Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, nosferatu13 napisał:

Czym ci zaimponił, gębą pełną frazesów z których nic nie wynika?😗

wymaga zastanowienia to co napisałem ale jak ma Cię głowa rozboleć, czy masz się spocić to lepiej pomiń 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

@daron64dziś byłem u gościa po wyke i miał fajnego case international 844 xl w nowej budzie . Sprytny sprzęt w porównaniu do c385 itp . Napęd . Opony z tyłu miał wąskie 15.5R38 . 

Po ile wyka?

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Przestań Maniek. Teraz wam imponuje a za rok będziecie mnie obrzucać jajkami...

Coś Ty🙆...za 80 gr sztuka...żebym trafił jednym muszę rzucić że 30...nie stać mnie🤷

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Przestań Maniek. Teraz wam imponuje a za rok będziecie mnie obrzucać jajkami...

Aż tak wysoka synekura?

Teka ministra czy minister bez  teki?

Opublikowano
2 minuty temu, nosferatu13 napisał:

bo nie zamierzam kandydować Pafnuś

słusznie. bo prezesem już tu byłeś... :D

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

ale będzie próbował atakować mnie 

nic z tego. nie pozwolę odebrać sobie tej fuchy!:ph34r:

Opublikowano
5 minut temu, nosferatu13 napisał:

Czym ci zaimponił, gębą pełną frazesów z których nic nie wynika?😗

Ty nie jesteś taki słabo kumaty i dobrze wiesz. Przyjmujesz tylko pozę buntownika pod różnymi wcieleniami

Opublikowano
30 minut temu, gregor1284 napisał:

Panowie nie smućcie się. Pieniądze to nie wszystko, zdrowi jesteście tym się trzeba cieszyć 🤔 pieniadze to tylko narzędzie, one moga was  zawieźć daleko ale kierowcą to nadal jestescie wy.

Jo. Że arki nie buduje jednak 

Ja tam się nie smuce, pieniądze są po to żeby je wydawać, nie sztuka je mieć tylko umieć z nimi żyć choć większą sztuką jest żyć bez nich 

Ale zdrowie najważniejsze! 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

to po mnie spływa

tiaaaaa....

Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Ty nie jesteś taki słabo kumaty i dobrze wiesz. Przyjmujesz tylko pozę buntownika pod różnymi wcieleniami

Jak ta choroba się nazywa? Może jesteśmy w stanie mu pomóc?

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Ja tam się nie smuce, pieniądze są po to żeby je wydawać, nie sztuka je mieć tylko umieć z nimi żyć choć większą sztuką jest żyć bez nich 

Ale zdrowie najważniejsze! 

Ja staram się opanować tą sztukę.

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

to nie choroba...

to nadmiar brokatu...

Albo spermy

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał:

Który to ?

Kolega Zbigniew kiedyś wspominal że dysponował takim autem a i bratrolnika. Prędzej to ten drugi bo jeśli mowa o pierwszym to zdjęcie raczej czarno białe by było 

Edytowane przez gregor1284
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v