Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Strongman napisał:

Nie rozumiesz o co chodzi, chodzi oto ze każdy będzie miał limit ze może wyprodukować ileś tam czyli jeden lot samolotem na pół roku czy kupno czegoś raz na parę lat a bronić się będą niby tym śladem węglowym tak samo jakt teraz inflacja przez wojnę na Ukrainie i przez putnia.\

I w banku będą to przeliczać i kupiłeś tyle to zablokują hajs i koniec.

Ja tylko zapytam czy jesteś zaszczypany? Pszczoły nie tracą czasu na to żeby muchom tłumaczyć że miód jest lepszy od gówna. 

Opublikowano
31 minut temu, gregor1284 napisał:

Jeśli wsiejesz jeden rządek glejta a drugi subito i tak przez całe pole to rządki będą równe

Chłopie już od dawna trzeba się zapowiedzieć w banku jeśli chcesz wypłacić powyżej 10tysiecy

Jak się prowadzi działalność rhd to można handlować? Kiedyś nawet tu były odnośniki do artykułów zatytuowanych "domowa produkcja alkoholi zwiększy rentowność gospodarstw" 

Serce Cię nie boli jak mnie wczoraj?

Nie o to chodzi. Ostatnio po 30 i 50 tys bez zapisu brałem.

Chodzi o to że codziennie bank wysyła raporty do urzędu skarbowego z wszelkich transakcji.

Na podstawie tych raportów są/będą wszczynane kontrolę podatnika

Opublikowano (edytowane)

On to dzisiaj gada nie sensnie.

To że wysyła raporty to nic dziwnego,

Ciekawe kiedy zajmo się za prawo jazdy czy inne sprawy zdrowotne bo dużo jest takich osób co niepowinny prowadzić a jeżdżą, żadne szpitale czy przechodnie nie powiadamiają.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Agrest a może sejfik chcesz kupić 🤔

16787952061311387191787326176281.jpg

A Po co mi?

Mało mam, a i to w banku trzymam

Opublikowano
56 minut temu, Strongman napisał:

Oni dążą do tego aby wycofać całkowicie gotówkę,wtedy pełny monitoring mają, jeszcze chodzi o ten ślad węglowy.

cicho tam. 

najpierw był wirus co dziesiątkował ludność i mało kto miał przeżyć  ,

teraz jest wojna, co to od ponad roku upaince wygrywają, i raz mówią że plonów przez wojnę nie będzie, a teraz się okazuję że topią nimi europe, a zwłaszcza przyjaciół Polaków. 

Opublikowano

nie mogę się denerwować. 

bycki nakarmione, czas kotłownie uzupełnić, a potem oddać się w ręce rehabilitantki, potem basen i I jakąś dobrą kolację. 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Pod górę nie poplynie

To jest już gruntowa woda jak w studni. 

No jak nie popłynie do góry? Wiesz przeciez jak w parczewskim kombinacie jest zrobione?😀  a to jest przy polnej drodze czy gdzies blizej wioski?

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ci wielcy karzą albo zdechniesz z głodu 

Nie tak szybko. Będę robił jak pioter. Kure się jaką up***doli z pyrami i się brzuszek napełni.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

jakiś nieduży 🤔 na jego bogactwo chyba za mały 🤭😁👍

W tych banknotach co już nasz polski orzeł nie żyje to wejdzie. Możemy sprawdzić

1 minutę temu, 6465 napisał:

Nie tak szybko. Będę robił jak pioter. Kure się jaką up***doli z pyrami i się brzuszek napełni.

Yhy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v