Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A właśnie. Życzeń mi nie złożyłaś, jestem zniesmaczony 

Cierpliwości. Zresztą boję się składać jak życzenia na dzień kobiet u niektórych powoduje burze umyslow

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Rysiu nasi tworzą więcej absurdow jak UE ...😋

I tu  wyjątkowo się z tobą zgodzę  nasze urzędniki prześcigają się w tym z UE dostali tylko wytyczne 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

O, prezencik na dzień chłopaka od ciała pedagogicznego wleciał. Trzeba by zaprosić koleżanki na dół. Przecież ja nie spożywam. 😉 

IMG_20230310_103128.jpg

zeby tylko po takim spozywaniu grono pedagoiczne sie nie powiekszylo-znaczy nie przybyl kto za pare lat do nauczania 🤣

rano bylo pieknie-cieplo sloneczko a teraz wieje ostro.

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

O, prezencik na dzień chłopaka od ciała pedagogicznego wleciał. Trzeba by zaprosić koleżanki na dół. Przecież ja nie spożywam. 😉 

IMG_20230310_103128.jpg

Pierwsze myślałem że Pedigree dostałeś 

• Haha 5
Opublikowano

sypie śniegiem od rana, a sąsiad go się stara na brązowe przerobić 😆

npk od razu w systemie korzeniowym będzie 😃

Opublikowano
2 godziny temu, kizak napisał:

Od razu gorzej ,czy jakimś czasie . gdy po jakimś czasie to czeka jeszcze jeden zabieg ,mniej inwazyjny ,i wzrok poprawia się ,cos tam w oku laserem wypalają . U mnie to perfekto  na razie. Ponoć najważniejsze na początku unikać wszelkich prac [nie u mnie] , a już najgorsze co jest to widły ,czy szufla  ,jak podnosisz łajno to naprężasz mięsnie brzucha ,a od tego to już naprawdę oko waliło .  W sumie można i to robić ,ale nie starym systemem ,nabrać powietrza i heja ,oczy na wierzchu .  Cielaka wyciągałem bez tego stękania i ok ,tylko trza o tym pamiętać ,bo inaczej oko przypomni ,a gdzie granica wytrzymałości nikt nie wie .

Nie wiem, 4 lata już nie żyje. Miał to robione jak miał grubo ponad 80 lat.

1 godzinę temu, Leszy napisał:

Ach te południe. ;) U nas buro, zimno, śnieg padał, a teraz deszcz. Zimny deszcz... 

Wiatr zimny jak sk*rwesyn. 

Kurła, dzwonił żeby traktor dziś odstawić. To jakby owies dojechał i była pogoda to w przyszłym tygodniu mieszanka będzie mogła iść do ziemi.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, gregor1284 napisał:

Ajć

received_898292024812088.jpeg

Śniegu na drodze nie było widać , nie potrafią ludzie prowadzić samochodu , nie powinni mieć prawa jazdy są , zagrożeniem dla siebie i innych . Taki kierowca powinien mieć OC - na 4 tyś zł 

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Śniegu na drodze nie było widać , nie potrafią ludzie prowadzić samochodu , nie powinni mieć prawa jazdy są , zagrożeniem dla siebie i innych .

Powiem krótko pier**lisz bzdety 

Nie ma mądrych każdy może popełnić błąd, narobiłem się aut po takich kozakach jak ty co wszystko wiedzieli 

• Like 3
Opublikowano
45 minut temu, Belaruss820 napisał:

W Łomazach to ma byc razem z kursem chemizacyjnym bo zazwyczaj kierownik jest i o tych ekoschematach cos powie.

Prawie jak deutz warrior🤭

Jakoś mi nie po drodze na tą chemizacje coś poszukam w internetach. Szkoda że w Piszczy się nie załapałam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v