Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, soltys48 napisał:

Dziwnych Masz znajomych 🤭

A żebyś wiedział :o

jeden to mi jeszcze gratów nadawał do maszyny chociaż już pół roku od kupna minęło 🤭 

dziś testy były, trochę poprawek wprowadziłem i narazie jest git ;)

9 minut temu, Łolek napisał:

I gadka że jak by było dobre to byś nie sprzedawał 

O właśnie. A najlepsze było jak ode mnie nie chciał kupić, wziął to znajomy, dołożył swoją działkę i sprzedał temu co mi nie chciał zapłacić tyle ile chciałem 🤣 po miesiącu mu powiedziałem że to jest to co u mnie było parę stówek tańsze 🤭

9 minut temu, Desperado napisał:

Nieraz możesz sprzedać naprawdę zadbany sprzęt, a taka menda ze wsi nie będzie dbała i jeszcze za trochę zwali że mu gówno sprzedałeś. We wsi też nic bym nikomu nie sprzedał.

A no bywa i tak 😉

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Piękne to ale trochę drogo 

FB_IMG_1680545255730.jpg

kurna u nas ma takiego... na czarnych tablicach... perełka... nabierze kasy...

jak kupował to się podśmiewali że nie kupił golfa...

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Taka małżonka i można z Celulozą kontrakt podpisać na dostawę drewna, moment cały las wyniesie.   :D

Z jaką celulozą?

2 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

kurna u nas ma takiego... na czarnych tablicach... perełka... nabierze kasy...

jak kupował to się podśmiewali że nie kupił golfa...

Spójrz pod maskę 

Opublikowano (edytowane)

Zakłady produkcji papieru, czy tam przerobu drewna, u nas na to mówią celuloza. Wpadła Ci w oko mała czarna co? ta z filmu oczywiście.    :D

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kiedyś do skarbówki mnie podkablowali bo ładowałem 3 auta tygodniowo na Białoruś i brałem trochę towaru od znajomych.W skarbówce robi moja ciotka i pokazała mi numer z którego dzwoniono.Po drugiej stronie drogi życzliwości doświadczyłem.Na szczęście nic z tego nie było.

Ludzie to jednak potrafią się sk***ić 

Niektórym najlepiej narzekanie i jęczenie wychodzi, kolega Stasiek kiedyś mi opowiada że rozmawiał z człowiekiem ode mnie ze wsi i tamten tak przeżywał skąd ja mam pieniądze na to żeby traktory czy maszyny pozmieniać, Stasiek mówi no przecież krowy doi to chyba z tego, a tamten że ony też doją i nie mają, 

Tylko że jak ja jeszcze zapierniczam to oni już na ławce przed płotem siedzą, 

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Spójrz pod maskę 

:D👍

faktycznie... inny odrobine...

Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

A żebyś wiedział :o

jeden to mi jeszcze gratów nadawał do maszyny chociaż już pół roku od kupna minęło 🤭 

dziś testy były, trochę poprawek wprowadziłem i narazie jest git ;)

🤣 🤭

Ponoć jeszcze łańcuch znalazł 

Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

Serwis tez mi się dzisiaj udał 😛

8A9A1891-087A-4B4E-98AD-771130EB837A.jpeg

Pamiętaj że pomogłem to możesz mi tam 100 przelać 

10 minut temu, gregor1284 napisał:

Piękne to ale trochę drogo 

FB_IMG_1680545255730.jpg

Co tam za demon pod maską siedzi 

Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

Żeby to rolnika nie było stać na porządny sprzęt, tylko musiał się męczyć jakimiś Kverneladami czy innymi Overumami🤦🤭. Pewnie sprzedawałeś z bólem serca🤔🤦🤭

Ja jak ten Niemiec łzy mi leciały jak sprzedawałem .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Może jakie reperację byś na niego dostał jak by miał komin obrzezany 

Ale by był nieładny😔

18 minut temu, mf362 napisał:

Przynajmniej spaliny idą w siną dał . Z dala od kabiny 

Jeszcze zagięty na górze 🤗

5 minut temu, 6465 napisał:

Ja jak ten Niemiec łzy mi leciały jak sprzedawałem .

Już nawet nie pytam o te łzy. Nie chcę Ci przykrych wspomnień wyciągać 🤭

8 minut temu, Łolek napisał:

Ludzie to jednak potrafią się sk***ić 

Niektórym najlepiej narzekanie i jęczenie wychodzi, kolega Stasiek kiedyś mi opowiada że rozmawiał z człowiekiem ode mnie ze wsi i tamten tak przeżywał skąd ja mam pieniądze na to żeby traktory czy maszyny pozmieniać, Stasiek mówi no przecież krowy doi to chyba z tego, a tamten że ony też doją i nie mają, 

Tylko że jak ja jeszcze zapierniczam to oni już na ławce przed płotem siedzą, 

To tak samo jak i u mnie. Tylko, kiedy ja, grubo po północy z pola zjeżdżałem to nie widzieli. Bo wtedy spali 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, gregor1284 napisał:

Gdzie to takie coś?

A np. w Świeciu w kuj-pom, ale nie tylko. Sprawdź na paku papieru toaletowego skąd masz.    :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

???? o.O

Lepiej na przyczepkę wrzucić, zostawić wulkanizatorowi,  zrobić zakupy czy coś załatwić i zaraz odebrać. Ja już się wyleczyłem z tego ciągłego urozmaicania sobie życia. 

2 godziny temu, Łolek napisał:

Daniel wszystko lux, tylko o co tobie chodzi 🤔

No ba 

IMG_20220730_203948.jpg

no tu bym z nimi stal 

336497302_753059116279169_2014959152729640229_n.jpg

• Like 1
Opublikowano

a gdzie Pan Pioter się podziewa?

jeszcze przy porodach asystuje? pisał co ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v