Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Bo z tą pomocą to jest tak że najpierw nie chcą, potem jak przyjmą to już jej wymagają a jak już Ty widzisz że przesadzają to za to że pomogłeś mają do Ciebie uraz a nie wdzięczność 

Ta pomoc to mnie coraz więcej zaczynała kosztować a wdzięczności za nią przybierała kuriozalne kształty.Wlacznie że spuszczeniem 150 litrów ropy z zimujacego w jego garażu kombajnu.

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Jeździłeś dziś moturem?

no trochii. tak ze 150 kilometrów zrobiłem.

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Do mnie ciotki przestały przyjeżdżać jak kury przestały się nosić z niewiadomej przyczyny, a pewnego czasu ojciec przyuważył jak babcia pakuje 5x30 wyłączanek jajek do samochodu ciotki, wybił wszystkie na ich oczach

Ooo, widzisz.To samo

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Do mnie ciotki przestały przyjeżdżać jak kury przestały się nosić z niewiadomej przyczyny, a pewnego czasu ojciec przyuważył jak babcia pakuje 5x30 wyłączanek jajek do samochodu ciotki, wybił wszystkie na ich oczach

Oo Kochająca się rodzina żeby jaja kraść....

Opublikowano (edytowane)

Byłem u właścicieli zielonych traktorów.

IMG_20230319_123456.jpg

IMG_20230319_130109.jpg

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
2 minuty temu, hubertb napisał:

Oo Kochająca się rodzina żeby jaja kraść....

Niektórzy płaczą za dziadkami, a mi nawet łza nie poleci, ci co w domu zawsze najgorsi, pieniędzy nie mają do lekarzy ich wozić za darmo, a po szafach po 50k trzymają

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Grzesia?

trafiony.

a drugi?

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy12 napisał:

Byłem u właścicieli zielonych traktorów.

IMG_20230319_123456.jpg

IMG_20230319_130109.jpg

Byłem cały czas w domu i cie nie było.😁

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

i cie nie było

...niebawem...

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

mało włosów ma,

pokazał Ci? 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Niektórzy płaczą za dziadkami, a mi nawet łza nie poleci, ci co w domu zawsze najgorsi, pieniędzy nie mają do lekarzy ich wozić za darmo, a po szafach po 50k trzymają

No mnie by przez myśl nie przeszło pobierać opłatę od dziadków za podwózkę do lekarza. 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Obstawiam Sławka. 

a no i owszem.

prawie po jednej trasie i bramy otwarte mają.

kurna. fajne chłopaki. jeden flaszke dawał, a drugi obiadem częstować chciał...

czyli i napoili by i nakarmili... musi częściej tam będę jeździł... 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

No mnie by przez myśl nie przeszło pobierać opłatę od dziadków za podwózkę do lekarza. 

Wiesz ja to jestem do pomocy, a wnuczki z miasta do dawania

Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Wiesz ja to jestem do pomocy, a wnuczki z miasta do dawania

Eee tam też moje kuzynostwo święte nie było ale akurat pomoc mojej babci wspominam pięknie. W sumie najlepiej jak ją wiozłem latem i stwierdziła że "teraz te dziewczyny to nago chodzą" odpowiedziałem że "potrafią rozpraszać kierowców" a babcia na to "ciebie to i taka w kożuchu by rozproszyła" ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A kiedy będziesz objeżdżał tych z czerwonymi?

kiedyś na tej ławce usiądę...

tak w sumie to już niedaleko byłem , tyle że autem.

tak na wysokości Prószkowa...

Opublikowano
2 minuty temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Gdzie części szukać jak coś pieprznie

może w sklepie? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v