Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Karol6130 napisał:

@PRIMO

Bo ja se kolejkie zająłem na środę wzwyż

Ciekawe bo na środę to Stasiek ma odarniać lokalsów. 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Cienias. Mi przez okienko 1m x 0.8m zalał jedną stronę w oborze.

Ja przez mniejszą szparę dwa razy formę zalałem🤣

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

A jo trzy, a nawet...cztery🤔🤭

Ooo, po wielokropku to znaczy że gol na wyjeździe🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ooo, po wielokropku to znaczy że gol na wyjeździe🤣

Nie. Gol legalny i u siebie, tylko można powiedzieć...nie uznany🤔🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

Tomek @6465 nigdy,ale to nigdy nie pozwol dzieciom obejrzec minecrafta. Co sie u mnie dzieje w domu to glowa mała😀 starszy prowadir a mała nie ustępuje mu kroku. Biegają wywracają się i nic sie nie dzieje złego. Naśladują te klockowe ludziki. Juz mlody wyzdrowiał😀

• Thanks 1
Opublikowano
Dnia 29.03.2023 o 10:22, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@slawek74 @soltys48 @Paulina1985 i inni ...

Takie coś wyrosło bykowi , co to jakieś wirusowe 🤔 sprzedawać , wezmą na ubojni ?

IMG_20230329_101606_379_LL.jpg

możesz obwiązać, możesz z lekarzem pobrac krew i wstrzyknąć domięśniowo na zasadzie autoszczepionki (podobno działa), możesz zaszczepić kupowaną szczepionką, możesz użyć Papivet. 

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

W pokera nocami grywasz?

mamo, tato, 

grałem w pokera 

wyprowadzam się. 

I gratulację!

nie do końca. wy też 🤭

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, HF86 napisał:

mamo, tato, 

grałem w pokera 

wyprowadzam się. 

I gratulację!

nie do końca. wy też 🤭

Rolnictwo lepszy hazard 

Jak się pier**l....en też będę mógł się wyprowadzić -nawet żona mnie spakuje  👇 

IMG20230330164925.jpg

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

Dzisiaj moja znajoma miała podobną sytuację, jak wczoraj Szymon. Z tym, że ona wystawiła na Olx opony. Zadzwoniła do niej kobieta i stosując zabiegi manipulacyjne, przekonując, że to jest potrzebne do przesyłki Olx, wyciagnęła od tej mojej znajomej numer konta, dane personalne łącznie z numerem dowodu osobistego i numerem PESEL. Następnie się rozłączyła, a za chwilę zadzwoniła inna kobieta i poleciła sprawdzenie na koncie, czy przyszedł przelew, a gdy się okazało, że nie to chciała wyłudzić kod dostępu. Jako, że ta moja znajoma ma do weryfikacji konta zarejestrowane tylko jedno urządzenie, czyli swój telefon, w tym momencie bank automatycznie zablokował konto, co oznacza, że ktoś w czasie tej rozmowy probował się zalogować na jej konto z innego urządzenia. Kobieta się rozłączyła w pół zdania. Po chwili znajoma miała telefon z banku informujący, że miała próbę wejścia na konto z nieautoryzowanego urządzenia, w związku z czym nastąpiła automatyczna blokada konta i ma się zgłosić w ciągu 24 godz. do banku w celu weryfikacji i odblokowania konta. Dziewczyna nie straciła pieniędzy, ale podała mnóstwo danych. Obecnie wyszła z komendy policji, po złożeniu zawiadomienia o przestępstwie. Ma też wymienić dowód osobisty. A wcale nie jest to jakaś niekumata osoba. Sprawcy muszą bardzo dobrze posługiwać się socjotechnikami. Możliwe, że jest to jakaś nowa metoda na wyłudzenia pieniędzy. Tak samo jak u Szymka, z banku powiedzieli jej, że nie jest jedyną. Pilnujcie się, poinformujcie rodziny i znajomych. Jeśli coś kupujecie lub sprzedajecie najlepiej gotówka lub jeszcze lepiej przesyłka za pobraniem. Jeśli chcecie zrobić coś przelewem poddawajcie TYLKO NR KONTA i NIC WIĘCEJ 

• Like 2
Opublikowano

najlepiej to nic nie podawać, i tyle albo kupuje i wysyłasz normalnie za pobraniem a jak nie to się nie h pałują

a znajoma trochę za dużo podała tych dnaych ,bym chodził obsranym xD

Opublikowano
32 minuty temu, Baks00 napisał:

Rolnictwo lepszy hazard 

To samo dziś mowili Ci z GA

29 minut temu, DANDYS napisał:

najebalo znów wody i po robocie

Nie rozpaczaj trzeba i odpocząć co ja właśnie zaraz będę czynił. A co mi tam ALEM SIE DZISIAJ UROBIL......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v