Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

10 na + 

Coś musi być w powietrzu bo i ja mam zwolnione obroty i słabość ogólną, 

Trzeba sobie nowy cel obrać i zacząć dążyć to chęci powrócą, coś na zasadzie kija i marchewki 😉

Edytowane przez Łolek
Opublikowano (edytowane)

Kija i po plechach zaraz wam się zachce.Z chęcią o którego gospodarkę wezmę jak już tak wam się robić nie chce😁.Mlode chłopy a piep....jak stare baby pod gabinetem lekarza.8* i deszyk kropi.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
10 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kija i po plechach zaraz wam się zachce.Z chęcią o którego gospodarkę wezmę jak już tak wam się robić nie chce😁.Mlode chłopy a piep....jak stare baby pod gabinetem lekarza.8* i deszyk kropi.

Marcin sam wiesz że po 40 to człowiek ma trochę tego trochę tego😁🤭 

Opublikowano (edytowane)

Naprawdę,Ja nie mam.To chyba powstaje jak ma się za dużo wolnego czasu.

Opublikowano

Się przyroda budzi do życia.

Ptaszki śpiewają, trawka rośnie, ciepło....no ślicznie.

Panie Kwasi u Pana też tak pięknie?

Opublikowano
9 godzin temu, Łolek napisał:

To zależy dla kogo dla mnie tak dla Ciebie i Ryśka nie bo wy uczulone 

Rysiek nie uczulony, sam by pewnie z chęcią takiego nabył 👍 

On uczulony tylko jak u kogoś stoi na podwórku. 

+8 ładnie popadało.

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Się przyroda budzi do życia.

Ptaszki śpiewają, trawka rośnie, ciepło....no ślicznie.

Panie Kwasi u Pana też tak pięknie?

Pewnie. I do tego troszkę deszczyk kropi. W oczach wszystko będzie rosło☺️

Opublikowano (edytowane)

Oj w oczach to lepiej nie😄 

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, marcin19071980 napisał:

Naprawdę,Ja nie mam.To chyba powstaje jak ma się za dużo wolnego czasu.

I życzę Ci tego zapału jak najdłużej, ale pożyjemy zobaczymy i za pięć lat pogadamy 

Do 45 roku to bym diabłu łeb ukręcił, a teraz po prostu zdrowie trochę siadło to i chęci mniejsze

15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Oj w oczach to lepiej nie😄 

O to to by trzeba żony spytać ci i gdzie mu rośnie 😉

Ale ona wczoraj nerw miała to ja nie zaryzykuje 🤭

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

11°,☁️

18 minut temu, kizak napisał:

Jęczmień ?

Obornik wywieziony i niezdjęciowany,dwie siaduchy  ,popadało ,mgła ,i weż w te ebane 12 godzin w deszcz zaorz .

Nie obowiązkowe

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Łolek napisał:

I życzę Ci tego zapału jak najdłużej, ale pożyjemy zobaczymy i za pięć lat pogadamy 

Do 45 roku to bym diabłu łeb ukręcił, a teraz po prostu zdrowie trochę siadło to i chęci mniejsze

https://youtu.be/imKD1msSx9s Jak się będziemy opie.....to nigdy tego kraju nie odbudujemy............po rządach PISu

Opublikowano

Oooo. Deszczyk pada...na mój owies i nawóz posiany.

Warto było dać 10 zł na tace.

Opublikowano
25 minut temu, Łolek napisał:

Lepi nie...jeszcze nie wiem, czy jej przeszło. A rośnie tam, gdzie trzeba i kiedy trzeba. W młodzieńczym wieku 46 lat z tym jeszcze wszystko w porządku...przecież zamierzam żyć do 123 lat...jak Zbyszek🤭

Zbyszek ja też dałem dychę...i też równiutko kropi 😎

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Qwazi napisał:

Lepi nie...jeszcze nie wiem, czy jej przeszło. A rośnie tam, gdzie trzeba i kiedy trzeba. W młodzieńczym wieku 46 lat z tym jeszcze wszystko w porządku...przecież zamierzam żyć do 123 lat...jak Zbyszek🤭

Zbyszek ja też dałem dychę...i też równiutko kropi 😎

Jak żona naelektryzowana to to Mariusz zastosuj 

Screenshot_20230324_081109_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
15 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Oj Pafnuś, dzisiaj od samego rana strzelasz sobie w kolano.   :P Dalej dwulicowość pokazujesz i jeszcze się tym chwalisz    xD

Opublikowano
35 minut temu, kizak napisał:

No i trzeba będzie uwieczniać te ,,jelita '' za beczkowozem

Nic nie będę uwieczniał

Debila robił z siebie nie będę za te parę zł. 

Na jedno te ekoschematy to dobre bo czystego zboża będzie mniej bo ponasieraja wsiewek którego trudno będzie sprzedać na skupach. 

29 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Ja bym i 200 dał żeby miesiąc nie padało

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ja bym i 200 dał żeby miesiąc nie padało

Ech Ty to zawsze inaczej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v