Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
49 minut temu, gregor1284 napisał:

A znałem kiedyś taką ukrainkę to mówiła że śmierdzi 

32 minuty temu, Łolek napisał:

Jadłem kiedyś to normalne i mocno chude było, ale sztuka młoda była 

Jak ktoś nie zna tematu waszej rozmowy to normalnie kabaret

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Hf idziem na ryby 

zezwolenia nie mam w tym roku. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Co was tak ciągle dziwi, że bogaci uciekli przed wojną za granicę? 

To że w kolejce po zasiłek stoją bo im się należy.

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Wiesz Mariuszku tu facet żonaty,nie było sensu ciągnąć tego dalej-raczej nie było już co kusić losu 😉

Ok ok...nie wnikam🤷

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

Baksiu, to koleżanki z przedszkola za drogie były🤔🤭

Sorry. Nie mogłem się powstrzymać 

Panie pan jesteś normalny regularny erosoman!

7 minut temu, HF86 napisał:

zezwolenia nie mam w tym roku. 

Nie szkodzi ja mam 

Abyś robali mi zakładał 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Strongman napisał:

Ja to w formule 1 mógł bym pracować,już odbite tylko podważyć i wyjąć dentkę.

20230403_145004.jpg

Przecież bym ci zrobił za fry.Ale nie po co lepiej się naj....mlotem.Nie no żartuje,znam ból.

21081573-723-IMG_8716_1600x1067~2.jpeg

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

nimam czasu. trzeba wolki nakarmić i na basen jechać. trochę w saunach gnaty pogrzać i się po rehabilitować, popływać. 

Opublikowano
15 minut temu, marcin19071980 napisał:

Przecież bym ci zrobił za fry.Ale nie po co lepiej się naj....mlotem.Nie no żartuje,znam ból.

21081573-723-IMG_8716_1600x1067~2.jpeg

Może to i dobre ale tu to by nie dali zarobić. Wolą butle wypić i młotkiem pogiąć felgę.

Opublikowano

Wymienił bez gadania i przeprosił, nie spojrzeli, na magazynie jeszcze 30 worków ma dzwonić niech zabierają bo na jesieni przyjechała. Oddał za to anule premium, nie wiem czy droższa od zwykłej, ale bez dopłaty.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, radekz200 napisał:

To dobrze bo maja przyjeżdżać stodole rozbierać 😛

turem popchnąć się nie da ? 

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Wiem, kiedyś mi się zawieruszyło pół worka, rozsiałem po pryzmie qq na grubo i mało co wzeszło. Temu jadę oddać

pamiętasz jak stara to była trawa, 

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)

Ta co teraz marzec 2018, a wtedy na pewno ponad3 lata.

W zeszłym roku brałem na rynku parę kilo po pryzmie posiać to dziadek proponował dwuletnią za 3/4ceny. Więc jak już rynkowi handlarze tak robią to musi być coś na rzeczy...

15 minut temu, konteno napisał:

turem popchnąć się nie da ? 

pamiętasz jak stara to była trawa, 

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Widać Xi się udzieliło.z kim przystajesz....

Mówisz,że przestając z Tobą można stać się...dziadem🤔

Ty mnie nic nie imputuj. Lepi powiedz, czy może być🤷🤔

IMG_20230403_160749_903.jpg

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

Mówisz,że przestając z Tobą można stać się...dziadem🤔

Ty mnie nic nie imputuj. Lepi powiedz, czy może być🤷🤔

IMG_20230403_160749_903.jpg

Jak możesz tak parszczysz...

16 minut temu, lukasz20 napisał:

@gregor1284 Trochę spuchła pewnie od... lodów🤫

Od połykania 

Opublikowano

A co najlepsze dali mi fakturę i korektę do niej i na fv było napisane, że pozwolenie na sprzedaż czy jakoś tak jest do końca czerwca 2021r. 

Na internetaxh coś czytałem, że można wysiewać max 3 lata od daty pakowania do czerwca trzeciego roku. 

Opublikowano
2 godziny temu, Strongman napisał:

Ja to w formule 1 mógł bym pracować,już odbite tylko podważyć i wyjąć dentkę.

20230403_145004.jpg

Serwisu mobilnego nie ma tam u was czy co?🤔😕

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v