Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Qwazi napisał:

A co tam. Trza mieć dystans do siebie🤔. Sam se oceń Zbysiu🤷

IMG_20230323_174252_381.jpg

Nawet fajne , dużo miejsca do całowania ma żona 😛

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

znaczy znak szczególny, wysokie czoło... no oki... 👍

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Nie każdego od razu stać na duży rozrzutnik🙃

Znam takich których stać, ale nadal czas marnują. 

Edytowane przez Leszy
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Prosze bardzo 

IMG_20230323_174252_381.jpg.977570a3653ec4555b9956bf3dda557b.jpg

3 minuty temu, adam131 napisał:

Żyję,czytam tylko,tryb odbiorczy włączony.

Pomóż mi nawracać tych dysgrafów. 😁

• Haha 4
Opublikowano
13 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dałem ...🤦 

Najgorzej że Sławek vel @Agrest  poczuł się urażony 😐

nie sądzę.

wiedział jakie reakcje będą. to człowiek na luzie, dlatego pokazał taką ...wtopę.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Qwazi napisał:

Kur....mać,co ci się stało.To przez ceny przenicy i nawozu czy po Czarnobylu jeszcze jakieś skutki.No chyba że druga połowa się do tego przyczyniła a może w teatrze ci się tak stanęło.

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

nie sądzę.

wiedział jakie reakcje będą. to człowiek na luzie, dlatego pokazał taką ...wtopę.

Wiem dobrze ,ale mógłbym stanąć w mojej obronie 🤭

Opublikowano
16 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dałem ...🤦 

Najgorzej że Sławek vel @Agrest  poczuł się urażony 😐

Tak napisałem z przekąsem. Bardzo miło wspominam czasy jak z ojcem się pogadało czasami doradził, czasami mieliśmy różne zdania, mimo to to były super czasy.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

Tak napisałem z przekąsem. Bardzo miło wspominam czasy jak z ojcem się pogadało czasami doradził, czasami mieliśmy różne zdania, mimo to to były super czasy.

Żebym nie znalazł na miejscu to byś musiał mi wysłać , ale sam byłem w szoku że tak tanio bo na allegro od 120 zł w górę 🤷

Opublikowano
11 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Prognozy POgody nie są za dobre na POniedzieli

Siać czy czekać? 

Jarą już posiana u  mnie, bezorkowo całe 1 ha . Nawet ładnie doprawiło się . Wczesne ziemniaczki też już siedzą w ziemi🙋‍♂️

Opublikowano
19 minut temu, marcin19071980 napisał:

Kur....mać,co ci się stało.To przez ceny przenicy i nawozu czy po Czarnobylu jeszcze jakieś skutki.No chyba że druga połowa się do tego przyczyniła może w teatrze ci się tak stanęło.

Nadmiar testosteronu. U niektórych objawia się niepohamowaną skłonnością do zdrad i uganiania się za spódniczkami, ale co ja ci będę tłumaczył😂😛

Opublikowano

Żebyś ty wiedział jaki ty głupi jesteś pajacu jeden.

Opublikowano
1 minutę temu, nosferatu13 napisał:

Nadmiar testosteronu. U niektórych objawia się niepohamowaną skłonnością do zdrad

o no widzisz... mówiłem że @ippon by się sporo nauczył od Ciebie... no ale patrz... nagle zniknął jak chciałem was skontaktować... coś Ty mu zrobił???🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nosferatu13 napisał:

co robiłeś dziś cały dzień?😛

piniędze...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nosferatu13 napisał:

Nie cytuj posta pod postem

a tera?

po za tym za to nie należy się kara... no ale ja dostałem...znaczy ukaranym był...

Edytowane przez Pafnucy12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v