Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja staram się opanować tą sztukę.

Albo spermy

... po rekolekcjach jestem...

Opublikowano
13 minut temu, mf362 napisał:

@daron64dziś byłem u gościa po wyke i miał fajnego case international 844 xl w nowej budzie . Sprytny sprzęt w porównaniu do c385 itp . Napęd . Opony z tyłu miał wąskie 15.5R38 . 

Dla mnie 6 bardziej hmm..proporcjonalne? 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Kolega Zbigniew kiedyś wspominal że dysponował takim autem a i bratrolnika. Prędzej to ten drugi bo jeśli mowa o pierwszym to zdjęcie raczej czarno białe by było 

Szymon też chyba swego czasu zakupił 🤔

Opublikowano
5 minut temu, daron64 napisał:

Dla mnie 6 bardziej hmm..proporcjonalne? 

6 to już niezły koń pociągowy . Kawał sprzętu . Czołg.  Z daleka ten 844 wydawał się na 60 parę km gabarytem,

Opublikowano
7 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Co ma jedno do drugiego 

1 minutę temu, radekz200 napisał:

A nic wziąłem się za siewy 😛 tartak już odjechał ale fajne chłopaki byli z Podlasia

9533A04E-7E7D-4C44-B47E-ECB88CD6AB0D.jpeg

5BFDD5D5-F0BC-485F-8508-574929B980FC.jpeg

Jednak budujesz tą arkę?

Opublikowano

Co ma jedno do drugiego 

nie mogę słuchać zbereźnego...

Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

Wysyła?

Jak potrzebowal byś to dałbym ci namiar nr, z wysyłką/ dostawą.  To jest firma na tyg do 17 pracują ale dzwonić można w każdej chwili. 

Opublikowano

A ksiądz musi....

ale ja nie on...

Opublikowano
12 minut temu, Łolek napisał:

Lubisz to 😉

A Gdzie tam. Robię bo muszę. Lubię mieć.

Dwie beczki zrobione, 10ha. I ibuprom na kręgosłup nie pomaga.

Opublikowano

Ale on ma Ci przykład dawać 

tiaaaaa

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Po coś beczki na plecach nosił🙆🤔...drugi Sławek od rana się do pługa zaprzągł i teraz pewno nawet nie jest w stanie telefonu wziąć do ręki...ciągnikami Panowie...trza robić...ciągnikami🤷

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Polecam wizytę u  masażysty z akupunkturą 

6 minut temu, mf362 napisał:

CS case ? 

Prototyp Ursusa ze steyrem 

Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał:

Ja tam się nie smuce, pieniądze są po to żeby je wydawać, nie sztuka je mieć tylko umieć z nimi żyć choć większą sztuką jest żyć bez nich 

Ale zdrowie najważniejsze! 

Też żeś mnie tym zaimponił. I może starczy filozofii na dzisiaj🤔

@Karol6130 żem ciapkowi powiedział, że Twój wysoko podnosi i patrz, się zmotywował trochę 😉

IMG_20230322_185145_438.jpg

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, Pafnucy12 napisał:

to do swiat tylko po bozemu ?? ja na misjonarza nie lubie.

11 minut temu, Agrest napisał:

wez opokan-ten tez nie pomaga ale mniej.

nadzeszla dzisiaj wiekopomna chwila- zetor licznik przekrecil.. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v