Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

ruda ruda się cieli .... stawiam piwo że jałoszka 🤦‍♂️😁

🤝Oby szczęśliwie...więc jak bysio to zabieram bo przegrasz zakład 😜

Opublikowano
5 minut temu, mf362 napisał:

Klaudię bysta urobili . Tys byś skradł jej serce a on za pół darmo kupil ursusa. 

Albo ona by ich obydwóch w samych skarpetkach puściła 

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

I to z Płocka konis

Pewnie z Bielskiej

• Like 2
Opublikowano
malaczarna napisał:

2 godziny temu, Bananek napisał:

Panowie, co z tym IRZem? Wczoraj jakieś przemeblowanie mieli, a dziś wejść się nie da.

Serwisowe prace i weekend jest. często mam problem.

jak tata lepiej?

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

To pewnie fejkowe konto. Jak przyjdzie do oglądania traktora to dostaniesz namiar na placyk na końcu świata gdzie prezentować nabytek będzie jakiś obleśny handlarzyna. 

Opublikowano
26 minut temu, slawek74 napisał:

chopie to rakieta nowy aku włożony na jesieni a on tylko wącha a i haka ma 😁

To akumulator i hak podniosły wartość do 500 zł 😛

Opublikowano
6 minut temu, TheraRolnik napisał:

By się okazało że pojechali samochodem a wrócili PKSem 🤣

Kolega kiedyś auta szukał, nawybierał się, wybredny był strasznie. Ale znalazł, pojechał pksem kupić, i się okazało że tego po który jechał już nie ma, że są inne. I tak patrzy, ciemno się robić zaczyna, dziura na końcu świata, kolejny PKS dopiero jutro rano, i wziął to co było🤣

• Haha 6
Opublikowano
22 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak Ci taki potrzebny to naprzód 😉

Mariusz gdzieś za rok będe szukał , ale przerażają mnie ceny

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Widzialem

POrabało z tym POmysłem

a co znowu? daj link

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kolega kiedyś auta szukał, nawybierał się, wybredny był strasznie. Ale znalazł, pojechał pksem kupić, i się okazało że tego po który jechał już nie ma, że są inne. I tak patrzy, ciemno się robić zaczyna, dziura na końcu świata, kolejny PKS dopiero jutro rano, i wziął to co było🤣

Zadowolony był z zakupu na drugi dzień ?

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

26 minut temu, slawek74 napisał:

chopie to rakieta nowy aku włożony na jesieni a on tylko wącha a i haka ma 😁

To akumulator i hak podniosły wartość do 500 zł 😛

tyle to za twoją padaczkę 😁 moja mnie nigdy nie zawiodła ponad 15 lat w moich rękach

Opublikowano
25 minut temu, konteno napisał:

dopóki wzmacniacz nie padnie 

I bez wzmacniacza starczy

Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

@daron64 wkleił w "znalezione na allegro" 1014 za 85tys. 

świat losialal. 

traktor w trakcie kapitalki, nigdzie nie ogłoszony, a już klijent dzwonił i pytał czy zarezerwować może 🙉

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

22 minuty temu, Qwazi napisał:

Jak Ci taki potrzebny to naprzód 😉

Mariusz gdzieś za rok będe szukał , ale przerażają mnie ceny

myślisz że za rok taniej będzie 🤔🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

świat losialal. 

traktor w trakcie kapitalki, nigdzie nie ogłoszony, a już klijent dzwonił i pytał czy zarezerwować może 🙉

Ten zetor coś kupił? 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

5 minut temu, mf362 napisał:

Klaudię bysta urobili . Tys byś skradł jej serce a on za pół darmo kupil ursusa. 

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

I to z Płocka konis

Pewnie z Bielskiej

dokładnie

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v