Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@gregor1284choć by dlatego że są święta a  do kościoła czasem chodzisz  to tam tak uczą 

I jeszcze raz was proszę dajcie se dzisiaj spokój z  politykmi, takie piękne święta i nastrój psujecie 

No trzeba iść na śniadanko 😋

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

ale piękna pogoda...

w koło Kościoła pochodziłem, jeść zwierzakom dałem...

teraz i ja mogą za śniadanie się brać.

Opublikowano

Mój pobyt na śniadaniu wielkanocnym to max 3 minuty. Nic wbrew sobie nie robię i z tą swołoczą siedział nie będę. A co do tego co w kościele mówią to może nie poruszajmy tego tematu? Strażaków od 23 ksiądz z kościoła pognał 

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

ale piękna pogoda...

A potem na Motur i na granicę zobaczyć czy zboże wjeżdża 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

A potem na Motur

a pewno że pojeżdżę...

wczoraj sie trochę pokajtałem.

Rysiek w domu bedziesz? 🤭

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Pafnucy12 napisał:

ale piękna pogoda...

Znaczy do kościoła nie wszedłeś ? 🤪

14 minut temu, Pafnucy12 napisał:

a pewno że pojeżdżę...

wczoraj sie trochę pokajtałem.

Rysiek w domu bedziesz? 🤭

Ty majster motor zrobiłem, we wt jadę przegląd robić i można do Ryśka jechać, oczywiście  mój nie tak ładny jak twój, mój rocznik 82😃

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Po waszych pytaniach Rysiek zamilkł 😁

no jakoś tak ma... :D

2 minuty temu, marulekk napisał:

i można do Ryśka jechać

to teraz zaproszenie załatw... 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Zwierzaki śniadanie już jedzą 🙃😉

IMG_20230409_074246.jpg

Ładne te białe głowy. 

Opublikowano
kizak napisał:

T o Mówisz ,jakby rządziła platforma to by było git . Na pewno byśmy nie mieli żadnej stoczni ,żadnego samolotu ,a drogami to byśmy jeżdzili . Przy tych 13 procentach bezrobocia za końca platformy ,to przez kowid bysmy mieli już z 25 procent ,gospodarkę w ruinie ,przedsiębiorcom ciut lepiej ,a w urzędach to po rusku gadalibyśmy ,Wojny z ukrainą by nie było bo niby po co ,przecież byłaby wśrod przyjaciól w środku .     Ja wiem że Pis jest be ,ale  weż i  daj coś w zamian    To taki kij w mrowisko dla polepszenia nastroju .

👍 wesołych....

Łolek napisał:

27 minut temu, gregor1284 napisał:

Następnych świąt bez pisu! I odrazu chce wznieść toast za was z nami i za ch*j z nimi!

Dej spokój dzisiaj , Merlin przytul, teściowi rękę podaj, a nie Pisy i Peło  Wielkanoc jest 

I wszyscy inni co tu dzisiaj politycznie dzień zaczynają, ludzie święta są 

👍 wesołych....

• Thanks 1
Opublikowano
56 minut temu, Agrest napisał:

Ale zmokłem. Chmura grubości prześcieradła tak w kazanie dawała , ino szum.

Barszczyk zjedzony, trzeba chyba na chwilę obejrzeć powieki od spodu.🤭

Niech u Ciebie pada a u mnie słońce świeci. To może wtedy wreszcie napiszesz że suszy nie ma

@stempos1980 Adamie baranów co przejrzeli na oczy po wojnie na ukrainie jest więcej. Część z nich dzisiaj mi gada że miałem rację

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Niech u Ciebie pada a u mnie słońce świeci. To może wtedy wreszcie napiszesz że suszy nie ma

@stempos1980 Adamie baranów co przejrzeli na oczy po wojnie na ukrainie jest więcej. Część z nich dzisiaj mi gada że miałem rację

Obili pod Ożarowem jakiegoś ukra co nakłaniał to rzezania Lachów. Na rabenie niby robi 

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

4 minuty temu, PAN88 napisał:

Obili pod Ożarowem jakiegoś ukra co nakłaniał to rzezania Lachów. Na rabenie niby robi 

nie masz przy świętach jakichś normnych tematów tylko zamieszanie i takie pofermenty powielasz 🤔🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano

@marulekk, ale oczywiście gdzieś się możemy któregoś dnia zjechać i się kajtnąć w jakimś kierunku.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

nie masz przy świętach jakichś normnych tematów tylko zamieszanie i takie pofermenty powielasz 🤔🤦‍♂️

Idź setę wychyl i się nie wtrącaj jak mądrzejsi dyskutują 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v