Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Mariusz zimą 3 razy , w ciągu dnia daje kukurydze , od listopada tak do maja , póki nie skończy się kuku 

Czemu w taki sposób? Za każdym razem dajesz co innego? To chyba nie najlepszy sposób 

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał:

No to masz tam poproś o przesyłkę olx. Jak nie jesteś pewny tego czy cię gość nie wychuja to najlepszy pomysł. Matka tak ostatnio dość sporo pierdół do domu kupiła.

Nie ma takiej opcji. Przynajmniej nie widzę 

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Żeby się nażarły , bo jak podać razem sianokiszonke , śrute i kukurydze

1 minutę temu, Leszy napisał:

W TMR ;) 

Niekoniecznie musi to być TMR 

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

Czemu w taki sposób? Za każdym razem dajesz co innego? To chyba nie najlepszy sposób 

Nie ,rano i wieczorem po dojeniu i pojeniu byków idzie śruta i sianokiszonka , a w ciągu dnia kuku

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

głupiego robota lubi 🤭

Mądry się znalazł 😛

Opublikowano
Leszy napisał:

10 minut temu, Pafnucy12 napisał:

to już draństwo.

17 minut temu, hubertb napisał:

Taka forma licytacji połączonej z linczem społecznym.

W sumie sumie to ludzie nawet tego za bardzo nie słuchają. Może jacyś fanatycy się będą prześcigać, ale ogólnie większość ma na to wywalone co on tam sobie czyta. 

u nas coraz mniej czyta z nazwiska większość , bez imienna,, widać kto chwalidupa...

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Nie, rano i wieczorem po dojeniu i pojeniu byków idzie śruta i sianokiszonka , a w ciągu dnia kuku

Powinno być rano i wieczorem to samo

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Gość ma prawie 200 ogłoszeń na olx z częściami, znaczy się z tego żyje, myślę że można śmiało kupować 

Tam 100 parę to nawet jak oszuka to nic

Obajtek na ile orżnął i ludzie żyją 

Edytowane przez Rolnik1973
Opublikowano
7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A nie lepiej dać najpierw kukurydzę na to śrut, a po dojeniu sianokiszonke dać i niech żrą do wieczora ? 

Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Tam 100 parę to nawet jak oszuka to nic

Obajtek na ile różnął i ludzie żyją 

PISDAŁY się cieszą jeszcze, masz rację :)

8 minut temu, 6465 napisał:

Nie ma takiej opcji. Przynajmniej nie widzę 

Na aplikacji widać 

Screenshot_2023-01-08-10-29-45-400_pl.tablica.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Powinno być rano i wieczorem to samo

No przecież rano i wieczorem to samo daje 😉

Opublikowano
Aktywnyrolnik7245 napisał:

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

A czemu tak?

sypiesz wszystko na kupę i mieszasz widłami ja dawałem kiedyś narpierw qq na to śruty/treściwe i mieszałem widłami przez dojenie zjadały i do tego sypałem sianokichę

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

sypiesz wszystko na kupę i mieszasz widłami ja dawałem kiedyś narpierw qq na to śruty/treściwe i mieszałem widłami przez dojenie zjadały i do tego sypałem sianokichę

Cały czas tak robię. Jeszcze na sam początek wyciągam gnój. I mam czysto, i mi się krowy nie kładą 

2 godziny temu, kizak napisał:

Do mojego psa na łańcuchu jak był ,to rankiem tak raz w roku  ,nieżywy jeż leżał . Kiego bola one lazły do psa ,nie mam glowy . A pies nawet zadrapania .  Tak że lepiej ,niech on tak nie miłuje .😐

Dobry pies 👍

Opublikowano
44 minuty temu, szymon09875 napisał:

A nie lepiej dać najpierw kukurydzę na to śrut, a po dojeniu sianokiszonke dać i niech żrą do wieczora ? 

PISDAŁY się cieszą jeszcze, masz rację :)

Na aplikacji widać 

Screenshot_2023-01-08-10-29-45-400_pl.tablica.jpg

U mnie nie mam tego paska, poproś o przesyłkę😧

Opublikowano

bierz normalnie. gośc ma sporo towaru. tacy raczej w konia nie robią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v