Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Bananek napisał:

Dwa dyledla mnie odłóż. 20cm x 8cm. Takie z 5m

Nic tam nie wciągnie. Nie panikuj.

Michał. Tak mnie w szkole do głowy ładowali, to tak pisze 🤷

Jakimś cudem musiałem być wtedy obecny i...nie spać na lekcji🙆

14 minut temu, stempos1980 napisał:

Dentysta o 11🙄

Adaś prawdziwy mężczyzna się boi dentysty😉

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, stempos1980 napisał:

Dentysta o 11🙄

Znam Ból.Szczegolnie finansowy, jeśli prywatnie.

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

A czego tam prywatnie?

Do dentysty bankiera chodzi się prywatnie.On leczy zeby i sprawia że po wyjściu jest ci ciężko na duszy ale lekko w kieszeni

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

A czego tam prywatnie?

Ja tylko prywatnie chodzę. Będę się plątał po mieście jak z 2km od chałupy krajan ze wsi ma swój gabinet i w razie jakiegoś bólu zawsze się można zgłosić a na wizytę się umawiamy i spokój.

Opublikowano
25 minut temu, stempos1980 napisał:

Na fundusz.

Jest nowa młoda dentystka.

Opuźnie w kolejce jest

W naszym ośrodku niestety nie ma dentysty na NFZ już od kilku lat.

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik1973 napisał:

I po 600 będzie 

Najgorsze jest to, że prawdopodobnie masz rację....

Się odechce gospodarki....

Opublikowano
stempos1980 napisał:

Opuźnie w kolejce jest

O masz. A ja już po. Zabronił mi jeść przez godzinę. 😉 Już wiem dlaczego tak nie lubi się dentystów. 😉

Rolnik1973 napisał:

I po 600 będzie 

Obiecujesz? To kupiłbym z 10 ton

Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy12 napisał:

Najgorsze jest to, że prawdopodobnie masz rację....

Się odechce gospodarki....

Ale cieszmy się ze nam bomby nad głowami nie latają. Chyba że Ameryka się postara...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v