Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

10 na + 

Coś musi być w powietrzu bo i ja mam zwolnione obroty i słabość ogólną, 

Trzeba sobie nowy cel obrać i zacząć dążyć to chęci powrócą, coś na zasadzie kija i marchewki 😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

Kija i po plechach zaraz wam się zachce.Z chęcią o którego gospodarkę wezmę jak już tak wam się robić nie chce😁.Mlode chłopy a piep....jak stare baby pod gabinetem lekarza.8* i deszyk kropi.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kija i po plechach zaraz wam się zachce.Z chęcią o którego gospodarkę wezmę jak już tak wam się robić nie chce😁.Mlode chłopy a piep....jak stare baby pod gabinetem lekarza.8* i deszyk kropi.

Marcin sam wiesz że po 40 to człowiek ma trochę tego trochę tego😁🤭 

Opublikowano (edytowane)

Naprawdę,Ja nie mam.To chyba powstaje jak ma się za dużo wolnego czasu.

Opublikowano

Się przyroda budzi do życia.

Ptaszki śpiewają, trawka rośnie, ciepło....no ślicznie.

Panie Kwasi u Pana też tak pięknie?

Opublikowano
9 godzin temu, Łolek napisał:

To zależy dla kogo dla mnie tak dla Ciebie i Ryśka nie bo wy uczulone 

Rysiek nie uczulony, sam by pewnie z chęcią takiego nabył 👍 

On uczulony tylko jak u kogoś stoi na podwórku. 

+8 ładnie popadało.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Się przyroda budzi do życia.

Ptaszki śpiewają, trawka rośnie, ciepło....no ślicznie.

Panie Kwasi u Pana też tak pięknie?

Pewnie. I do tego troszkę deszczyk kropi. W oczach wszystko będzie rosło☺️

Opublikowano (edytowane)

Oj w oczach to lepiej nie😄 

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Naprawdę,Ja nie mam.To chyba powstaje jak ma się za dużo wolnego czasu.

I życzę Ci tego zapału jak najdłużej, ale pożyjemy zobaczymy i za pięć lat pogadamy 

Do 45 roku to bym diabłu łeb ukręcił, a teraz po prostu zdrowie trochę siadło to i chęci mniejsze

15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Oj w oczach to lepiej nie😄 

O to to by trzeba żony spytać ci i gdzie mu rośnie 😉

Ale ona wczoraj nerw miała to ja nie zaryzykuje 🤭

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

11°,☁️

18 minut temu, kizak napisał:

Jęczmień ?

Obornik wywieziony i niezdjęciowany,dwie siaduchy  ,popadało ,mgła ,i weż w te ebane 12 godzin w deszcz zaorz .

Nie obowiązkowe

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Łolek napisał:

I życzę Ci tego zapału jak najdłużej, ale pożyjemy zobaczymy i za pięć lat pogadamy 

Do 45 roku to bym diabłu łeb ukręcił, a teraz po prostu zdrowie trochę siadło to i chęci mniejsze

https://youtu.be/imKD1msSx9s Jak się będziemy opie.....to nigdy tego kraju nie odbudujemy............po rządach PISu

Opublikowano

Oooo. Deszczyk pada...na mój owies i nawóz posiany.

Warto było dać 10 zł na tace.

Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał:

Lepi nie...jeszcze nie wiem, czy jej przeszło. A rośnie tam, gdzie trzeba i kiedy trzeba. W młodzieńczym wieku 46 lat z tym jeszcze wszystko w porządku...przecież zamierzam żyć do 123 lat...jak Zbyszek🤭

Zbyszek ja też dałem dychę...i też równiutko kropi 😎

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Qwazi napisał:

Lepi nie...jeszcze nie wiem, czy jej przeszło. A rośnie tam, gdzie trzeba i kiedy trzeba. W młodzieńczym wieku 46 lat z tym jeszcze wszystko w porządku...przecież zamierzam żyć do 123 lat...jak Zbyszek🤭

Zbyszek ja też dałem dychę...i też równiutko kropi 😎

Jak żona naelektryzowana to to Mariusz zastosuj 

Screenshot_20230324_081109_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Oj Pafnuś, dzisiaj od samego rana strzelasz sobie w kolano.   :P Dalej dwulicowość pokazujesz i jeszcze się tym chwalisz    xD

Opublikowano
35 minut temu, kizak napisał:

No i trzeba będzie uwieczniać te ,,jelita '' za beczkowozem

Nic nie będę uwieczniał

Debila robił z siebie nie będę za te parę zł. 

Na jedno te ekoschematy to dobre bo czystego zboża będzie mniej bo ponasieraja wsiewek którego trudno będzie sprzedać na skupach. 

29 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ja bym i 200 dał żeby miesiąc nie padało

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja bym i 200 dał żeby miesiąc nie padało

Ech Ty to zawsze inaczej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v