Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Niestety od 1,5 godziny już na nogach 

Dzień zaczyna się między nogami. 🤨😁🤣

Opublikowano
18 minut temu, Qwazi napisał:

Cototo nie...ani gąsek i ogródków 🤷. Co mnie da ogródek, jak nie będzie energii po pracy...trza odpocząć...

A może by tak piątki też wolne🤔

Mieczysław...takie mamy postulaty...przybywej na spotkanie...jaja naszykowane🤭

Ty krowy masz czy ojce doją?

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

Baba go ugryzła i marudny się zrobił 🤭🤭

Gdzie tam Szymon... żółtą kamizelkę szykuję...i jaja...na spotkanie z Mieczysławem 😜

Jak mnie miała ugryźć kiedy Sławek z nią spał🤷

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, stempos1980 napisał:

A sarny masz na polu? 

Bo uwielbiają Regenta😁

Sarny są ale rzadko kiedy na tym polu bo blisko budynkow i drogi i ruch jest. Ale to bedzie w mieszance rosło wiec nieduzo mi trzeba

Opublikowano
26 minut temu, Qwazi napisał:

Cototo nie...ani gąsek i ogródków 🤷. Co mnie da ogródek, jak nie będzie energii po pracy...trza odpocząć...

A może by tak piątki też wolne🤔

Mieczysław...takie mamy postulaty...przybywej na spotkanie...jaja naszykowane🤭

Umyte? No to kogoś do zabiegu wezmę i rozwiążemy wasze problemy 

pobrane (7).jpeg

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

To była powtóra i pierwszy raz była zrobiona HH , ale jak zobaczyłem na filmach jakie to grube cielaki i się wystraszyłem 🙄

Najcięższe porody daje SM. Żeby poród był lekki, trzeba odpowiednio żywic krowę 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

🤝 🙋‍♂️

8°, ☁️

Za noc 2.5 l 🌧️

Za marzec 55 l

I jak mam dorównać jak u mnie tylko 34mm?😁

Styczeń 77 luty 40mm.

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Umyte? No to kogoś do zabiegu wezmę i rozwiążemy wasze problemy 

pobrane (7).jpeg

Mietek, niedobry z Ciebie kandydat, tylko być...obcinał...tak to Ty elektoratu nie zdobędziesz 🤷

Opublikowano

A dlaczego nie?

Elektorat można znaleźć w różnych grupach.

W strzyżonych poparcia nie znajdzie, ale strzygący na rękach nosić go będę.

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Najcięższe porody daje SM. Żeby poród był lekki, trzeba odpowiednio żywic krowę 

Jak żywić ,na samej słomie 🤔 u mnie prócz śruty to dostają zasuszone wszystko jak te w laktacji . Co im żałować jak paszy jest 🤷

1 minutę temu, Desperado napisał:

Pewnie poradzi, bo już pług chyba sprzedany.   :P

3 tys kosztował wczoraj ,i zapomniałem wieczorem linka wstawić

Znajdę drugi to podrzucę

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

A dlaczego nie?

Elektorat można znaleźć w różnych grupach.

W strzyżonych poparcia nie znajdzie, ale strzygący na rękach nosić go będę.

Agrest Ty i tak masz zdezelowany kręgosłup. Nie musisz mnie nosić na rękach 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak żywić ,na samej słomie 🤔 u mnie prócz śruty to dostają zasuszone wszystko jak te w laktacji . Co im żałować jak paszy jest 🤷

Brawo Ty👏...Już Ci raz pisałem, jak to robić, bo tak to i ciężkie porody mogą się trafiać i ketoza

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano

Ja nie strzygacy a strzyżony🤣

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Agrest Ty i tak masz zdezelowany kręgosłup. Nie musisz mnie nosić na rękach 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v