo mleko dołuje 🤔

Opublikowano (edytowane)

pewno kwestja gustu o przyzwyczajeń, ale czuć baraninę tą lanoliną... no co kto lubi...

w kebabie bardzo nie czuć, jednak jakiś posmak wyczuwalny.... no o ile to nie z kota... :D

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
31 minut temu, HF86 napisał:

ech, fajne święta, grilek pyszny, a i zaproszenie od pań przedszkolanek dostałem na rejs statkiem jako opiekun 🤭

Iludniowy rejs? Możliwe te ciało pedagogiczne? Może i mnie byś wkręcił?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v