Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, radekz200 napisał:

wszystkiego najlepszego Bonifacy  🎊

tera...

jak były prawdziwe  to....   nikt tu... 😪😭

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, szymon09875 napisał:

Kumpla córkę niosłem do samochodu bo usnęła, potknąłem się o sznurowadło i gleba, a żeby małej nie uszkodzić to jakoś tak zrobiłem że ona leżała na mnie... No a z kolana dostałem w oko...

@Aktywnyrolnik7245 strach ojcem zostac jak takie rzeczy sie dzieją 

46 minut temu, Pafnucy12 napisał:

gdzieś oberwał? za co?

i od kogo?

47 minut temu, szymon09875 napisał:

Ehh jak ktoś ma pecha to i w d*pie palec złamie 

ja w zeszłym tygodniu mały palec w prawej stopie , nie warto było tego kopniaka boso zasadzać

Edytowane przez konteno
Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

do piwnicy je

ale musisz przyznać, że nastroje rojowe mimo zimnej pogody wczesne.

Ano siedzą w piwnicy już. We wtorek je dmuchnąć Apiwarolem, dać syropu i sobie będą. Rójki to się dopiero zaczną jak się prognozy sprawdzą...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

A daj pan spokój. Rakieta spadła no i co? Przecież nie wybuchła. 

Nie no , ktoś chyba wybuchł w tego kondoma 🤭

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
42 minuty temu, szymon09875 napisał:

No a co innego... 

Kumpla córkę niosłem do samochodu bo usnęła, potknąłem się o sznurowadło i gleba, a żeby małej nie uszkodzić to jakoś tak zrobiłem że ona leżała na mnie... No a z kolana dostałem w oko...

Prawdziwy gentleman do końca 👍

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Jakie Ty masz chłopie zaległości. Startujesz z czystą kartą

Po stokroć powiem! Mamy wspaniały rząd samych wybitnych specjalistów I gospodarka nam się rozwija a ludziom żyje się coraz dostatniej! 

Ile razy bedziesz to jeszcze powtarzał? Odpowiedz mi na jedno konkretne pytanie,ale w taki sposób żeby nie było żadnych insynuacji, zastanowień i niedomówień. Jesteś za pisem? Tak albo nie. Masz do wyboru te dwie opcje. 

Opublikowano

Alem się dziś wybyczył, cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli. Komary pocięły, parę stówek lżejszy, a idź pan w...  

Jeden bamber we wsi dzisiaj owies siał i wałował 🤦 toć to już upodlenie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Belaruss820 napisał:

Jesteś za pisem? Tak albo nie.

a to trzeba o to pytać wprost? wystarczy się domyślić czy w jego sytuacji więcej korzysta finansowo na polityce gospodarczej pisu czy do niej dokłada?

wiele świadczeń i przywilejów z pewnych względów ich ominęło i pewnie to kole

1 minutę temu, pedro2 napisał:

cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli.

coś w tym jest , mnie cały dzień plecy boleli od nic nie robienia, dłubanie po cichu w warsztacie za lekka robota i bólu nie koi 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
12 minut temu, Belaruss820 napisał:

Ile razy bedziesz to jeszcze powtarzał? Odpowiedz mi na jedno konkretne pytanie,ale w taki sposób żeby nie było żadnych insynuacji, zastanowień i niedomówień. Jesteś za pisem? Tak albo nie. Masz do wyboru te dwie opcje. 

Nie. Ale chwalenie pisu to dobry sposób na denerwowanie ludzi 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

dobry sposób na denerwowanie ludzi 

no zwolenników raczej to nie denerwuje...

Opublikowano
14 minut temu, marcin19071980 napisał:

Czyli jakiś bat na pszczelarzy kreujących się na zbawców świata też istnieje.Oczywiecie pszczoły są potrzebne i to nie ulega wątpliwości ale wielu ich właścicieli zaczyna terroryzować otoczenie.Co do przepisów w Niemczech to prawda.

Jeszcze trochę i kleszcze będą tam głaskać 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie. Ale chwalenie pisu to dobry sposób na denerwowanie ludzi 

ten siewnik, toto sprawdza się 🤔

Opublikowano
11 minut temu, pedro2 napisał:

Alem się dziś wybyczył, cały dzień przeleżał nad jeziorem, a po powrocie gorzej umordowany niż po całym dniu wynoszenia kartofli. Komary pocięły, parę stówek lżejszy, a idź pan w...  

Jeden bamber we wsi dzisiaj owies siał i wałował 🤦 toć to już upodlenie.

Rychło w czas.Zeby mu czasem nie wymarzł

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

jakby te 800 lub jego wielokrotność ty lub twoja córka dostawała to zmieniłbyś zdanie 

Teraz każdy piszczy ile zdrożeje wszystko po kolejnej dobroci od państwa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v