Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, Qwazi napisał:

Wal do Mietka...niech uroki odczynia🤷

Takiego Fortschritta też posiada człowiek niedaleko Ciebie, o którym Ci pisałem ☺️

Ale nie pada u Ciebie🤔

Pada 

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Młody po wizycie.

Antybiotyk i inne dodatki do niego plus test combo🥺

On chyba chorowity chłopak?

1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Aaaa. 

Z dystansem podchodzę do tej znajomości bo on wasz krajan

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ukrainiec?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Ukrainiec?

👮‍♂️

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Znowu ta sama technika🤭

A jaka tam technika. Zobaczył by Panią Dżanetę w stroju pielęgniarki to i bez znieczulenia bym mu ten ząb wyrwał

Opublikowano

Aaaaa

5 minut temu, gregor1284 napisał:

Zobaczył by Panią Dżanetę w stroju pielęgniarki to i bez znieczulenia bym mu ten ząb wyrwał

oj po co to zaraz fatygować.... :$

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

👮‍♂️

A jaka tam technika. Zobaczył by Panią Dżanetę w stroju pielęgniarki to i bez znieczulenia bym mu ten ząb wyrwał

No właśnie to jest technika...nie wódź Zbyszka na pokuszenie...niech to robi osobiście...pani Dżaneta🤷

Opublikowano

.nie wódź Zbyszka na pokuszenie.

oj tam oj tam...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ale poszedł 

wypadek-vilkswagen-jpg_25_03_2023_09_12.jpg

Na tamten świąt.

Przyszła burza nalała wody ale jakoś te pole talerzowałem, trzeba obrządki robić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Widm o tym.

Bliny lub placki ziemniaczane lub placki węgierskie plus mięsko mielone smażone , przyprawy i ogórek

Trochę wygląda jak usmażony tatar. Całkiem smakowicie. 😉

1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Aaaa,znam problem.Tez chyba muszę coś przygarnąć bo jednego brakuje.

Ile by ich nie było to się przydadzą. 😁

16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

5 l 🌧️ sqrwiałego paskuctwa napadało

Niech pada. Deficyt wody w całym kraju mamy. 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Na jakie pokuszenie? Coś Ty dobie znów ubzdurał 

No nic...najpierw go zachecisz pomocą w bólu przy sobocie...przy pomocy pani Dżanety i jej wdzięków, spotęgujesz tę zachętę, a potem jak już będzie szczęśliwy pod wpływem tego, że ból ustał, a pani Dżaneta obok podsuniesz mi kartkę, żeby podpis złożył 🤭...

Opublikowano

o widzisz go.... a to jaki podstęp naszykował.... no Gregor. sie nie spodziewałem.... 🙆‍♂️

No nic...najpierw go zachecisz pomocą w bólu przy sobocie...przy pomocy pani Dżanety i jej wdzięków, spotęgujesz tę zachętę, a potem jak już będzie szczęśliwy pod wpływem tego, że ból ustał, a pani Dżaneta obok podsuniesz mi kartkę, żeby podpis złożył 🤭...

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Nic Ci nie będę podsuwał, spadaj sobie do wulkanu 

Opublikowano
28 minut temu, gregor1284 napisał:

On chyba chorowity chłopak?

Ogólnie poważnych chorób to nie ma.

W środę miały topienie marzanny plus ognisko i kiełbasą w przedszkolu .

Podejrzewam że przewiało mu uszy a miał w listopadzie zbieg drenaż uszów  i  gotowe

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

A to nie żydków cpn? Coś mi się kiedyś obiło o uszy.

to chyba z ABP Tykocin sie pomyliło bo podobno zanim ABP kupiło ta ubojnię to była w rękach żydków ale niech ktoś kto ma kwity sprzedaży bydła tam w tamtych czasach niech mnie poprawi 

jeśli chodzi o CPN to jest to prywaciarz lokalny, właściciel nie żyje już pare lat , biznes zarejestrowany na żonę był a synki tego gościa ciągną i rozwijają biznes 

od kiedy Orlen zlikwidował cpn to zaczęła sie prosperita dla tego gościa 

https://www.google.com/search?q=sitowicz+tykocin&oq=sitowicz+&aqs=chrome.1.69i57j0i30j0i5i30l2.4494j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

35 minut temu, Rolnik1973 napisał:

5 l 🌧️ sqrwiałego paskuctwa napadało

pompy chyba nie nadążasz tankować 🤭

Opublikowano
konteno napisał:

synki tego gościa ciągną i rozwijają biznes  od kiedy Orlen zlikwidował cpn to zaczęła sie prosperita dla tego gościa 

no ostro rozwinął się w ostatnim czasie. nie tak dawno nieźle rozkopane tam było, beczki nowe zakładali.

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie osądzaj... najpierw Mańka na badania wyślemy....

a Pani Dżaneta będzie?

Opublikowano

pewnie już za stare i UDT może się czepiał  , bardzo prawdopodobne że i orlen też temu się zawinął 

w Złotorii przy Hotelu Delfina też chyba nieczynny albo w remoncie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v