Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, kizak napisał:

Rozpędzałeś zieloną ?

Jeszcze trochę trzeba poczekać. Na razie nie ma w czym niestety. U mnie opóźnienie. I to spore

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Psuje

to akurat panu wychodzi 🤭 

Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał:

Mariusz ,a wiesz ile kobieta ma pokoi???🤭

Musisz mnie doinformować Przemku, bo albo nie wiem albo nie pamiętam...aż wstyd się przyznać 🤦

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Musisz mnie doinformować Przemku, bo albo nie wiem albo nie pamiętam...aż wstyd się przyznać 🤦

Jeden pusty(głową)

Dwa dziecinne(piersi)

I Gościnny(.....)🤭😉

• Haha 2
Opublikowano
52 minuty temu, gregor1284 napisał:

dziwny 

Co w nim dziwnego?

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

Pomieniamy na lipowy?

Ja wiem, że jeszcze Ci widzę miodek ze swojej pasieki, pamiętam. Nie zapomnę tego co dla mnie wtedy zrobiłeś. 

Możemy pomieniać, nie ma problemu. Póki co jeszcze nie wykręcony i nie wiadomo kiedy będzie. Chyba dopiero po kwitnieniu rzepaku wszystko na raz.

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Jak Ci się znudzi przewalanie ziemi, to obsadź kasztanami, to chociaż trochę miodu będzie, bo tak to tylko ukraiński będą ściągać.....   

Tylko kiedy mi to urośnie... To już lepsze lipy i akacje. Wsadziłem znów dwie lipy ostatnio, ale zanim to urośnie to ja już się do trumny będę kładł. 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Co to za ładowacz dziwny 

On ma 3 sekcje? Podniesie nim bele sianokiszonki 700-800 kg po pasuwce? Bo niewiem czy też tak przekombinować tór? 🤔

Opublikowano
21 minut temu, soltys48 napisał:

Mamy tu takiego co nie wyobraża sobie obiadu bez pyr. Może mu się spodoba

Przemek, aż dwóch kolegów skrzywiło😱

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

46 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Psuje

to akurat panu wychodzi 🤭 

@aktywnyrolnik7245 coś dla Ciebie na długie wieczory zestaw złóż to sam będziesz wiedział co masz https://www.olx.pl/d/oferta/ursus-934-do-zlozenia-caly-okazja-914-1014-c385a-zetor-8045-CID757-IDUwUz0.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v