Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Deszczyk pada

Plony bedą😎

sie wołki ucieszą jak dosypiesz nowego zbioru...

są już, czy czekają?

podniosłeś już cenę żeby sprzedać szybciej?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

co Pafnucy dzisiaj tak na Ciebie najeżdża?

... no zupełnie bez powodu.. tak z troski o rudą małpę co czeka na to by się komuś noga podwinęła... wtedy lepiej śpi..

Opublikowano

jasne... tyle że tylko wewnętrznie... rude są wredne... a jest jak cholera... myślę że nie tylko ja to widzę.

strasznie uwielbia ludzkie nieszczęście.. taka ruda małpa.

Opublikowano
50 minut temu, radekz200 napisał:

nie no trochę pada nie gadaj 😛 mówiłem ze jak dach założą to będzie padac 

U mnie teraz zaczyna mocniej. 

Radek nie chcesz w dzierżawę całej gospodarki z budynkami? 😁 Doktor mi kazał rzucać wszystko i się wynosić bo płuca do przeszczepu... 

• Sad 1
Opublikowano
43 minuty temu, jacus napisał:

u mnie sie skonczyla ale cieplo i duszno wiec pewnie niedlugo bedzie nastepna. ale cos lekko pada

wiec czemu mu nie rozszerzono rejestracji ,ziemniaki to chyba nie niszowa uprawa na ktora sie nie oplaci robic badan.

tylko po co ryzykowac jesli jest kilka innych sprawdzonych srodkow.

przedtem sencor tez mial liste odmian ziemniakow wrazliwych i mozna bylo stosowac tylko przedwschodowo.

byc moze razem z chwastami pozbedzie sie i ziemniakow 😂

i kto to pisze ?? od ciebie nikt niczego nie wymaga...

w domu wszyscy zdrowi ??

zebyt tylko czytal -a ty jeszcze piszesz 😂

moze kiedys przy okazji zagladne.

w domu wszyscy zdrowi ??

A dziękować dziękować wszyscy zdrowi. A szwagier zdrowy?

42 minuty temu, Łolek napisał:

Jacus coś z tym zdrowiem w domu to chyba nie tego bo każdego o to pyta 

Szuka moze równie wykolejonych

38 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Wpadnij jak truskawki będą. Najfajniejszy czas u mnie.

A mlode duperki jakieś do zbierania będą?

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Zaznaczyć mu ze cały czas ma klaskac

chyba ty,,, uszami...

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

6 minut temu, jacus napisał:

moze kiedys przy okazji zagladne

Wpadnij jak truskawki będą. Najfajniejszy czas u mnie.

więcej wygniecie niż zbierze gramaduła...🤭

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

mlode duperki jakieś do zbierania będą?

dla ciebie to już za młode...

no się posuwasz w latach, a marzenia te co  dawniej masz...

Opublikowano
36 minut temu, Pafnucy12 napisał:

No właśnie nie. 

Nie mam nic do niego. 

@jacus -a już kilka lat znam i potrafię z nim całkiem sensownie porozmawiać.

Nie obraża mnie, więc czemu z nim nie porozmawiać na żywo?

A że czasami ma inne zdanie niż ja.... No bywa...

Ja pamiętam jak zaczął coś o ociepleniu klimatu ale później mu zabrakło argumentów i od tej pory postrzegam go jak postrzegam 

25 minut temu, Desperado napisał:

Te z Galicji to jak coś komuś da, to na bank prędzej czy później i tak to wypomni, taką już mają naturę. Na dodatek mówię to na faktach, zbierają wszystko co wpadnie w ręce, jeden dziurawe garnki ze złomu tachał, bo jeszcze może się przydać, a biedne nie byli.   :D

A jak pomoże Ci krowę wydoić to wiedz że cielaka zabierze 

Opublikowano (edytowane)

ale później mu zabrakło argumentów

a to mu się zdarza...

może słabo oczytany i się słabo wysławia...? no nie wiem...

Opublikowano
17 minut temu, HF86 napisał:

I znowu te wymagania 🙉

Screenshot_20230515-180649_Facebook.jpg

To nie idzie w parze 

7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

chyba ty,,, uszami...

Zbyt małe uszy mam żeby klasnąć 

6 minut temu, slawek74 napisał:

więcej wygniecie niż zbierze gramaduła...🤭

Liczy chyba na jakiś hajs z pefronu ale to już wyzysk do takiej pracy niepełnosprawnego gonić 

Opublikowano (edytowane)

Zbyt małe uszy mam żeby klasnąć 

jest myk by to obejść...

nawet jak ktoś ma wszystko małe...

Opublikowano
6 minut temu, Pafnucy12 napisał:

dla ciebie to już za młode...

no się posuwasz w latach, a marzenia te co  dawniej masz...

No jak poniżej 15 lat to za mlode ale takie 16 i w zwyz do 30 to akurat 

Opublikowano

bardzo ciekawe... i co z nią zrobisz? na strych wyniesiesz bo i tak pożytku żadnego jak i z ciebie?

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Kupiłem 6 piłę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v