Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Pigmei napisał:

To ja z tęsknoty za robotą nie tak dawno zakupiłem 2 mamuty by mieć powód do wychodzenia z domu zimą , a rogacizny  na gospodarstwie nie miałem aż 3 lata xD

To uzależnia 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

U Ciebie teraz średnio z mówieniem i uśmiechaniem to byś poszedł za mnie karmić a ja będę siedział i kłamał Twoją żonę i uśmiechał się do niej. Dogadane?

Hmmm...czyli skrzypiące drzwi od szafy spełniły swoje zadanie😁...teraz tak mnie tutaj próbujesz podejść 🤔

Opublikowano
6 minut temu, Pigmei napisał:

To ja z tęsknoty za robotą nie tak dawno zakupiłem 2 mamuty by mieć powód do wychodzenia z domu zimą , a rogacizny  na gospodarstwie nie miałem aż 3 lata xD

Babe se sprowadź też będziesz miał powód a może nawet rogaczem zostaniesz.

Pafnuś my koledzy som oba no nie?

Opublikowano
17 minut temu, wojtal24 napisał:

Mlekpol będziesz miał od czerwca do wyboru w lodzi

Jak Marek nie chce to ja sam nie idę , zresztą w okolicy nikt nie sprzedaje do jogo

Opublikowano
8 godzin temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

A po wczorajszym doradztwie jak zrobić ścieżki to stwierdzam że rozsądnie mi podpowiadają @Pafnucy12 @Desperado , jednak co starsi ludzie to starsi 🤷🙂

Przecież nie od dziś wiadomo, że i tak tych podpowiedzi nie weźmiesz pod uwagę i zrobisz jak zwykle, po swojemu

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pafnucy12 napisał:

no tak fajnie to jeszcze u mnie nie ma..

@malaczarna u mnie tylko takie widoki...

IMG_20230313_153139.jpg

Mogę robić za balast z tyłu ale nie za szybko

7 godzin temu, Desperado napisał:

Smak jak smak, smak jest przez moment, ale przynajmniej wiesz z dużą dozą dokładności, kiedy Twój smalec zakończył pełną wrażeń drogę po przewodzie pokarmowym.    :P

Śladowe ilości tego maku to nie makowiec. 

Opublikowano
28 minut temu, nosferatu13 napisał:

Babe se sprowadź też będziesz miał powód a może nawet rogaczem zostaniesz.

Pafnuś my koledzy som oba no nie?

Rogate to powód by z domu wyjść, kobieta to powód by z domu nie wychodzić 🙂

, oj łorawiok, niby co raz starszy ale z mądrością to nie idzie u ciebie w parze :P

Opublikowano
9 minut temu, jacor73 napisał:

Przecież nie od dziś wiadomo, że i tak tych podpowiedzi nie weźmiesz pod uwagę i zrobisz jak zwykle, po swojemu

Czyli jak 🤔 bo na ścieżek nie mam własnego pomysłu

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Ma pewne grono wielbicieli. Trzeba to przyznać. ;) 

Też będę kiedyś miał jak urosne. Jak pan Jarosław 

1 minutę temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Siej normalnie a później od sznurka ścieżki wyjezdzisz 

Opublikowano
40 minut temu, Qwazi napisał:

Może gdzieś przejazdem leci. Jak nie zapytasz, nie będziesz wiedział. Koło trasę przeorganizowało,żeby ode mnie zabierać. Zarębski na ten moment lepiej niż Radomsko. I to sporo

Mariusz ale przy końcu mojej przygody z krowami opłaci się przechodzić ?

Opublikowano
Przed chwilą, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Jak to jak, normalnie tak jak do tej pory, czyli bez ścieżek. Skoro do tej pory nie nie zmieniłeś swojego nastawienia i robisz jak ojciec 30 lat temu, to nie spodziewam się żebyś zmienił swoje nawyki.

Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał:

Jak to jak, normalnie tak jak do tej pory, czyli bez ścieżek. Skoro do tej pory nie nie zmieniłeś swojego nastawienia i robisz jak ojciec 30 lat temu, to nie spodziewam się żebyś zmienił swoje nawyki.

Jacku bo nie mam odpowiedniej sprzętu i wąskie pola nie pasowne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v