Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, galan99 napisał:

Daruj sobie taką gadkę , bo jadąc 40 na godzinę , żeby nawet dziwnym trafem wpaść w poślizg , to uszkodzenia będą minimalne .

Można sobie pooglądać filmy z uderzeń z różnymi prędkościami. Nigdy nie są to uszkodzenia minimalne.  

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Tak mi się skojarzyło 

pobrane (5).jpeg

Kurcze, z tym dziadkiem z Benny Hilla mi się kojarzy😉

4 minuty temu, Leszy napisał:

Można sobie pooglądać filmy z uderzeń z różnymi prędkościami. Nigdy nie są to uszkodzenia minimalne.  

I nigdy nie są takie same

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, Leszy napisał:

Ile owsa szło na hektar albo godzinę 😜 ?? 

Tam się liczyło na kopyto godzinę😜

Przed chwilą, Pafnucy12 napisał:

A to nie on?😄

Nie wiem, ale podobny bardzo🤔

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Ajć

received_898292024812088.jpeg

Kolega ma na złomie właśnie pandę na części, dzwonić o ćwiartkę, dach i tylne drzwi???

30 minut temu, galan99 napisał:

Daruj sobie taką gadkę , bo jadąc 40 na godzinę , żeby nawet dziwnym trafem wpaść w poślizg , to uszkodzenia będą minimalne .

Zsunąłem sie po pochyłości drogi, po lodzie, puknalem zderzakiem w krawężnik, poleciały trzy chłodnice, pękł zderzak, koszta części ok. 2000zł, gdybym wymieniał zderzak to pewnie kwota razy dwa

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tamten byl łysy a ten w kasku to chyba nie 😁

To że on w kakakasku, to może być kakakamuflaż🤔

1 minutę temu, Bananek napisał:

Goło leć.

Mietek to jak nic do Ciebie🤷

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kolega ma na złomie właśnie pandę na części, dzwonić o ćwiartkę, dach i tylne drzwi???

Zsunąłem sie po pochyłości drogi, po lodzie, puknalem zderzakiem w krawężnik, poleciały trzy chłodnice, pękł zderzak, koszta części ok. 2000zł, gdybym wymieniał zderzak to pewnie kwota razy dwa

Czy to warto naprawiać? Drugi leży ale droga zablokowana 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, stempos1980 napisał:

A ile dał radę zjeść 😁

Adam, a jaki tam był TUZ. Żaden Fendt takiego nie ma. Naciskałeś lekko nogą i w górę, zabierałeś nogę i na dół. Wydatek ze 100 l hydraulika musi mieć, żeby tak szybko to chodziło 😉

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał:

Adam, a jaki tam był TUZ. Żaden Fendt takiego nie ma. Naciskałeś lekko nogą i w górę, zabierałeś nogę i na dół. Wydatek ze 100 l hydraulika musi mieć, żeby tak szybko to chodziło 😉

Ja mało pamiętam ją ale była kobył kara to jak jej się nieraz lejce zaplątały pod ogon to miała odrazu ostre przecieki na hydraulice 😁 i włączała się przy tym odrazu szybka skrzynia 🤔

• Haha 4
  • Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Niech sobie pada. Wilgoci potrzeba w ziemi 

Potem i tak o tej wilgoci zapomnimy. Akurat jak będzie siew kukurydzy najpewniej. ;p 

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Ja mało pamiętam ją ale była kobył kara to jak jej się nieraz lejce zaplątały pod ogon to miała odrazu ostre przecieki na hydraulice 😁 i włączała się przy tym odrazu szybka skrzynia 🤔

To były te wadliwe modele. Miałem z tym styczność. Nie wiem czemu ale to modele to nazwe miały albo kara, albo gniada czy siwa lub jeszcze jakieś inne. Ale zawsze jak model miał taką wadę, to jego nazwa się kończyła na "a"🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v