Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie mam takiej szafy 

Ale nie o Twoją szafę chodzi🤷

7 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

@Qwazi @debrzyna @soltys48  cielaki hereforda małe się rodzą ?🤔 Bo nie było angusa  i wziąłem hh 

Nie miałem, ale raczej mniejsze od SM czy MO

Opublikowano
27 minut temu, slawek74 napisał:

cóż pan zrobisz nic pan nie zrobisz 🤷‍♂️ raczej mało komu to potrzebne ale wody nigdy za wiele nawet u Ryśka 🤭

Jedyny minus to koło pryzmy z wyslodkami i kukurydzą. 

Chociaż jeszcze trochę i by zasilił zielonki🤔

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

A. W cudzych to sam bywam 

No to zweryfikuje to co napisałem zastępując zwrot "cześć sąsiad" zwrotem "cześć Mieciu"🤭

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano

jaki pasek klinowy polecacie do szejsiontki aby pochodził troche dłuzej nić jeden rok

bo co roku standardowo musze go wymieniac bo spękany, gówno teraz robią chyba ze sznurków ze snopowiązałki , koło pasowe od pompy czy wału dobre proste jakby co 

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

jaki pasek klinowy polecacie do szejsiontki aby pochodził troche dłuzej nić jeden rok

bo co roku standardowo musze go wymieniac bo spękany, gówno teraz robią chyba ze sznurków ze snopowiązałki , koło pasowe od pompy czy wału dobre proste jakby co 

Germański za 500 a nie za 28 

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

taki masz w swoim Ursusie?

Nie wiem jaki bo chodzi ten co z nim był 

Ale w rusku te niby oryginalne radzieckie ze sklepu co 2 lata się rozwarstwiał

Teraz mam Continentala  parę lat i nie znać że chodził. 

Opublikowano
8 minut temu, marulekk napisał:

A w osi z altkiem? Może coś osiewa?

9 minut temu, ippon napisał:

Po co Tobie Gregor kobieta kiedy się nie całujesz?

A bo mama kazali się z jaką złączyć 

7 minut temu, jahooo napisał:

On ma kategorię F - w razie wojny zastrzelić w pierwszej kolejności

Na osłonę przed czołgami mam iść 

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, marulekk napisał:

Ja mam bodajże Stomil już parę lat. Nie pęka. Może nie napinaj zbyt mocno 

Opublikowano
20 minut temu, gregor1284 napisał:

Długo masz tego case? Jak się spisuje?

Chyba 9 lat jak dotąd ok 3100godzin zrobił. Pompa hydrauliczna już słaba trochę na następną zimę pewnie do regeneracji

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

A cześć 😁. Patrz, nie zauważyłem Cię w tych sukienkach🤷

Wiesz co zaobserwowałem coś dziwnego, chyba znalazłem jakiś portal. Wszedłem do swojej szafy a znalazłem się w Twojej, Ty tu poczekaj a ja spróbuję jeszcze raz. Swoją drogą zawiasy byś mógł przesmarować 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Pole się robi 😛

73DCAB63-ED81-4EB0-922D-502B4D5B14F4.jpeg

te pieńki po prawej nie przeszkadzają? Mogę je zabrać jak coś. za uprzątnięcie. ;) Już nie będę z Ciebie zdzierał kasy. 

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wiesz co zaobserwowałem coś dziwnego, chyba znalazłem jakiś portal. Wszedłem do swojej szafy a znalazłem się w Twojej, Ty tu poczekaj a ja spróbuję jeszcze raz. Swoją drogą zawiasy byś mógł przesmarować 

E, to czekaj. Jak tak to działa, to idę z Tobą 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy12 napisał:

Drugimi drzwiami do Narnii?

Skrzypiącymi 

Przed chwilą, Qwazi napisał:

E, to czekaj. Jak tak to działa, to idę z Tobą 🤭

Smaruj zawiasy bo ta żona to wcale pożytku z Ciebie nie ma! Tak to o wszystko dopilnowane ale jak drzwi od szafy się otwiera to pisk na 3 wsie. Poczekaj tu na mnie 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Skrzypiącymi 

Smaruj zawiasy bo ta żona to wcale pożytku z Ciebie nie ma! Tak to o wszystko dopilnowane ale jak drzwi od szafy się otwiera to pisk na 3 wsie. Poczekaj tu na mnie 

To jest najskuteczniejszy system wczesnego  ostrzegania. Właśnie to też objaw dopilnowania. Mietek w szafie, alarm na 3 wsie🤷

Opublikowano
15 minut temu, radekz200 napisał:

Pole się robi 😛

73DCAB63-ED81-4EB0-922D-502B4D5B14F4.jpeg

Jaka klasa tego pudru ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v