Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Karol6130 napisał:

Bo ja drzwiami a nie oknem 

Co to za teść co się go boi zięć 

Nie Marek @Łolek dobrze mówię ? 

Już cię nie będę popierać bo  wymyśliłem że mojemu chłopakowi by ten zetor pasował i on strasznie simentale lubi 

@Qwazii młode w jednym zawodzie 👍musi być to przeznaczenie 🤔

A Karol to on taki do tej zeniaczki jak Marcin do kupna 😉😁

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Karol6130 napisał:

Ta lubi, chyba sprzedawać 

Zawód jeden lecz nuty nie te 

Gdzie starszy mój to tech wet, a ty teraz to u Sławka oborę zasiedlej i będzie ta Ryki mlekiem zalewać a my tu zetorka machniom 😉

@QwaziDobrze mówię 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Mariusz bo łon bierze się za żeniaczke jak pies za jeża😁

Szefo mój kiedyś mówił że się zabiera jak jeż do pier**le,, a

@Karol6130ty wiesz że to nie złośliwie 🙋‍♂️

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Mariusz bo łon bierze się za żeniaczke jak pies za jeża😁

A dej spokój🤦. Piszę,że u mnie był i drzwiami wszedł. No dobra, tylko, że dziewczyny w domu ni ma🤷

13 minut temu, Łolek napisał:

Gdzie starszy mój to tech wet, a ty teraz to u Sławka oborę zasiedlej i będzie ta Ryki mlekiem zalewać a my tu zetorka machniom 😉

@QwaziDobrze mówię 

Dobrze gadosz...mus Ci polać😉

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał:

A dej spokój🤦. Piszę,że u mnie był i drzwiami wszedł. No dobra, tylko, że dziewczyny w domu ni ma🤷

Porwał🤔Tylko jednej rzeczy nie rozumie że łon wszystko chce zagarnąć a co z twoim oczkiem w głowie najmłodszą🤔😁

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano (edytowane)

Jak by ktoś szukał opryskiwacza to mam na sprzedaż 18m 1000l hardi na hydraulice. 12000 zł Sprzedaję bo pola coraz dalej i za dużo razy trzeba jeździć.

321933706_929982224610634_2636174158718323307_n.jpg

Edytowane przez Michał88
Opublikowano
Łolek napisał:

30 minut temu, Karol6130 napisał:

Jakie wstawać, ja zaraz mogę iść spać 🤭

I co tam u Sławkówny, teściu już doi 🤔

24 minuty temu, gregor1284 napisał:

@Łolek wariacie teraz to prysznic i dalej spać. 20 minut mnie te oprzatanie zajęło, zejdę do 10 i znów nie będę wstawał 

Wieczorem dasz na rano i po problemie 

oni gdzieś z Pioterem chyba na lewiźnie byli 🤔🤭

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał:

myślałem że powyżej 1kV ale poniżej jakiegoś następnego progu napięciowego 

Kiedyś tak było, a teraz dają do 1kV, albo powyżej 

8 godzin temu, konteno napisał:

co mówi na ten temat instrukcja obsługi ciągnika ? ewentualnie katalog części do przedniego mostu a w szczególności mechanizmu różnicowego ? 

jest na moście jakaś nalepka z oznaczeniem producenta i modelu osi ? podejrzewam że to jakaś opcja wyposażenia chyba że pozostali użytkownicy modeli tej serii też to mają to mogłoby być standardowe wyposażenie

No idzie cięgło do mostu które porusza się gdy wciskasz blokadę

Może być tak jak mówisz, że to była opcja, pełzaki+blokada przedniego mostu

9 minut temu, Qwazi napisał:

😉

A nic, miałem coś napisać ale lepiej nie

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

6 minut temu, szymon09875 napisał:

Dobrze że jutro się urlop mi kończy bo bym się wykończył 🤣

To dawałeś w szyję tak

pewnie z tymi dziewczynami co jeden o nich wspominał 🤭😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Porwał🤔Tylko jednej rzeczy nie rozumie że łon wszystko chce zagarnąć a co z twoim oczkiem w głowie najmłodszą🤔😁

Wypraszam sobie, tylko zetora 

To Markowi się krowy mażą 

6 minut temu, Qwazi napisał:

.żeby porwać to trza najpierw wiedzieć skąd zabrać

Kiedyś ją znajdę 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Michał88 napisał:

Jak by ktoś szukał opryskiwacza to mam na sprzedaż 18m 1000l hardi na hydraulice. 12000 zł Sprzedaję bo pola coraz dalej i za dużo razy trzeba jeździć.

321933706_929982224610634_2636174158718323307_n.jpg

Dobry pomysł , sprzedać i nie będzie trzeba jeździć 😛

Opublikowano
Michał88 napisał:

jak byś lokalizacjię ndpisał to może ktoś by się zainteresował....

Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Odrobina farby nowy zegar i pójdzie za cenę że sobie fynta kupisz ;) 

Jeszcze że by był to naprawdę oryginał to może i warto, ale nie składaki odrestaurowane

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś tak było, a teraz dają do 1kV, albo powyżej 

To się pozmieniało wiem że tato się mocno irytował. W końcu zrezygnował z energetycznych i ma tylko do 1kv

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Jeszcze że by był to naprawdę oryginał to może i warto

A warto kupować np. 126p? No nie warto.... 

7 minut temu, Karol6130 napisał:

Kiedyś ją znajdę 

Na fejsie chyba :P 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Dobry pomysł , sprzedać i nie będzie trzeba jeździć 😛

Każdy chyba zrozumiał że potrzebuje coś większego, planuje między 2000 a 3000 l. W sumie to minimum 2000l  przecież nie muszę lać do pełna.

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

jak byś lokalizacjię ndpisał to może ktoś by się zainteresował....

Sławek Ty chcesz większego

Przed chwilą, Michał88 napisał:

Każdy chyba zrozumiał że potrzebuje coś większego, planuje między 2000 a 3000 l. W sumie to minimum 2000l  przecież nie muszę lać do pełna.

To jest również temat satyryczny 😉

Wrzuć do znalezione na Allegro itd 

Przed chwilą, Michał88 napisał:

To jest również temat satyryczny 😉

Wrzuć do znalezione na Allegro itd 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v