Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w 97 roku ,wesele było w wielkanoc ostatniego marca ,a po północy obsługa kazała salę opuszczać 😐

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Po co mam ryzykować? To co ja z tego użyję jak za ciągnik płacić i jeszcze kula u nogi w postaci kobiety.

Hmmmmm ,nie zrozumiałeś sarkazmu ,weż ty powystawową ,lub popokazową sześćdziesiątką znajdż jak 30 lat nie produkują 😉

• Haha 1
Opublikowano

Ale czy będzie razem z kobitką  w pakiecie ?😉 No ale masz rację jak taki zestaw znajdzież ,nie dzwoń ,nie

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby dobrze szukał to może by znalazł, C-330 już w pokojach trzymali... 

odbieraj telefonu ,młotem go z 3 razy i w studnię głęboką  . Brrrrr ,

Opublikowano
Przed chwilą, kizak napisał:

Ale czy będzie razem z kobitką  w pakiecie ?😉 No ale masz rację jak taki zestaw znajdzież ,nie dzwoń ,nie

odbieraj telefonu ,młotem go z 3 razy i w studnię głęboką  . Brrrrr ,

Strasznie zawile piszesz i ciężko nieraz cokolwiek zrozumieć...

Opublikowano
34 minuty temu, Karol6130 napisał:

Bo to państwo z dykty

To powinno być zakazane 

A nie kradli, wymuszali, bili, gwałcili, zabijali a teraz celebryty

Czymś milery i buzki musieli zająć społeczeństwo żeby mogli prywatyzować 

• Like 2
Opublikowano
3 godziny temu, Belaruss820 napisał:

A co on taki przypalony? Chyba drzwiczki w piekarniku sie nie domykają🤔 trzeba pewnie w nowe wyposażenie kuchni zainwestować w spółdzielni,no chyba że @malaczarna we wlasnym domu piekła to w sumie tez jej nowy sprzet sie należy. 

To u prezesa oszczędza na wszystkim. Dorwał się zanim wystygło i nie zdążyłam polewą polać.

• Sad 1
Opublikowano
28 minut temu, kizak napisał:

no dobra ,córka darmo [a tam ,zaryzykuj] ,tylko powiedz że za sześcdziesiątkę zapłacisz chętnie jak będzie ,,powystawowa''  ,,popokazowa'' ,no bo też masz swoje wady  [no ,jakoś tak ]😁😐😉

Znajomi chcieli jd kupic ale najpierw na testy chcieli wziac a diler z morda ze wszystcy tylko na testy by brali i jezdzili a nikt nie kupuje. kupili dwie zbierajki i zgrabiarkę plus przetrząsarkę kv, no i zakręcił się przy nich ten diler znów i proponuje ten ciągnik na testy a kumpel do niego " chłopie teraz to Ty byś musiał żonę i córkę mi tu na testy przywieźć ale to też już pewnie wielu na tym jeździło a Ty wziąłeś. Nie nie chce."

31 minut temu, galan99 napisał:

2019 roku dziś byłaby  Wielkanoc .

I zajob 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Sztuką jeszcze większą to żeby one wszystkie na Ciebie łozyły.

Honor by mi nie pozwolił żeby kobieta na mnie łożyła.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

To u prezesa oszczędza na wszystkim. Dorwał się zanim wystygło i nie zdążyłam polewą polać.

Bo na te zamrożenie cen energii się nie załapałem a prąd drogi 🙄

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Jaka kula u nogi co?

A co innego? Martw się o kogoś innego, myśl... Jeszcze zachcianki i wydawanie grosza. A tak - pełny spokój i wolność a najbliższe plany uzależnione tylko od pogody. Dziś wykonane dwa owocne telefony i już starczy na dziś.

• Haha 1
Opublikowano
42 minuty temu, Qwazi napisał:

Wiem i dlatego grzecznie czekam. Ale różne wiosny bywały, jednak takiej nie pamiętam 

2013 wlało w kwietniu, potem wyschło zalało w czerwcu. Tam gdzie woda stała wymoklo i żniwa robiliśmy w koniec sierpnia 4 kombajny mi kosily na raty parę ha pola. 

Opublikowano
26 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Strasznie zawile piszesz i ciężko nieraz cokolwiek zrozumieć...

widzisz ,bo z moich czasów trza było czytać  między wierszami ,i ot tak nadal piszę 😉

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co innego? Martw się o kogoś innego, myśl... Jeszcze zachcianki i wydawanie grosza. A tak - pełny spokój i wolność a najbliższe plany uzależnione tylko od pogody. Dziś wykonane dwa owocne telefony i już starczy na dziś.

Co my takie źle jesteśmy? 

Opublikowano

to niedobrze...

szybkiego nabierania sił... toż Rysiek tam czeka kiedy do niego podjedziemy.. ;)

Opublikowano
Desperado napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Szkoda tylko, że ja go za teścia nie chcę...

Dostałbyś córkę i może jeszcze wiano w postaci Ursusa C-360.    :P  

z c360 mógłby być problem 😁 nie mam nie miałem i nie zamierzam mieć 🤪 jak Pioter kobity 🤦‍♂️🤭

• Haha 3
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

jak Pioter kobity

...czyli i miał nigdy nie będziesz...

Przed chwilą, 6465 napisał:

się doczekać nie może

no wiadomo.... każden by chciał... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v