Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, gregor1284 napisał:

A może 1634? 

Panie za wielki 🤷

Opublikowano

Marcin agregat już używany był?

2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

za wielki 🤷

Opublikowano
4 minuty temu, Baks00 napisał:

Ta zębatka musi się kręcić na byle jakim przelozeniu

W sensie ta wajcha od to zapina dolna i górna zębatkę ? 

Ogólnie to powinno się to polewać olejem czy na sumo powinny chodzić?

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

pewnei inna uprawa zajety-orze, uprawia , sieje a za 9 miesiecy zniwa 🤣

moja zona tez ma urlop-na razie 2 okna umyla, firanki zmienila, 

Phi umyłam okna w dwóch pokojach bez urlopu. Czekam na męża ma rozkaz malowania ścian. Mina nietega. W oczach bunt czas realizacji krótki

• Confused 1
Opublikowano
20 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Łolek Marek oczekiwałeś reakcji rano jak wystawiłeś tego chrupcia a właściwie silnik 🤷 , takie coś 👇szukaj to pogadamy 🤗

Chcesz takiego? To dzwonię i jutro się meldujesz z kasą. Niby nie jest do sprzedania, ale jak zadzwonię to na pewno będzie. Chyba 2007 rok. Tylko się decyduj poważnie i bez ściemnianie, bo nie będę z gęby robił d..y

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mf362 napisał:

W sensie ta wajcha od to zapina dolna i górna zębatkę ? 

Ogólnie to powinno się to polewać olejem czy na sumo powinny chodzić?

Ja

Jest Kalamitka do smarowania na wałek,a zębatkę to smar lub olej u mnie to pierwsze

Edytowane przez Baks00
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Sprężynowke ciągał mój drogi

nadal twierdzę że z traktorem miał by lżej... 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Chcesz takiego? To dzwonię i jutro się meldujesz z kasą. Niby nie jest do sprzedania, ale jak zadzwonię to na pewno będzie. Chyba 2007 rok. Tylko się decyduj poważnie i bez ściemnianie, bo nie będę z gęby robił d..y

A taki niby rozsądny facet...

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Marcin agregat już używany był?

Nie był , mokro coś w tym sezonie 🙆 , jak tak będzie dalej to solo mus siać 

Opublikowano
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Phi umyłam okna w dwóch pokojach bez urlopu. Czekam na męża ma rozkaz malowania ścian. Mina nietega. W oczach bunt czas realizacji krótki

a premia czeka ?? to bardzo mobilizuje do pracy.... 

na szczescie moja to corka malarza i samo sobie maluje 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Zbyniu, nawet koniem miałby lżej...🤭

nom. az mi szkoda się chłopa zrobiło.... a jeszcze i malować mu każe... nie ma z Nią lekko...

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

No nie mam narazie tyle kasy , możesz ten telefon odłożyć tak do przyszłej zimy 🤔 , to brał bym 

Ale zdjęcie możesz dyskretnie już zrobić i mi podesłać 😛

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No nie mam narazie tyle kasy , możesz ten telefon odłożyć tak do przyszłej zimy 🤔 , to brał bym 

Ale zdjęcie możesz dyskretnie już zrobić i mi podesłać 😛

Nie będę jechał specjalnie 30 km, żeby zrobić zdjęcie. Jak będę gdzieś tam przejeżdżał to zrobię...

Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał:

Ja

Jest Kalamitka do smarowania na wałek,a zębatkę to smar lub olej u mnie to pierwsze

to tak smao jak w poznaniaku-moe by i zebatka pasowala ??

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To Ty jak jakaś Ilse Koch albo Irma Grese czy co 🤔

ty chyba za blisko oswiecimia mieszkasz.

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

nom. az mi szkoda się chłopa zrobiło.... a jeszcze i malować mu każe... nie ma z Nią lekko...

Wspomóc chcecie w tak przykrym żywocie? Sam w sumie wyszedł z inicjatywą... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v