Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

już Ty byś się tymi paniami zaopiekował 🤦‍♂️🤭

a faktycznie zdrowe i powabne 🤫

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

może by i to kupił

w jakim celu?

Opublikowano
10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

bo nie lubię ciągle tego samego... nudzi mi się. zetora mam strasznie długo... no i żone, ale... 🤭

Zetora zmienić , żonę trudniej 🤷

11 minut temu, Qwazi napisał:

Mają jeszcze...i to sporo

Ja bym zmienił tylko nie wiem na co 

Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a ja wiem... szejsiont by tak może na początek, ze z turem i szerokim łogumieniem.... późni wiencyj... 🤭

Dobra...daje dwie siuntki po czydzieści...myśl szybko, no późnij też bedzie...wincy😉

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

w jakim celu?

Na kiełbasę bardzo dobre, ponoć lepsza niż świńska. Jakby tak do tego domieszał indyka albo królika 🤔 Coś tam próbował na grillu też robić. A i można na pewno zrobić jakiś kawałek w piekarniku. Tylko mordę strasznie drze.

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

10 minut temu, Pafnucy12 napisał: bo nie lubię ciągle tego samego... nudzi mi się. zetora mam strasznie długo... no i żone, ale... 🤭 Zetora zmienić , żonę trudniej 🤷 Ja bym zmienił tylko nie wiem na co

zetora czy żonę 🤔 zetora na żonę 🤔 czy żonę na zetora 🤔🙆‍♂️🤪

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Na kiełbasę bardzo dobre, ponoć lepsza niż świńska. Jakby tak do tego domieszał indyka albo królika 🤔 Coś tam próbował na grillu też robić. A i można na pewno zrobić jakiś kawałek w piekarniku. Tylko mordę strasznie drze.

znajomy zachwalał mięso, ale podobno zrobić trzeba potrafić by smaczne było... no ale skoro tak głośne, to chyba dyskwalifikuje u Ciebie...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Skąd Ty to możesz wiedzieć jakieś się jeszcze nie ożenił 

Z opowiadań...

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nie bądź taki pewny Karol...łon nas może zaskoczyć 🤔

• Like 1
Opublikowano

znajomy zachwalał mięso, ale podobno zrobić trzeba potrafić by smaczne było... no ale skoro tak głośne, to chyba dyskwalifikuje u Ciebie...

Ano, nie podoba mi się to. Choć kaczki czy gęsi mi nie przeszkadzają ale niech tylko pies u sąsiada zacznie koncert...

Opublikowano

Chłoporobotnik napisał:

w jakim celu?

Owce ? daj se spokój, nie zjesz...

Opublikowano
Karol6130 napisał:

3 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Zetora zmienić , żonę trudniej

może jakie poradniki czyta 🤔 ja tam nic narazie nie zamierzam zmieniać... 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Dobra...daje dwie siuntki po czydzieści...myśl szybko, no późnij też bedzie...wincy😉

no kusząca propozycja.... dorzuć czydziestke i zara ze śwagrem wyjade...

Opublikowano
Przed chwilą, Sylwekx25 napisał:

Owce ? daj se spokój, nie zjesz...

Nie śmierdzi ponoć. Tylko nie dopytałem czy tłuste. Bo jak kaczka tłusta to się wrzuci i rosół dobry, co chude to się ogryzie a resztę kury zeżrą. A tu rosołu nie ugotuje raczej.

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Rp445...jak to na co...na elitę 

Panie Mariuszu toż nie stać mnie na taki rarytas 🙆. Coś bliżej z230 

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie śmierdzi ponoć. Tylko nie dopytałem czy tłuste. Bo jak kaczka tłusta to się wrzuci i rosół dobry, co chude to się ogryzie a resztę kury zeżrą. A tu rosołu nie ugotuje raczej.

Daj spokój, sąsiadka miała te owce przez 3 miesiące 🤦

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

🤔 ja tam nic narazie nie zamierzam zmieniać... 😁

Bo mleko dołuje 🤔

Opublikowano (edytowane)

pewno kwestja gustu o przyzwyczajeń, ale czuć baraninę tą lanoliną... no co kto lubi...

w kebabie bardzo nie czuć, jednak jakiś posmak wyczuwalny.... no o ile to nie z kota... :D

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
31 minut temu, HF86 napisał:

ech, fajne święta, grilek pyszny, a i zaproszenie od pań przedszkolanek dostałem na rejs statkiem jako opiekun 🤭

Iludniowy rejs? Możliwe te ciało pedagogiczne? Może i mnie byś wkręcił?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v