Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

kupiłem zabawkę sobie

O i to by Cię stawiało na pozycji wygranej, w sporze o ...długość o wysokość 🤔🤭

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie wiemy czy dłuższe 

Dłuższe, chyba, że masz więcej niż 100m

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ty tak kończysz z krowami jak mój ojciec z pomidorami, pierwszy raz o tym że ostatni rok pomidory są wspomniał chyba w 1995r.

Marek mi zdjęcia swojego słupa przysyłał, jakieś niskie te wasze, ile to ma wysokości???

Ok 5m 

• Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Dziś nawet kupiłem zabawkę sobie żeby poszukać tego ulubionego zajęcia

dasz popatrzeć?

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

oj no pooooka...

Ale tylko poglądowe 

2 minuty temu, 6465 napisał:

A Merlin nie ma jakiej czerwonej bielizny? Pożycz i zachacz aby na czas robienia zdjęcia.

Ja mam czerwone gacie dziś ale to musisz poczekać aż zdejmę 

Opublikowano (edytowane)

oj niezbyt, ale...   

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ale tylko poglądowe 

więcej zaufania...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

🤔 I tera nie wim... @Łolek Marek, u Ciebie liny dłuższe...a jo czem mogie w tej licytacji zaistnieć🤔😢🙄🤭...

No czy ja wiem u ciebie koła okrąglejsze pewnie 

• Haha 1
Opublikowano
28 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja nadal szukam tego co lubię robić i wtedy zacznę to robić. Dziś nawet kupiłem zabawkę sobie żeby poszukać tego ulubionego zajęcia 

Nie wiemy czy dłuższe 

No dość długie jedna 100m i dwie po 80 

A takie resztki po 50 czy 40  to czasem na  złom wyrzucam

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Chłopaki 33 tyś/ha za 6z zarośnięta brzozami to dobra cena?

Zajeeeeeebiiiiistaaaa zamykać oczy i brać 

Zależy co komu potrzebne 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Dał byś komu za flaszkę 

Darmo mogę dać

Tylko znajomi już obdarowani 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Ale tylko poglądowe 

Ja mam czerwone gacie dziś ale to musisz poczekać aż zdejmę 

Ale chyba nie te same co na maturze 😣

• Haha 3
  • Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Chłopaki 33 tyś/ha za 6z zarośnięta brzozami to dobra cena?

U nas o taką się biją, bo każdą ilość gnojowicy przyjmie.

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Na szczęście nie. kciuka , po montażu ścieżek w siewniku sprawdzałem poprawność działania ,chciałem przytrzymać kółko wysiewające czy rozłączyło noto położyłem rolke obok (przez nie uwagę) i drugą ręką kręce kołem,pociągnęło do góry i potargało 

I przez ścieżki nawet tragedia może się zdarzyć 😐

53 minuty temu, 6465 napisał:

Marcin porzuciłem te dojne krowy i żałuję że tak puźno. Jakoś wcale mi się gorzej nie żyje. Najważniejsze to jest robić to co się lubi.

Ja lubię byki hodować 

Opublikowano
1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

I przez ścieżki nawet tragedia może się zdarzyć 😐

Ja lubię byki hodować 

To wy handluj te cycoliny i na kup cielunow tak żebyś miał w miesiącu choć dwa do sprzedania. To ci wpadnie co miesiąc 20tys. I będzie tak jak za mleko 

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Coś podobnego do tego 

Screenshot_20230313_191215_Chrome.jpg

e no Panie. leganckie...

a co to??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v