Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż ciężko uwierzyć że niektórzy na trzeźwo tu piszą.

Opublikowano

A ja mam dziś siłę do działania! 

17 minut temu, marcin19071980 napisał:

Z przygłupami byś poprzebywal to przez pierwszy tydzień byś nie wiedział o co chodzi. Napisze na pw bo chce o coś zapytać 

• Haha 1
Opublikowano

Cztery podejścia gości ,,odbył'' ,a suchy ryj . Te chłopy teraz to posłuszne🙆‍♀️ . Dobrze żem się urodził wcześniej ,to choć z,, ałtopsii'' wiem jak to ma się odbyć ,,prawidłowo''.  I znów żonka nie ma za co na mnie powarczeć . Jak ona to wytrzyma bidula🙆‍♀️

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

Ale mu się nie chce doić 

*mi

A dojarka 🤔

1 minutę temu, kizak napisał:

Cztery podejścia gości ,,odbył'' ,a suchy ryj . Te chłopy teraz to posłuszne🙆‍♀️ . Dobrze żem się urodził wcześniej ,to choć z,, ałtopsii'' wiem jak to ma się odbyć ,,prawidłowo''.  I znów żonka nie ma za co na mnie powarczeć . Jak ona to wytrzyma bidula🙆‍♀️

Aż mi cię szkoda biedaku 

Ech że my nie po rodzinie, nie masz czasem córki to może by tak co umyślił 😉

Opublikowano
49 minut temu, ippon napisał:

Gregor. Jakk sie wali konia to tez widze ze blona sluzowa zoladka uszkadza sie albo inaczej po prostu pęka.

gupi 🤦‍♂️🙆‍♂️ to nie ty masz to później połknąć 🤮

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

A dojarka 🤔

Aż mi cię szkoda biedaku 

Ano mam ,tylko zajęta ,a on ,,posłuszny'' i tylko się oblizał . {chyba]😁😐 ,ja też 😔

Opublikowano
20 minut temu, kizak napisał:

Ano mam ,tylko zajęta ,a on ,,posłuszny'' i tylko się oblizał . {chyba]😁😐 ,ja też 😔

Prawdziwych męczyznów już nie ma😔

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Spotkane przy obchodzie pól 

IMG20230409173107.jpg

IMG_20230409_111628.jpg

Rysiek jest ale jawy nie widać 😉

• Haha 2
Opublikowano
27 minut temu, Łolek napisał:

A dojarka 🤔

Aż mi cię szkoda biedaku 

Żebyś ty miał córkę to coś by my zdziałali 🤭

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Co za odmiany ziemniaków sadzisz?

Irys Irga catania Jurek i vineta. W tym roku jeszcze Riviera będzie i Arrow ale to po 2 sadzarki żeby coś może wcześniej ukopal

• Thanks 1
Opublikowano
32 minuty temu, konteno napisał:

gupi 🤦‍♂️🙆‍♂️ to nie ty masz to później połknąć 🤮

😬😬🙉

Od czego on ma to błonę śluzową żołądka uszkodzoną. 

Przystopój trochę 

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Jeśli hodzi o mnie to jestem w stanie po spożyciu

Opublikowano
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

Ale mnie głowa boli

A tu dojarke trzeba załączyć 

Patrzaj, prawie jak z Ryk.

Ser już jadłem. Pyszny. Masło pierwszy raz mam.

Potop szwedzki🤣

20230409_191019.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v