Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

Klejnoty sie nie odparzo ? może same spodnie ocieplane z polarem by starczyli ? czasem jak obcisłe kalesony założę to owłosienie drą na nogach 

Nie zdarzyło się.

Ocieplane spodnie nie odpowiadają mi jakoś 

Opublikowano
malaczarna napisał:

8 minut temu, Qwazi napisał:

Jak się zrealizuje jeden cel, to się obiera następny 

Hubert jemu chodzi o pierwsze. I na to, w takim wieku to jest czas najwyższy 

Powielając mądrości pokoleń pisze iż nie ma nigdy dobrego czasu na dzieci. jak się nie chce to są a jak się chce to nie ma

zacytuję klasyka "mądra kobieta"

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Ocieplane spodnie nie odpowiadają mi jakoś 

a ja jednak takie wolę , co raz coś naciągnąć na nogi to szybciej niż 2 razy i w 2 stronę  też 

Opublikowano
soltys48 napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

No to czekamy na jutrzejszy deszcz. Zapowiadane 15mm.

Kto czeka ten czeka.....

A tym czasem....

IMG20230109203633.jpg

wczoraj Tomek dziś Ty z salatka, jakieś postanowienia noworoczne? bo ja 2 stycznia swoje skończyłem 😁😁😁😁

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

a ja jednak takie wolę , co raz coś naciągnąć na nogi to szybciej niż 2 razy i w 2 stronę  też 

Ocieplane zazwyczaj są słabsze i bardziej podatne na podpalenie choćby przez flexa 

Przed chwilą, wojtal24 napisał:

wczoraj Tomek dziś Ty z salatka, jakieś postanowienia noworoczne? bo ja 2 stycznia swoje skończyłem 😁😁😁😁

Wszystko dementuje żadnych postanowień przynajmniej z mojej strony nie było 

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ocieplane zazwyczaj są słabsze i bardziej podatne na podpalenie choćby przez flexa 

Te podbijane polarem w środku robocze nie. A wytrzymałość na flexa zależy od gramatury. 

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

2 minuty temu, Qwazi napisał:

To "musiał" to pojęcie względne. Domyślam się, że chodzi Ci o podejście Twojej partnerki i odpowiem tak. Jeśli teraz nie możecie się z sobą porozumieć, jeśli teraz jedno nie akceptuje sposobu na życie drugiego i usiłuje nim w jakiś sposób sterować, to później na pewno lepiej pod tym względem nie będzie. A jeśli nie będziecie dmuchać w tę samą trąbkę to mogą z tego być tylko problemy. Ja rozumiem, że w grę wchodzą uczucia, ale odrobina zdrowego rozsądku też jest potrzebna

Mówiłem już akceptacja jest , nawet oprzątki razem robiliśmy przez cały okres świąteczno noworoczny 🙂. Tylko chodzi żeby mieć własny spokojny kąt 

no dobra piszesz o tym mieszkaniu ciągle ok rozumie ale jak Ty chcesz to rozwiązać prawnie pominowszy temat finansów powiedzmy że masz na mieszkanie gotówkę i co kupisz mieszkanie na siebie to będzie obraża majestatu dla Twoje kobiety. kupić mieszkanie za ciezko zarobione pieniądze z obca osoba to też trochę nie halo to może zacząć od jakiś oświadczyn i sformalizowanie tego związku nie ważne czy w urzędzie czy w kościele to już zależy od Was i dopiero myśleć o wspólnym m i dalej wiesz życie jest życie i bywa brutalne

Opublikowano
Qwazi napisał:

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mówiłem już akceptacja jest , nawet oprzątki razem robiliśmy przez cały okres świąteczno noworoczny 🙂. Tylko chodzi żeby mieć własny spokojny kąt 

W takim razie, jeśli na tym Wam obojgu zależy i nie widzicie innej możliwości stworzenia tego spokojnego kąta, to kupuj

już napisałem wyżej jak jest z kupnem mieszkania a do tego co będzie dojeżdżał z miasta na farmę to o chodowli może zapomnieć

Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

Pany potrzebny taki sworzeń jak ten z linku tylko te 4-5 cm dłuższy  

https://www.bima.pl/pl/p/SWORZEN-KAT.2-FI-28MM-WIESZAKA-NARZEDZI-LACZNIKA-DOLNEGO-PRZYKRECANY-/1821

Do pługa prawda? Daj do tokarza

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

już napisałem wyżej jak jest z kupnem mieszkania a do tego co będzie dojeżdżał z miasta na farmę to o chodowli może zapomnieć

Dojeżdżam na gospodarstwo ponad 14lat

• Like 1
Opublikowano
soltys48 napisał:

o to dobrze bo już się martwiłem

soltys48 napisał:

a rano pisałeś że mlody dziedzic był. w moich stronach jak byłem mały to się zawsze mówiło jak była jakaś sprzedaż inwentarza to ojciec zawsze dawał ogonowe. więc zapytam było ogonowe dla młodego 😁😁😁😁

Opublikowano
Leszy napisał:

@wojtal24 niech kupuje na siebie przed ślubem Inaczej to zbyt ryzykowne wnioskując z  relacji o których pisze. 

no tak ale wtedy może Panią urazić że to jego i mieszkać nie będzie wiesz jakie są kobiety i to może być pretekst kolejny do kłótni

soltys48 napisał:

14 minut temu, stempos1980 napisał:

https://www.bima.pl/pl/p/SWORZEN-KAT.2-FI-28MM-WIESZAKA-NARZEDZI-LACZNIKA-DOLNEGO-PRZYKRECANY-/1821

Do pługa prawda? Daj do tokarza

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

Dojeżdżam na gospodarstwo ponad 14lat

z ciekawości ile km?

stempos1980 napisał:

nie wiem skąd jesteś ale duży wybór takich sworzni mieli w agromarket jaryszki pod Kutnem też tam kupowałem do pluga mieli i z gwintem i na zawleczkę więc można coś przerobic

Opublikowano

Godzina czasu z byczkiem kombinacji 

Wzdety, zapchany 

Dostał 200 oleju i 100 wódki 

Teraz go sądowaliśmy, trochę zeszło powietrza ale treści sporo 

Dostał leki, olej parafinowy, 200 wódki 

Trochę masażu i zobaczymy za 2 godziny co będzie 

24 minuty temu, wojtal24 napisał:

no dobra piszesz o tym mieszkaniu ciągle ok rozumie ale jak Ty chcesz to rozwiązać prawnie pominowszy temat finansów powiedzmy że masz na mieszkanie gotówkę i co kupisz mieszkanie na siebie to będzie obraża majestatu dla Twoje kobiety. kupić mieszkanie za ciezko zarobione pieniądze z obca osoba to też trochę nie halo to może zacząć od jakiś oświadczyn i sformalizowanie tego związku nie ważne czy w urzędzie czy w kościele to już zależy od Was i dopiero myśleć o wspólnym m i dalej wiesz życie jest życie i bywa brutalne

Jak się wylicza pieniądze przed ślubem to po nim będzie jeszcze gorzej 

Jaki sens ma taki związek 

Opublikowano
1 godzinę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To gdzie Ty mieszkasz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v